Bildirim
AutoCAD Çıktı alırken window sekmesi döndürebilme????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
farklı seçimden kastınız farklı seçim alanı mı?
yuvarlak içine aldıgınız window tusuna basarak alanı belirleyebilirsiniz.
pencereyi dondurma diye bir secenek yok, resmi dondurmelisiniz. -
resimde sağ kenarda kağıt simgesinde A yazan yerden yapacaksın -
Merhabalar,
Eğer daha verimli ve güvenilir şekilde çıktı almak istiyorsanız "Layout" kullanmak isteyebilirsiniz.
Layout sekmesinde, sayfa düzeninizi, antet vs. bir kere ayarlayıp, çiziminiz güncellendikçe sürekli olarak güncel çıktı düzeninizi hazır tutmuş olursunuz.
Umarım faydalı bulursunuz.
Saygılarımla. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan Hosbak
pencereyi dondurma diye bir secenek yok, resmi dondurmelisiniz.
farklı seçim alanı dediğim sadece düz köşeli seçim alanı yapmak zorunda kalıyorum
bu düz köşeli seçim alanını döndürme veya sınırlarını benim belirleyeceğim bi hat oluşturabilirmiyim diye sormuştum -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaxus
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan Hosbak
pencereyi dondurma diye bir secenek yok, resmi dondurmelisiniz.
farklı seçim alanı dediğim sadece düz köşeli seçim alanı yapmak zorunda kalıyorum
bu düz köşeli seçim alanını döndürme veya sınırlarını benim belirleyeceğim bi hat oluşturabilirmiyim diye sormuştum
eğer kullandığın taslak sürekli aynı ise bunu "apply to layout" diyerek kaydedebilirsin.
daha sonraki çıktılarında Name: kısmından "previous plot" ayarını seçerek aynı alanın cıktısını alabilirsin.
-
-
yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X