Evet arkadaşlar, ödevim için gerekli değer bunlar ama bir türlü bulamıyorum, dimension sekmesinde hangi komutu kullanmalıyım?
Tamam buldum, list komutu ile bulabiliyoruz. Ama bu sefer başka bir sorun çıktı, spline parçasını nasıl parçalara ayırabilirim bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Tamam buldum, list komutu ile bulabiliyoruz. Ama bu sefer başka bir sorun çıktı, spline parçasını nasıl parçalara ayırabilirim bilen var mı?
bunun birçok yolu var, ilk aklıma gelen o spline'ı dik çizgiler ile istediğin parçalara ayır, ayırdığın parça kadar kopyala spline'ı ve onları asimetrik trim yap.. umarım anlaşılır olmuştur :(
quote:
Orijinalden alıntı: shift_rk
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
bunun birçok yolu var, ilk aklıma gelen o spline'ı dik çizgiler ile istediğin parçalara ayır, ayırdığın parça kadar kopyala spline'ı ve onları asimetrik trim yap.. umarım anlaşılır olmuştur :(
Aynen öyle, sonradan düşününce ben de o şekilde yapmıştım. Trim ile ayırdım ve ölçtüm parçaları. Teşekkürler hocam cevabınız ve ilginiz için. :)