ya arkadaslar format sonrasi 50 tane programi tek tek yüklemek cidden bikkinlik getiriyor. formati 35 dakikada atiyorum , driverilerin yüklenmesi 1 saati geciyor.
aklima bi olay geldi. pc'm yükledigim bütün dosyalari tek tikla yüklenmesini istiyorum? böyle bişey yapabilirmiyim? aslinda bunu yapan bi program varmidir? bazi arkadaslar auto codec paketleri hazirliyor. veyabaşka programlarrr.
neyse eger bilginiz varsa simdiden sagolun. hatta program ismi verirseniz daha saglikli olur
En güzel ve en kolay olan ne biliyor musun (benim fikrim) Sistemini kur, gerekli program kodek vs. hepsini kur. En son sisteminin hazır olduğuna inandıktan sonra sistemin imajını al. Sonra format attığında 15 dakika içinde tekrar yeni kurulmuş tertemiz pırıl pırıl pür pak bir sistemin olur.
Kulanabileceğin Norton ghost ve bikaç program var, diğerlerinin adlarını bilmiyorum kusura bakma. Ama onları da forumda kısa bir arama yapıp bulabilirsin.
50 programmi vayy beee ne programlari merak ettim ben pcme 50 program yüklesem dicem ama 30unda pc kafayi yer galiba
Ne istersen ne kadar istersen yükle önemli değil. Bu tip programlar seçtiğin diskin yedeğini alıyor, istediğin zaman da yedekten açıp o ana geri dönüyorsun. Hatta dönem dönem yedek alıp istediğin zamana da dönebilirsin. Ama böyle bir işlem için bayağı bir yere ihtiyacın olur.
quote:
Orjinalden alıntı: ibişko
50 programmi vayy beee ne programlari merak ettim ben pcme 50 program yüklesem dicem ama 30unda pc kafayi yer galiba
lafin gelişi 50 suanda zaten 20 tane program kurulu önemli şeyler yanı driverlerida sayarsak 25 felan.