Şimdi Ara

Auspexa (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
3
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Form olarak solo midde sıkıntı oldugunda hem fikiriz. Millet renektonla ortalıgı dagıtırken bizim ki paso kaçıyor iyi pozisyon alamıyor. Auspexa daha iyi bir takıma layık bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Stealthmass bu takıma yakismiyor

Derken? Takımda birseyler yapmaya çalışan bi o bide bot lane vardı zaten...

Bence başka bir takım kurmalılar daha profesyonel şekilde .
    Ne adam gibi bi sponsorları var ne de koçları var.
    Ben izlenimlerimi söyleyeyim.

Solo:Kesinlikle oyunun mekaniğini bilmiyor.Çok kararsız ve pasif bir oyuncu. Warding ne bilmiyor yediği ganklerden anlaşılıyor zaten. Renekton alıyor sabit bir build gidiyor. Ezebileceği lanede eziliyor çok korkak oynuyor.10 oyununu atınca nereye yerleşecek merak ediyorum.Fightlarda adam kovalamak dışında bi etkisi var mıydı adcyi arkasına alıp bi damage çıkarabildi mi ? Farm yapabildi mi ? Kulesini koruyabildi mi ?
    Mid:Refleksleri çok zayıf kalıyor. Tflere girerken çok sıkıntı çekiyor. Gecikiyor. Bencil oynaması gerekiyor biraz daha ve takım olgusunu kavraması gerekiyor.
    Jungle:Bizim gururumuz tarafsız yorumlamak gerekirse ganklerde 10/7 veririm. Çok oyalanıyor. Biraz daha mobil champlerle oynasa daha verimli olur gibime geliyor. Bot lane ezildiğinde farm açığını kapattırmalıydı bot lane'e .Birde çok geç oyuna dahil oluyor kasmaya vakit ayırıyor. O aşamaya kadar takımı safe oynamalı yoksa toparlayamıyor.
    Bot lane:
    Adc:Lucianla terör estiren bir adam eyvallah. Jinx ve Caitle çok kötü oynadı. Farm yapamadı. Safe oynayamıyor. Karşı agresif oynadı mı dağılıyor. Minion kesemedi 2 dk lanede. Kule altı mekaniğini kavramalılar support ile beraber.
    Support:Fazla bir şey söylemek istemiyorum benim supportlardan beklediğim bunlardan daha fazlası elbette. NA da turnuvalarda fight başlatırlarken takımına ön ayak olurken . Bizim TR de supportlar annie dışında ortada geziniyorlar bi kere vurup kaçıyorlar farkettiyseniz.
    Support fight sırasında focus yiyecek hero kimse onu korumalı her zaman adc değil. adamı yalnız bırakmamalı skillshotları emmeli en azından bizim supportlar farkındaysanız en son ölüyor.(Fightlarda pozisyon almaları çok önemli bana göre)

Edit:Soloya biraz daha giydirmek istiyorum.

Hocam 1 haftalık takıma çok giydirdin bence. Ama yinede top laner ve mid laner değişse 2 aya takım olabilirler. Ki wild fire kadrosu çok aşırı tecrübeli ve takım olarak oturmuş bad dunpye göre.

Bad Dunpy ' nin 1 haftalık takım olduğunu bilmiyordum doğrusu. Değişmesi ve oturması gereken çok şey var o zaman.Ama kesinlikle auspexa bu takıma layık değil. Ve takımda mid ve top lane değişmeli kesinlikle. ADC kendini geliştireceğinden eminim.

Adc yi tanıyorum. Ligde Ant da kısa bi süre bulundu. Farm konusunda iyi bi oyuncu. Support uyumuda olacak gibi duruyor. Top laner istedikleri bir oyuncu vardı ama onunda hiç tecrübesi yok turnuva veya liglerde. O olabilir. Ama mid bulamazlar yüksek ihtimal tr de pek mid yok. Belki diamonddan gizli golcü çıkarırlar bilemiyorum ama takım bu kadroyla zor gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    dostum çok haklısın. top lane biraz daha birşeyler yapsalar son maça taşırlardı bence. çok iyi başladılar 4. maça.
    takıldığım nokta ne top ne mid adam akıllı ward atmadı abi. wardsız oyun mu olur. ben bronz 1 oyuncusuyum base gittiğimde para varsa 2 tane ward almazsam rahatsız olup farm yapamıyorum. bu adamlar neredeyse doğru dürüst ward atmadılar mapa. haritada kritik noktalara koyulacak 4 tane ward oyun kazandırır abi. adamların jungle giriş çıkışlarına bi tane ward koyuyosun adamlar nerede kesin emin olmamakla birlikte ne dragon ne baron kaçırırsın bence.

auspexa kardeşim alınmasın sen daha iyi yerlere layıksın. diğer arkadaşlar da okuyorlarsa bu bronz adam bizimi eleştiriyor demesinler herkesin gördüğünü gördüm bende.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Stealthmass bu takıma yakismiyor

Derken? Takımda birseyler yapmaya çalışan bi o bide bot lane vardı zaten...

Bence başka bir takım kurmalılar daha profesyonel şekilde .
    Ne adam gibi bi sponsorları var ne de koçları var.
    Ben izlenimlerimi söyleyeyim.

Solo:Kesinlikle oyunun mekaniğini bilmiyor.Çok kararsız ve pasif bir oyuncu. Warding ne bilmiyor yediği ganklerden anlaşılıyor zaten. Renekton alıyor sabit bir build gidiyor. Ezebileceği lanede eziliyor çok korkak oynuyor.10 oyununu atınca nereye yerleşecek merak ediyorum.Fightlarda adam kovalamak dışında bi etkisi var mıydı adcyi arkasına alıp bi damage çıkarabildi mi ? Farm yapabildi mi ? Kulesini koruyabildi mi ?
    Mid:Refleksleri çok zayıf kalıyor. Tflere girerken çok sıkıntı çekiyor. Gecikiyor. Bencil oynaması gerekiyor biraz daha ve takım olgusunu kavraması gerekiyor.
    Jungle:Bizim gururumuz tarafsız yorumlamak gerekirse ganklerde 10/7 veririm. Çok oyalanıyor. Biraz daha mobil champlerle oynasa daha verimli olur gibime geliyor. Bot lane ezildiğinde farm açığını kapattırmalıydı bot lane'e .Birde çok geç oyuna dahil oluyor kasmaya vakit ayırıyor. O aşamaya kadar takımı safe oynamalı yoksa toparlayamıyor.
    Bot lane:
    Adc:Lucianla terör estiren bir adam eyvallah. Jinx ve Caitle çok kötü oynadı. Farm yapamadı. Safe oynayamıyor. Karşı agresif oynadı mı dağılıyor. Minion kesemedi 2 dk lanede. Kule altı mekaniğini kavramalılar support ile beraber.
    Support:Fazla bir şey söylemek istemiyorum benim supportlardan beklediğim bunlardan daha fazlası elbette. NA da turnuvalarda fight başlatırlarken takımına ön ayak olurken . Bizim TR de supportlar annie dışında ortada geziniyorlar bi kere vurup kaçıyorlar farkettiyseniz.
    Support fight sırasında focus yiyecek hero kimse onu korumalı her zaman adc değil. adamı yalnız bırakmamalı skillshotları emmeli en azından bizim supportlar farkındaysanız en son ölüyor.(Fightlarda pozisyon almaları çok önemli bana göre)

Edit:Soloya biraz daha giydirmek istiyorum.

Hocam 1 haftalık takıma çok giydirdin bence. Ama yinede top laner ve mid laner değişse 2 aya takım olabilirler. Ki wild fire kadrosu çok aşırı tecrübeli ve takım olarak oturmuş bad dunpye göre.

Bad Dunpy ' nin 1 haftalık takım olduğunu bilmiyordum doğrusu. Değişmesi ve oturması gereken çok şey var o zaman.Ama kesinlikle auspexa bu takıma layık değil. Ve takımda mid ve top lane değişmeli kesinlikle. ADC kendini geliştireceğinden eminim.

Adc yi tanıyorum. Ligde Ant da kısa bi süre bulundu. Farm konusunda iyi bi oyuncu. Support uyumuda olacak gibi duruyor. Top laner istedikleri bir oyuncu vardı ama onunda hiç tecrübesi yok turnuva veya liglerde. O olabilir. Ama mid bulamazlar yüksek ihtimal tr de pek mid yok. Belki diamonddan gizli golcü çıkarırlar bilemiyorum ama takım bu kadroyla zor gider.

Benim bunların midinden kat kat iyi oynayan arkadaşlarım var elmas kümede go4lol e giricekler bazıları bence bulurlar bi mid .

@Ronon Dex Sen nasıl bronze 1 oynuyosun ben seni plat filan sanıyordum . Oyunu biliyorsun ama nasıl bronze 1

trde çürüdüm westte bronzdan çıkamadım açıkcası. duoda girecek adam yok. adc oynamayı severdim bronzda oynamak sıkıntı.
    şimdi 7 w 2 l 1 loss forgiven yaptım. silver 5 attı. 1 aya gold olurum diye tahmin ediyorum. çok puan geliyo gaza geldim 1 maçta 28 puanmı verilir lae
    sadece oyunu bilmek yetmiyoki abi. 4 tane adam oyunu bilmeyince 1 tanesi bilse nolur
  • @Theon Greyjoy Tamam hadi hep renekton oynasın da etkili oynasın ya da en azından varsa başka bi main şampiyonunu seçebilirdi

@Dr.Ryzz Adc konusunda dediğinize katılmıyorum izlediğim kadarıyla pozisyon almasını iyi bilen bi oyuncu ya da bana öyle geldi bilmiyorum

• quote:

trde çürüdüm westte bronzdan çıkamadım açıkcası. duoda girecek adam yok. adc oynamayı severdim bronzda oynamak sıkıntı.
    şimdi 7 w 2 l 1 loss forgiven yaptım. silver 5 attı. 1 aya gold olurum diye tahmin ediyorum. çok puan geliyo gaza geldim 1 maçta 28 puanmı verilir lae
    sadece oyunu bilmek yetmiyoki abi. 4 tane adam oyunu bilmeyince 1 tanesi bilse nolur

Trde adam akıllı bi duo yok ki tüm duolarım feedliyor :D

@TheMetallurgist Pozisyon almasına bişey demedim ki

westteyim ben trnin hiçbir faydası olmadığını anlayınca geçtim weste iyiki de geçmişim oyunum gelişti en azından. hatalarımı görünce daha iyi oynamaya başladım
  • auspexa harbi op daha iyi takımlarda oynayabilir
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
  • Aldılar maçı Auspexa aktı kha' zix ile tebrik ediyorum kendisini :D
    @Auspexa
  • sağ olun arkadaşlar final maçlarını açıkçası tecrübesizliğimizden kaybettik, biz jarvan jungle shyvana top sanarken swap attılar ve bu yüzden early game'de çok kötü duruma düştük. yasuo ve wukong ikisi de early game'i kötü championlar olduğu için kurduğumuz teamfight comp oyun daha teamfight dakikalarına gelmeden çok geri düştüğümüz için pek işe yaramadı. tyresse bizim A, B, C planlarımız vardı dedi ve haklıydı bizim sadece A planımız vardı. ilk oyun bot lane tam anlamıyla çöktüğü için sonraki 2 oyun bot lane'e daha fazla ağırlık verdiler. 3.oyunu pek hatırlamıyorum tekrar izlicem ama onun dışında ben performansımızdan memnunum, 1 hafta önce kurulmuş bi takım olarak zone ve rgesc gibi uzun süre önce kurulmuş, iyi oyunculardan oluşan ve çok çalışan 2 takımı eledik, 2 maçta da wildfire ile başa baş oynadık. haftaya playoff'larda oynıcaz yine 2.olursak atlas ile maç yapıcaz, onu kazanırsak şampiyonluk ligine yükseliyoruz.

mid ve top ile ilgili yorumlarınızı okudum bazılarına katılıyorum ama dari jungle'dan top'a geçen bi oyuncu, şimdilik oyunundan memnunuz, egzap kötü oynadığının kendi de farkında yakında düzeltir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 20 Ocak 2014; 23:47:38 >

• Auspexa kullanıcısına yanıt
    tüm maçları izledim, bu olaylara tam olarak hakim değilim ama aklıma bir şey takıldı. niçin ziggs ya da jarvan'ı yasaklamadınız? jarvan + ziggs ultisi yüzünden 2-3 tf daha başlamadan bitmişti. ya da annie aynı şekilde. bu 3 şampiyonu da yasaklamadınız, sebebini merak ettim.

bir de ilk maçta ejderha yı neredeyse hiç kaçırmadınız. ama ikinci üçüncü maçta sürekli olarak wf kesti. bunun sebebi bot ve midin oyundan düşmesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erykah

tüm maçları izledim, bu olaylara tam olarak hakim değilim ama aklıma bir şey takıldı. niçin ziggs ya da jarvan'ı yasaklamadınız? jarvan + ziggs ultisi yüzünden 2-3 tf daha başlamadan bitmişti. ya da annie aynı şekilde. bu 3 şampiyonu da yasaklamadınız, sebebini merak ettim.

bir de ilk maçta ejderha yı neredeyse hiç kaçırmadınız. ama ikinci üçüncü maçta sürekli olarak wf kesti. bunun sebebi bot ve midin oyundan düşmesi mi?

jarvan ve ziggsten korkmuyoduk, annie'yi banlamamamız hataydı haklısın. leona ile counterlarız diye düşündüm ama takım leona alırsak lane swap atabilirler diyip lulu seçti, bu yüzden early gamede bot lane geride kaldı. midde zaten yasuo vardı o da earlyde pek güçlü olmadığı için teamfight comp kurduğumuz halde teamfightlar başlayana kadar oyunu kaybettik. bunların tecrübesizliğimizden kaynaklandığını düşünüyorum haftaya daha iyi oynarız gibi geliyo bana. bu hafta çok çalışcaz çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: erykah

jarvan ve ziggsten korkmuyoduk, annie'yi banlamamamız hataydı haklısın. leona ile counterlarız diye düşündüm ama takım leona alırsak lane swap atabilirler diyip lulu seçti, bu yüzden early gamede bot lane geride kaldı. midde zaten yasuo vardı o da earlyde pek güçlü olmadığı için teamfight comp kurduğumuz halde teamfightlar başlayana kadar oyunu kaybettik. bunların tecrübesizliğimizden kaynaklandığını düşünüyorum haftaya daha iyi oynarız gibi geliyo bana. bu hafta çok çalışcaz çünkü.

Hadi kardeşim desteklerimiz sizlerle bunu unutmayın, bu arada ben sadece 2. maçı tamamen izleme şansı buldum ve maçta 0 gank ile oynadın halbuki karşı takımın jungleri theokales miydi neydi o eleman ilk maçı çok iyi analiz etmiş sizin takımda tek iş gören koridorun bot olduğunu anlamıştı ve orayı bildiğin kampladı harika baskınlar yaptı buna karşılık veremedin bu konuda diyeceğin bir şey var mı sonuçta bizler izliyoruz senin o an ki psikolojini bilemeyiz ne gibi bir psikolojiyle oynadın o oyun?

He şunuda söylemeden edemicem abi sizin toplane berbat yav 1 kere domine ettiğini görmedim hep kule altı :(

• RhyN kullanıcısına yanıt
    Ulan ne prosun ya dariye söyledim ders alıcaz senden. Sonrada takım koçluğuna geçirmeyi düşünüyoruz seni pro kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

Ulan ne prosun ya dariye söyledim ders alıcaz senden. Sonrada takım koçluğuna geçirmeyi düşünüyoruz seni pro kardeşim.

birazdan sende mi dhliydin diyen yeni dhliler strike a geçebilir knk
  • Auspexa kullanıcısına yanıt
    Top lane oyuncusu ciddi yetersiz gibi geldi bana özellikle renektonla kimseye üstünlük kuramaması falan top lane oyun taşımıyor zaten çok geri düştüğü farkedilmiyor bu yüzden ama gene de rene-olaf oyununda baya farkedildi bu eksiklik bence.Açıkcası sırf top lane oynadığım için bu yorumu yapıyorum kötü bir amacımda yok ama yetersiz gibi bariz hele maçların birinde karşı solo ap ken spirit i 4.cü item olarak falan çıktı ezildi zaten sonra tabi kendi oyun tarzıdır da düzeltmesi lazım ilerde bu fark daha belirgin olabilir.
    Mid o kadar kötü değilde solo topta sıkıntı var oynayan arkadaş ne düşünüyor merak ettim sırf eleştiri olsun diye değil malum dh den olduğun için destekliyoruz ne kadar iyi oynarsanız o kadar iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 21 Ocak 2014; 15:54:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

Ben proyum cok iyiyim yada sizden iyi oynarım gibi bir cümleler kurmadım, elestiriye acık olmak sizi gelistirir. Seni elestirdim ama 1 macla degil ,bütün maclarinizi izleyip size destek oldum, farkettiysen o mesajda ilerde cok daha iyi olacağınızıda belirttim , bu kadar zoruna gitmesin, yaptığın hataların eminim sende farkındasındır. İnsallah daha iyi olursunuz.

Not: Egosu yüksek takımlar ve oyuncular hayli fazlayken ( naru,elwind) sen böyle olma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhyN -- 21 Ocak 2014; 16:23:32 >
  • Tekrarı yayınlanıyor....

BURDA
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.