Bildirim
AutoCad 2016-2015 yükleyebilir miyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam sistem bilginiz biraz eksik,ekran kartınızın modelini öğrenebilir miyiz acaba?
başlata sistem bilgisi yazıp > soldan bileşenler kısmından görüntüye girip fotoğrafını atabilirseniz.
ve ayrıca sistem bilgisine girdiğiniz ilk andaki,sistem özeti fotoğrafını da atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kramers Lawyer -- 2 Mart 2017; 14:29:29 > -
-
evet yüklemek için yeterli sisteminiz ama önerilen 8 gb ram.4gb ram ile de çalışacaktır ama daha rahat çalışması için 8 gb ram olması öneriliyor. -
autocad çok fazla bellek ve ekran kartına yüklenmez. tabi katı model, render işlerine girmeyecekseniz.
ben evde tarihi eser sayılabilecek laptopumda(pentium M olması lazım) 2010 versiyonunu kullanıyorum. akşamları iş için falan aradıklarında çok rahat çizimleri açıp işimi halledebiliyorum.
yeni versiyon çok gerekli değilse 2010 yükleyin rahat rahat kullanın. -
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- omegle görüntü açma
- hp bilgisayar açılmıyor
- gigaset telsiz telefon son arayan numarayı görme
- sink to receive asynchronous nedir
- no bootable device insert boot disk and press any key
- mobil veri çekmiyor
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar hızlandırma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X