Şimdi Ara

AURİS (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
98.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Aurisin satısların yarısı dizel ,Golfun satıslarında 50 adet bile yoktur
    Golfte 1.6 35-40 ytl ye dizel olsun 10 bin rakamlara ulasır ki sırf 4-5 bin benzinli satan bir araç Tr de

quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

Opel Astra 8.468
    Volkswagen Golf 4.738
    Toyota Auris 4.725
    Citroen C4 4.047
    Ford Focus 3.070

2007 yılı kendi sınıfında satılan arabalar

auris neredeyse golf kadar satılmış. bu karalamaya karşın

quote:

Orjinalden alıntı: ARAGORNKK

Merhaba arkadaşlar önceleri ben de akıllı vites olayını yanlış bulmuştum düşük devirlerde işaret verdiği için ancak kullanınca arabanın bayılmadığını gördüm ve yakıt tüketimi bayağa aşağı iniyor.Tavsiye ederim o ışığa uyun.Bir de auris comfort dizel kullanıyorum yakıt göstergesi 2 kutu yanarken birden boş göstermeye başladı sanırım o ışığa pek güvenmemek lazım.İlk günlerde yola her çıktığımda neden hiç auris yok kimse almamış diye düşünürdüm tutulmadığı yolundaki yönündeki iddaların gerçek olduğunu kanaatindeydim ;ancak şimdi mutlaka 2-3 tane auris görüyorum.Bu sayı gittikçe de artacağa benziyor.
    frendeki ses için servise gittim geçen hafta ancak kaliper değişmedi ustaya söylemiş olmama rağmen değişmedi o ses biraz daha farklı dedi.Şimdi aynı ses devam ediyor tabi biraz daha hafif halde.Götürdüğüm servis KARTAL DERİNKAYA, gittiğinde kaliperi hemen değiştirme kararı alan bir servis yok mu ?Galiba KARTAL DERİNKAYADAKİLERİ benim uyarmam gerekecek.Bir de kış lastikleri için ne düşünüyorsunuz 7 dereceden sonra kullanın diyor taktıran var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeroModa -- 28 Ocak 2008; 16:47:40 >

• quote:

Sayın Arkadaşlar

Yeni araba alacağım

3 alternatifim var 1- auris benzinli comfort 34.500 ytl 2-opel enjoy 115 bg 34.500 ytl 3- golf 122 bg tsi 36.500 ytl

siz olsanız hangisini alırsınız

Golf Tsı hem daha ekonomik hem daha performanslı
    hem daha kaliteli hem daha konforlu
    diğerlerini almak için bir bahane göemiyorum

bir iki daha olacak ama şu an aklıma gelen bunlar

quote:

Orjinalden alıntı: profurio

Arkadaşlar auris e "blue" isimli bir donanım gelmiş, fiyatı comfort ile elegant arasında ama donanımla ilgili henüz hiçbir bilgi yok sitede.
  • benim yakıt tüketimim 7,8 şehir içi dışı karışık. araç 3000 e yaklaştı. ama eşim kullanınca fırlıyor tüketim. ne kadar çok devirli ve hızlı giderseniz tüketim de o kadar artıyor. cruise acayıp yakıt tasarrufu sağlıyor. otoyol için ideal ama şehir içi için değil.

bir de benim arabam mmt olduğu için de daha az akıyor olabilir. düz vitesten az yakıyormuş mmt ler..
    vsc+xenon
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeroModa

quote:

Sayın Arkadaşlar

Yeni araba alacağım

3 alternatifim var 1- auris benzinli comfort 34.500 ytl 2-opel enjoy 115 bg 34.500 ytl 3- golf 122 bg tsi 36.500 ytl

siz olsanız hangisini alırsınız

Golf Tsı hem daha ekonomik hem daha performanslı
    hem daha kaliteli hem daha konforlu
    diğerlerini almak için bir bahane göemiyorum

performansina bi sey diyemem ama, konfor ve kalite acisindan auris fark atar golfe...daha ekonomik demissin; 1.4 araba ile 1.6 arabayi karsilastiriyorsun ama yakitlari hemen hemen ayni...nasil daha ekonomik oluyor ki bu?
  • Her yerde kar var özellikle sabahları çok soğuk oluyor. Aracım auris elegant çalıştırırken start düğmesine uzun süre basmak zararlımıdır? Ben araç çalışana kadar düğmede basılı tutuyorum. Aracım benzinli ve şu an 600 km yol yaptım ortalama 8.8 lt gösteriyor. Balatalardan ses gelmeya başladı ayrıca direksiyon civarından tıkır tıkır sesler geliyor. 1000 bakımında servise gidince umarım tüm bu küçük sorunlar biter.

Orjinalden alıntı: karamel

çalıştırma dügmesine calışana kadar basmayın. bir kere basın çekin calışır. basılı tuttugunuz müddetçe anahla marşa sürekli basıyormusu gibi oluyor buda zararlı bence.

katiliyorum bencede bir kere basilmali...onemli olan calisana kadar ayagini debriyajdan cekmemek...

TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Bu yazılanlar problem sayılmaz. Yeni çıkan her araçta butür sorunlar olur. Almaya karar verdiysen vazgeçme derim. Sonuçta yazılan şikayetlerin tamamı garanti kapsamında servis tarafından hallediliyor. Auris çok güzel bir araç bence. Ben corolla almak için gitmiştim ama auris aldım. Pişman değilim iyiki almışım

Opel Astra 8.468
    Volkswagen Golf 4.738
    Toyota Auris 4.725
    Citroen C4 4.047
    Ford Focus 3.070

Arkadaşım bu rakamları nerden aldınız, yanlışlık var gibi. Özellikle focus un satış rakamının, astranın yarısından da az olması garip.

Opel Astra 8.468
    Volkswagen Golf 4.738
    Toyota Auris 4.725
    Citroen C4 4.047
    Ford Focus 3.070

Auris Türkiye pazarına Nisan 2007 de girmedimi? Eğer öyleyse bu rakama +4 ay daha eklemek gerek.

Park sensörü benimde düzgün çalışmıyordu. Sanki temassızlık varmış gibi cızırtı sesi geliyordu. Fakat
    sorunun sensörlerin üstünün kirlendiği zaman olduğunu farkettim. Servisden üstünde su damlası bile
    olsa düzgün çalışmaz dediler.

Benim araç 4000 e yaklaştı uzun zamandır frenlerden ses duymuyorum. Ama sanki fren mesafesi arttı
    gibime geliyor. Ama yanılıyorda olabilirim.

Kol dayama işini söyle hallettim koltuğu iyice yukarı kaldırdım. Boyda uzun olduğundan pencere kenarına
    bazen sol dirseğimi dayıyorum.

Arkadaşlar forumu fotolarla güzelleştirelim. Alacak olanlara yardımı olur.

Nazar deyecek diye kimse resim koymuyor anlaşılan. ilk nazarlığı 3. gün takıp ön tamponu değiştirdiğim için
    sorun yok. İşte benim kara şimşek ....

[img=http://img245.imagevenue.com/loc2/th_61375_DSC00725_123_2lo.JPG]

[img=http://img183.imagevenue.com/loc206/th_61353_DSC00686_123_206lo.JPG]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drersoy -- 3 Şubat 2008; 20:28:26 >

• bu rakamlar doğru

sayı ford focus hatcback ait sedanı çok fazla

biliyorsun yeni kasa focus hatcback eski kasa kadar tutulmadı.

zaten satışlardan da anlaşılıyor.

daha ayrıntılı incelemek istersen otohaber dergisi 3 hafta yayınından bulabilirsin .

quote:

Orjinalden alıntı: Ege45

quote:

Opel Astra 8.468
    Volkswagen Golf 4.738
    Toyota Auris 4.725
    Citroen C4 4.047
    Ford Focus 3.070

Arkadaşım bu rakamları nerden aldınız, yanlışlık var gibi. Özellikle focus un satış rakamının, astranın yarısından da az olması garip.

• quote:

bu rakamlar doğru
    daha ayrıntılı incelemek istersen otohaber dergisi 3 hafta yayınından bulabilirsin .
    quote:

quote:

Opel Astra 8.468
    Volkswagen Golf 4.738
    Toyota Auris 4.725
    Citroen C4 4.047
    Ford Focus 3.070

Önemli olan doğru ve kaynağından haber olmalı. Bu haber hürriyette de yer almış, linkinide aşağıda veriyorum ama yinede yanlışlık var gibi. Çünkü Auris hürriyetteki ve otoyaşamdaki listelerde yok. Oto habere bakamadım ama hangisi doğru sizce..

KOMPAKT HATCHBACK
    Model Satış adeti

Opel Astra...............8.468

Volkswagen Golf......4.738

Citroen C4..............4.047

Ford Focus...............3.070

Audi A3...................2.223

KOMPAKT SEDAN

Model Satış adeti

Renault Megane.........21.874

Toyota Corolla...........16.781

Ford Focus.................14.096

Honda Civic...............12.676

Fiat Linea....................9.628

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=8034507&tarih=2008-01-21

http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=4173

• benim dediğim kesin doğru

çünkü kasıma kadarki satışı 3900 seviyesinde idi

quote:

quote:

bu rakamlar doğru
    quote:

quote:

Opel Astra 8.468
    Volkswagen Golf 4.738
    Toyota Auris 4.725
    Citroen C4 4.047
    Ford Focus 3.070

Önemli olan doğru ve kaynağından haber olmalı. Bu haber hürriyette de yer almış, linkinide aşağıda veriyorum ama yinede yanlışlık var gibi. Çünkü Auris hürriyetteki ve otoyaşamdaki listelerde yok. Oto habere bakamadım ama hangisi doğru sizce..

KOMPAKT HATCHBACK
    Model Satış adeti

Opel Astra...............8.468

Volkswagen Golf......4.738

Citroen C4..............4.047

Ford Focus...............3.070

Audi A3...................2.223

KOMPAKT SEDAN

Model Satış adeti

Renault Megane.........21.874

Toyota Corolla...........16.781

Ford Focus.................14.096

Honda Civic...............12.676

Fiat Linea....................9.628

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=8034507&tarih=2008-01-21

http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=4173

• Odd'nin yayınladığı rakamlarda Aurisi koymayı unutmuşlar o yüzden bazı haberlerde aurisin satışları çıkmamış

Aurisin 2007 satışları 4700 lerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: callandor

Selam,

Bugün arabaya nazar boncuğunu taktı bir ticari taksi . Kavşakta bana yeşilken ve ben yolun yarısını geçmişken arkadaş sağ arka tekere 30-40 arası tahmin ettiğim bir süratle ve sanırım dik açı ile vurdu. Açıkçası arabanın o kısmına bakmaya korktum ilk etapta, malum ilk göz ağrımız. Neyseki görünürde çok kritik bir hasar oluşmadı. Taksinin ön plastikleri tampon dahil kırıldı ve sanırım kullanılamaz durumda. Bende ise arka tamponun sağ arka tekerin hizasındaki bir vidası kırıldı ve yine tamponun teker kısmında iç tarafında bir çatlak oluştu. Cant kapağı yamuldu. Eh tamponun sağ tarafında oluşan sarı boya da cabası. Korkum tekere vurduğu için (teker diyorum çünkü gövdede ezilme dahi yok) acaba denge problemi yaşarmıyım ya da sonrasında bir sorun çıkartır mı? Araç illaki en azından boyanın silinmesi için servise gidecek ama sizce acil bir önlem almamı gerektirecek bir durum oluşmuşmudur?

Not: Kaza durumlarında mutlaka resmi sokak/cadde levhalarındaki bilgileri öğrendikten sonra telefon açın. İşiniz daha kolaylaşır.

Kazasız belasız sürüşler...

Selam,

Yukarıdaki mesajım CNNTurk sitesine şu şekilde yansımış. Sitenin telif hakkı gibi mevzuatı varsa yöneticilere duyrulur

http://www.cnnturk.com/OTOMOBIL/index.asp?PID=2&Content=4246

Neyse işin şakası bir yana, Tanrım kazadan beladan korusun....

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.