Bildirim
Auspexa Back Nick degismis
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kha metada. uçurur beşiktaşı -
Göreceğiz bakalım yerimizi alalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hehe xd -
Kesin bilgi mi? -
https://twitter.com/bjkesports/with_replies
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Ocak 2018; 18:2:26 > -
Beşiktaş'ı küme düşüren adamı mı getirmişler getire getire?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Enkei
Beşiktaş'ı küme düşüren adamı mı getirmişler getire getire?
imza post uyumu -
Foto attim nick degismis
Niye Nihilant güzel bir nick değil bence .d -
Bundan çok oyun bilgim var niye hala bu tipler koclug getiriliyor. Hic koç olmasa daha faydali. Naeyhun falan tecrubeli oyuncular onlar halleder
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden bu bölümdeydi forumda ama bir ara egosu yüzünden kendisini eleştirenlere hakaret edip forumu bıraktı
Auspexa mı ahahah bu lol dünyasının en büyük fiyaskosudur kendisi birde support sarışın bi cocuk vardı kendini cok iyi sanıp site acıp millete ders veriyordu nickini unuttum -
-
quote:
Orijinalden alıntı: JarLewiS
Auspexa mı ahahah bu lol dünyasının en büyük fiyaskosudur kendisi birde support sarışın bi cocuk vardı kendini cok iyi sanıp site acıp millete ders veriyordu nickini unuttum
Tyresse ama sarışın değil -
Geldi gene tipini sevdiğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Çipetpet.
quote:
Orijinalden alıntı: JarLewiS
Auspexa mı ahahah bu lol dünyasının en büyük fiyaskosudur kendisi birde support sarışın bi cocuk vardı kendini cok iyi sanıp site acıp millete ders veriyordu nickini unuttum
Tyresse ama sarışın değil
AYnen aynen o eleman sarışın değilde açık tenli işte öyle kalmış aklımda
ya bir insan diamond 3 olup kore çelincırı gibi nasıl eğitim vereceğini iddia eder ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X