Şimdi Ara

'Auto Adjustment In Progress' UYARISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP w1907v model 19" LCD monitörüm var (1 senelik) yaklaşık 1 hafta önce pc'ye format attım ve formattan sonra monitör "Auto Adjustment In Progress" diye uyarı vermeye başladı önceleri arada bir versede, dünden bu yana 10-15 saniyede bir uyarı veriyor.

internetten baya bir araştırma yaptım, türkçe forumlar vs bu konudan hiç söz etmemiş yabancı forumlarda bu durumdan şikayetçi olanların mesajlarını ve verilen önerileri okudum bende aynı şeyleri denedim fakat diğer kişiler gibi bende sonuç alamadım.
    bu problemin nereden ve ne için kaynaklandığına dair bir çok öneri olmasına karşın sorunun kaynağını tam olarak bilen birinede denk gelmedim, sorununu gidermiş birinin mesajınada rastlamadım.
    yabancı bir forumlardan birinde bir kullanıcı bunun monitör üzerindeki hoparlörler yüzünden oluşan bir senkronizasyon problemi olduğunu dahi söylemiş; ki bundan pek birşey anlamadım.

sürücüleri tekrar yükledim.
    ekran kartını değiştirdim, tüm ayarları değiştirdim denemeler yaptım
    ve en son yeniden format attım.

fakat problem çözülmedi, bu kez daha anakart ekranı görüntüdeyken aynı problemi yapmaya ve format atarkende aynı uyarıyı vermeye başladı böylece anladım ki problem sürücülerle ilgili değil ve AUTO ayar tuşu gayet sağlıklı çalışıyor.

problem nereden veya neden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernetic organism -- 10 Mayıs 2009; 23:27:54 >

• sorunu çözebildin mi??????????
  • bugun aynısı banada oldu monütör ve bilgisayarı bağlayan kablonun gevşediğini farkettim onu düzeltince sorunda halloldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Out of Range hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.