Şimdi Ara

AURİS (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
98.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • evet sordum zaten servisde netleşti yerine oturmayacağı bariz şekilde 1 cm den fazla yükselik farkı var

range 103 km yazarken ve ben 510 km yapmis iken, depoyu fulledim iste sonuclar...

39,36 litre = 135 ytl ( 3,43 ytl/litre) = 510 km= sehir ici=ortalama yakit, 7.7....

arabami seviyorum..:)
  • bendekide 1.4 dizel 750 yapiyorum sehir icinde lanet olsun su dizele gelen zamlara bu kadar zamlanicani bilseydim 45 yerine 55 werir a3 benzinli alirdim . americada benzinin litresi 1 dolar oldu millet ayaklandi ya biz napalim arabalarimi yakalim .:(

TODAY TOMORROW TOYOTA
  • quote:

Orjinalden alıntı: designedbyimac

yeni yakit verilerim,

range 103 km yazarken ve ben 510 km yapmis iken, depoyu fulledim iste sonuclar...

39,36 litre = 135 ytl ( 3,43 ytl/litre) = 510 km= sehir ici=ortalama yakit, 7.7....

Baya sakin bir kullanımınız var galiba

quote:

yeni yakit verilerim,

• Bu arada çok fazla AURİS var artık yollarda. AURİS tutmadı diye bas bas bağıranlar vardı, ben de aracın daha yeni olduğunu, bunu anlayamayacaklarını anlatmaya çalıştım defalarca. Şimdi o arkadaşlar dediğime geliyor.
    Hakikaten bu bazı fanatik arkadaşlar ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum. AURİS'in satmasının onlara ne gibi bir zararı olacak ki? adam hayatında AURİS görmemiş, içine oturmamış, kullanmamış, bir ton yorum yapabiliyor...
    Nedense hiç sevilmeyen AURİS birden bire tutulmaya başlandı, fiyatında da çok büyük bir oynama olmazken...
    Ben AURİS'imi çok seviyorum, o beğenilmeyen dış görüntüsü de kendi sınıfındaki tüm araçlardan çok daha güzel geliyor bana.
    Kıskananlar çatlasın

Orjinalden alıntı: kabuto

bendekide 1.4 dizel 750 yapiyorum sehir icinde lanet olsun su dizele gelen zamlara bu kadar zamlanicani bilseydim 45 yerine 55 werir a3 benzinli alirdim . americada benzinin litresi 1 dolar oldu millet ayaklandi ya biz napalim arabalarimi yakalim .:(

kardes bu milletten bir bok olmaz...bak o kadar soyluyorum..benzin 10 ytl de olsa gene alir bu halk...neden cunku herkes koyun..birlik yok..(BUNA BEN DE DAHILIM)
    daglicada 12 sehit verdik..arabalarla turlar atildi artik yeter denildi..iyi guzel...3 gun icerisinde gene o kadar sehit verdik
    hala da veriyoruz tv de hala yarisma ve eglence programlari tam gaz gidiyor...bakin ben maden muhendisiyim...
    TEK KELIME ILE ZENGINLIK ICINDE FAKIRLIK CEKIYORUZ..devlet resmen soyuyor vatandasini..aurisimi 36.000 ytl ye aldim arabanin faturadak degeri 22.000 ytl...
    14.000 YTL VERGI OLURMU ALLAH ASKINA? ama hala sesimiz cikmiyor...bana dokunmayan yilan bin yasasin diye diye yilan artik g...ze girdi hala farkinda degilizz..
    YA KUSURA BAKMAYIN KONU COK SAPTI AMA COOOK DOLUYUM..

• quote:

Orjinalden alıntı: leventodemis

quote:

yeni yakit verilerim,

Baya sakin bir kullanımınız var galiba

kardes valla sadece akilli vitese dikkat ediyorum...uzun fakat bos olan yollari tercih ediyorum...
    gittigim yol hep ayni, isiklarida az cok tutturdugum icin fazla dur kalk yapmiyorum..sonuc ortada herkese tavsiye ederim:)

• quote:

Orjinalden alıntı: pisagor80

Veriler gayet güzel,
    Benzinli olmasına rağmen çoğu dizel şehir içinde bu ortalamayı tutturamıyor

quote:

yeni yakit verilerim,

aynen oyle ....hatta dun aksam donerli kavsakta 2 gencin oldugu seat leon ile yan yana geldim..tipi de hosuma gidiyor bu arabanin..
    actim pencereyi sordum, memnunmusun diye?
    cocuk biraz agzini burdu cok yakiyor ya abi dedi...
    araba 1.4 benden fazla yakiyormus....yalan degilse 8.2-8.3 dedi sehir ici...
    benim aurisim 1.6 olmasina ragmen sehir ici 7.6/7.7 arasi...

fark ortada...japonlar yapmis kardesim ne diyeyim ki baska...:)

• mMerhaba arkadaşlar;uzun süredir sizleri misafir olarak takip ettim..bütün sayfalardaki yorumları tekrar tekrar okudum..son 1 aydır auris ile honda civic hatchback 1.8 arasında gidip gidip geldim..ikisi içinde bir çok olumlu ve olumusuz yoruma şahit oldum..yine sizlerden duyduklarımla frenlerden gelen ses yüzünden soğuma aşamasına kadar gelmiştim auristen..ama kısmetimde auris varmış..perşembe günü bir auris 1.6 elegant/xenon sahibi oldum gümüş gri..inşallah çarşamba teslim alabilceğimi söylediler..umarım verdiğimiz paranın hakkını tam anlamıyla alabiliriz..(gerçi corsa 1.3 cdi den sonra hayli hayli alıırız:))
    quote:

Orjinalden alıntı: vodkA13

mMerhaba arkadaşlar;uzun süredir sizleri misafir olarak takip ettim..bütün sayfalardaki yorumları tekrar tekrar okudum..son 1 aydır auris ile honda civic hatchback 1.8 arasında gidip gidip geldim..ikisi içinde bir çok olumlu ve olumusuz yoruma şahit oldum..yine sizlerden duyduklarımla frenlerden gelen ses yüzünden soğuma aşamasına kadar gelmiştim auristen..ama kısmetimde auris varmış..perşembe günü bir auris 1.6 elegant/xenon sahibi oldum gümüş gri..inşallah çarşamba teslim alabilceğimi söylediler..umarım verdiğimiz paranın hakkını tam anlamıyla alabiliriz..(gerçi corsa 1.3 cdi den sonra hayli hayli alıırız:))

• teşekkür ederim kardeş..umarım frende ses yaşamayan şanslılardan biride ben olurum:)

teşekkür ederim kardeş..umarım frende ses yaşamayan şanslılardan biride ben olurum:)

bende yasamadim o sikintiyi.. o gelen ilk parti araclardi tahminime gore artik olmaz oyle birsey.. ocakta teslim aldim ben ve o sikintiyi yasamadim..
    Yalnız, gümüş renk sanki daha büyük gösteriyor aracı, ne dersiniz?

quote:

biri kirmizi aurisi satisa cikarmis..http://www.sahibinden.com/2008_auris_dizel_comfortWQQaXQQ8299613WQQpXQQdisplayitem keske yikatip foto cekseymis

• quote:

quote:

teşekkür ederim kardeş..umarım frende ses yaşamayan şanslılardan biride ben olurum:)

bende yasamadim o sikintiyi.. o gelen ilk parti araclardi tahminime gore artik olmaz oyle birsey.. ocakta teslim aldim ben ve o sikintiyi yasamadim..

yok kardeş ya benim kız arkadaşımın babası nisanda aldı ötüyo..toyota genel mudrlüğüne kadar arayıp bi güzel kaydı..diskler frezelenirken hatamı olmuş ne olmuş tam ne dediklerini bilmiyorum ama değiştirceklermiş..yani kronik bi sorun sanırım..ve beni şaşırtan toyotanın buna seyirci kalması..
    yıl 2000 de corollolara dış sıcaklık derecesini motorun dibine koymuşlar..hava 15 dereceyse araba 25 diyo..gazetelerde 2000 model toyotalarınızı istediğiniz servisimize getirip ücretsiz olarak derece sorununu giderebilirsiniz diye ilan vermişlerdi..aynı hareketi bekliyodum fakat nedense yıl 2008 de böyle bişey yapmadılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: pisagor80

Kırmızı da çok yakışmış, bunları gördükçe benim gümüş gri daha basit görünüyor gözümde
    Yalnız, gümüş renk sanki daha büyük gösteriyor aracı, ne dersiniz?

ben alırken vardı bi tane kırmızı sunroof lu fln harika bişeydi ama 44 bin ytl idi..dedim bunu alana kadar honda civic hatchback alırım 44 e bırakmışlardı..
    ama gerçekten müthiş görünüyodu..
    Benim şahsi fikrimde auris gerçekten çok tutulan bir araç olmadı dostlarım nedeni kötü bir araç olması
    asla değil ancak birtakım kronik sorunları ..
    Aracımla 5. ayı doldurmak üzereyim ve genel anlamda memnunum. Ama okadar kızdığım sinir olduğum olay varki bilmiyorum
    lütfen yanlış anlamayın ama belkide benim beklentim çok gereksiz yüksek bu araçtan çünkü hayatımda kendi paramı biriktrip 45 milyar verdiğim ilk arabam olduğu içinde olabilir. Koltuklarına bir türlü anlam veremedğim tam oturmayan wıl adı verilen bu koltuklardan gerçekten hiç memnun değilim uzun yolda kesinlikle rahat değil ve yerine tam oturmuyor , yerine oturmaması belki benim aracıma mahsustur bilmiyorum.Hepinizin bildiği gibi aracın ön konsolun ortasında aynanın altındaki havalandırma ızgarasından çatır çutur sesler geliyo bunun nedenini merak ediyorum.Ön ve arka kapı ceplerinin plastiği son derece kalitesiz çok dikkat etmeme rağmen her tarafı çizildi zaten tırnak atsanız çiziliyor. Aracın frenleri inanılmaz iyi ama pedalı okadar hissizki bigün 30 la giderken trafikte son anda durabildim ama genel de cok ıyı frenlere sahip. Ama yinede herşeye rağmen memnunum diyebilirm . Bana auris sahibi olanlar darılmasın kızmasın bunlar benim şahsi düşüncelerim söylemek istediğim bu araç hiçbirzaman bir golf kadar iyi olamaz ama bu sınıfta focus megane i30 gibi araçlarla mucadele edebilir. bu yüzden fiyatları aurisin tutması için biraz daha düşük olması gerekir auris düşünen arkadaşlara kesin önerim 1.4 dizel comfort ya da elegant almaları ...

• quote:

Orjinalden alıntı: canefe20

Sevgili Auris sahibi ve aurisle ilgilenen arkadaşlarım ,
    Bundan 1 buçuk ay önce yine auris 1.6 elegant MM aracımla ılgılı fikirlerımı size bildirmiştim.
    İzin verirseniz bir konuya değinmek istiyorum.Auris tuttu diyenler var auris tutmadı diyenler var.
    Benim şahsi fikrimde auris gerçekten çok tutulan bir araç olmadı dostlarım nedeni kötü bir araç olması
    asla değil ancak birtakım kronik sorunları ..
    Aracımla 5. ayı doldurmak üzereyim ve genel anlamda memnunum. Ama okadar kızdığım sinir olduğum olay varki bilmiyorum
    lütfen yanlış anlamayın ama belkide benim beklentim çok gereksiz yüksek bu araçtan çünkü hayatımda kendi paramı biriktrip 45 milyar verdiğim ilk arabam olduğu içinde olabilir. Koltuklarına bir türlü anlam veremedğim tam oturmayan wıl adı verilen bu koltuklardan gerçekten hiç memnun değilim uzun yolda kesinlikle rahat değil ve yerine tam oturmuyor , yerine oturmaması belki benim aracıma mahsustur bilmiyorum.Hepinizin bildiği gibi aracın ön konsolun ortasında aynanın altındaki havalandırma ızgarasından çatır çutur sesler geliyo bunun nedenini merak ediyorum.Ön ve arka kapı ceplerinin plastiği son derece kalitesiz çok dikkat etmeme rağmen her tarafı çizildi zaten tırnak atsanız çiziliyor. Aracın frenleri inanılmaz iyi ama pedalı okadar hissizki bigün 30 la giderken trafikte son anda durabildim ama genel de cok ıyı frenlere sahip. Ama yinede herşeye rağmen memnunum diyebilirm . Bana auris sahibi olanlar darılmasın kızmasın bunlar benim şahsi düşüncelerim söylemek istediğim bu araç hiçbirzaman bir golf kadar iyi olamaz ama bu sınıfta focus megane i30 gibi araçlarla mucadele edebilir. bu yüzden fiyatları aurisin tutması için biraz daha düşük olması gerekir auris düşünen arkadaşlara kesin önerim 1.4 dizel comfort ya da elegant almaları ...

catur cutur sesler benim arabadada var..plastiklerde dedigin gibi kalitesiz...kesinlikle katiliyorum...ama fren olayini anlamadim..???
    benim arkadasim 38 milyar verip golf tsi aldi..1.4 motor var sehir ici 8 yakiyor minimum..benim aracimla sehir ici su anda belki inanmayacaksiniz ama 7.3 diyor...golfun icine otur cooook sade....ben aurisime oturdugumda kokpite oturmusum gibi hissediyorum..
    ve bu sesler farkli yerlerden de olsa golf te de var..emin olabilirsin..

aracin yuksek olmasi aksine bence avantaj...gecen opel astra classice bindim bir tuhaf geldi sanki yolla yapisik gidiyorum...belki de ben yuksek araclari sevdigim icin hosuma gidyor ama bence yuksek olmasi daha iyi...

• Benzer problemler Corolla aracımdada var,ancak iç mekandaki plastiğin biraz daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Bence Corolla da Auris te makyajlandıkca bu problemlerden arındırılacak.

Mercedes dahi olsa her markanın piyasaya yeni çıkan modeli "bebeklik problemleri" olarak adlandırılan ve teknik iyileştirmelerle giderilen problemler içerebilir,ilk versiyonlarda yaşanan geçici sıkıntıların piyasada 6-7 sene kalacak modellerle şimdiden eşleştirilmesi doğru olmaz..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.