Şimdi Ara

AudioRecorder 2 yardım (Tamam sıkıntı yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Cihazı aldığımdan beri AudioRecorder (1) uygulamasını kullanıyorum. Kayıtları ifunbox ile toplu alamadığım veya toplu olarak mailime gönderemediğim için sildim.

Neyse, benim için asıl önemli olan sistem seslerini kayıt etmek. (sanırım what to hear recording olarak geçiyor) Sistem sesleri derken , mesala herhangi bir programda birisiyle konuşuyorum ve bunun karşılıklı olarak kayıt olmasını istiyorum.

AudioRecorder 2'nin sanırım buna benzer bir özelliği varmış. Tanıtımı yapılırken bu özellikle spotify'den şarkıları falan kaydedebilirsiniz diyor. Videodaki gibi kayıt tuşuna basınca kayıt yapması gerekirken (2:38'de)' Status : Waiting for system audio...' hatası alıyorum. Aslında hata değil de böyle yazıyor ve hiçbir şey kayıt olmuyor.

Bu tweaki kullanıp benimle aynı sorunu yaşayan var mı ? Veya benim için başka bir tweak öneriniz var mı ?

Teşekkürler

Edit: Tamam arkadaşlar sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 11 Haziran 2015; 16:00:49 >

Vikings
    Talk to the Trees

• Son durum nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Son durum nedir?

Sıkıntısız çalışıyor da sanki biraz sorunlu. System audio recorder her zaman aktif olmuyor gibi.

Vikings
    Talk to the Trees
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.