Bildirim
Autocad ipad2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mesajinizda ne demek istediniz acaba, anlayamadim. Iphone 4s ve ipad de autocad kullanan birisi olarak soruyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senceryan
Mesajinizda ne demek istediniz acaba, anlayamadim. Iphone 4s ve ipad de autocad kullanan birisi olarak soruyorum.
iPad de acad i goruntuleyici bir prg istiyorum..
Acad ws var diye duydum ancak bulamadım..
Amac gelen maillerde resim formatı dahi olsa acad dosyalarını görebilmek..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Autocad ws isimli program olarak aratmaniz gerekiyor,
Ayrica bu programi kullandiginiz cihaza indirdikten sonra, bilgisayarinizda autocad ws olarak aratiniz, karsiniza gelen web sitesinde bir kullanici olusturmaniz gerekiyor,
Olusturdugunuz bu kullanici ile, ipad cihazinizda login yapmalisiniz,
Email ya da baska yontemlerle ipad e indirdiginiz autocad dosyalarini sync ederek, hem web sitesinden hem de kullandiginiz mobil cihazlardan erisebilir hale getiriyor.
Amac programin kurulu olmadigi bir bilgisayarda bile autocad dosyalarini acmak ve islemek,
Bu program Autodesk firmasina ait yani 2011 ve sonrasi versiyon kullaniyorsaniz sanirim artik adi autocad2013 ile adi "autocad360" olmus bilgisayariniz da program da da login yaparsaniz istediginiz dosyalari mobil cihazinizla sync edebilirsiniz.
3boyut dahil olmak uzere bircok sey yapabiliyorsunuz.
Kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok tesekkurler..
Ipad in yukleme gucunde acad ws yi yuklemeyle ilgili sorun yoktur doiye tahmin ediyorum..
Bu aksam deneyecegim..
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ipad 1ci nesil de kullaniyorum,
İpad2 bariz sekilde ustun,
Ama 10mb in ustundeki dosyalarda iphone4s ipad2 hepsi zorlaniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X