Şimdi Ara

AUTOCAD 2009 3B (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  AUTOCAD 2009 3B

bak bu mesela saplama civata çizilmiş bi resim dostum kolayca çizebilirsin.content menüsünden herşeye ulaşıyorsun yay,civata,rondela,somun,shaft,vs.sen ne için uğraşıyorsun bunlarla?
  • üç boyuttan bahsediyorum kardeş acaba üç boyutlu çizimide gösterebilirmisin
  • arkadaşlar işte bakın benim çizdiğim bu şekilde ama bunu çizmek için birçok komut kullanıyorum beni uğraştırıyor ama ortaya böyle birşey çıkıyor bunu ben çizdim
     AUTOCAD 2009 3B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lose_your_self -- 29 Mayıs 2010; 11:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: accman

civata çizimini autocad mechanical dan yaparsın makina parçası çiziyorsan bunu bilmen lazım standartlara göre parçalar orada mevcut.solid de bazen gerçeğe göre sapmalar olduğunu duydum.3dsmax ise profesyonelce biraz.bence inventor a yönel

makine elemanları çizimi için 3d max biçilmiş kaftan heraldeki profesyonel oluyor yani öyle mi? bir yaşıma daha girdim.. soliddeki sapmalar derken nasıl?? şimdi düşünüyorumda solid dediğin programda yapılan çizim cam programına transfer edilip post u çıkarılıyor, o da cnc ye işlemeye gidiyor.. tekrar basa dönecek olursak solid de o gerçek dışı sapmalar direk imalatı etkiler, haliyle programın şirketi böyle birşeye mahal verirse piyasadan silinmesi manasına gelir bence.. bahsi geçen programın piyasada en çok kullanılanlardan biri olduğunu bildiğimize göre ya yanlış anlaşılma var yada program kullanıcılar büyük yanlıslar içerisinde ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.