Şimdi Ara

AUTOCAD ACİL YARDIM! 1 HAFTAM KALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hoca Autocadte .. ödev olarak verdi. Finale kadar izometik çizimini yapmak zorundayız. Önden soldan resmını cızdım ama ızometrıgı tam olarak cızemıyorum. Sayılarda sıkıntı var ve koskaca tarıhı eserın sadece 1 yonden goruntusu var. İnternette arasıtırıp bır kac kesıtını buldum ama uygulama kısmında ızometıgını cızemıyorum. Yardım edın nasıl ızometrık cızebılırım 1 hafta sonra teslım etmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BörekingBad -- 7 Ağustos 2022; 10:44:11 >

• İsocmetric çizimi açmayı mı bilmiyorsun yoksa bunu nasıl çizeceğini mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

İsocmetric çizimi açmayı mı bilmiyorsun yoksa bunu nasıl çizeceğini mi ?

Yok hocam acmayı bılıyorumda cızme kısmı sıkıntılı su kubbelerı nasıl ızometrıkte cızecegımı cozemedım :S yardım edersenız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BörekingBad

quote:

Yok hocam acmayı bılıyorumda cızme kısmı sıkıntılı su kubbelerı nasıl ızometrıkte cızecegımı cozemedım :S yardım edersenız sevınırım

Onları Cone ile çizeceksin ölçüleri nasıl ayarlarsın bilmem artık ama şöyle yapmanı öneririm.kafana göre bi ölçü belirle sonra array ile hepsini çoğalt aynı olsunlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BörekingBad

quote:

Onları Cone ile çizeceksin ölçüleri nasıl ayarlarsın bilmem artık ama şöyle yapmanı öneririm.kafana göre bi ölçü belirle sonra array ile hepsini çoğalt aynı olsunlar.

Hocam olculeri az cok cikardim. Scale google eart ve olcekmetrelele uzunluklari cikardim. Bazi kisimlar tam olmadi oraladida yuvarladim sayilari oyle yaptim. Size resmini atayim bir kismini yaptim dogru mu yapiyorum diye. Simdiden cok tesekkurler dediginizide uygulayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.