Şimdi Ara

Audioengine D1 yerine ne alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir iki aydır audioengine d1 dac kullanıyorum. hem hoparlör hem kulaklıkta istediğim ses karakterini bulamadığım için satmayı düşünüyorum. windows geneli çalışan ekolayzır da bulamadım(ses ayarlarında bass yönetimi harici birşey yok). bunun yerine ne alabilirim? laptop kullandığım için usb dac alacağım gene. önceden creative sb play ve asus xonar u3 kullandım ikisinden de memnun kalmadım.

istediğim sesi tarif edeyim: şu an ipod shuffle ile dinliyorum bunun sesi gibi, dinlettiren ve ses ayarına gerek kalmayan yüksek sesi rahatsız etmeyen sıcak yumuşak bir ses. ama shuffle ın detay ve distorsiyon eksikliği var. eğer daha detaylı ve daha temiz ipod sesi veren dac var ise razıyım bıktım artık istediğim sesi alamamaktan, ekolayzır ayarıyla boğuşmaktan.

nokia n91 dinleme fırsatınız olduysa tam da onun sesini arıyorum.

ekleme: kulaklığım akg k619. başka kulaklıklarla da denedim ses karakteri hep aynı, kulaklık anca frekansları daha iyi ya da daha kötü verebiliyor sesin karakterine bir etkisi olmuyor. o yüzden sıkıntı kulaklıkta değil.

yardımlarınızı gerçekten bekliyorum. umarım doğru anlatabilmişimdir istediğim sesi.

burdaki arkadaşların tarif ettiği gibi:

40:15 ten sonrayı izleyin
    Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 24 Ocak 2015; 17:09:14 >

• Equalizer apo var, windows geneli ayar için.. Forumda konusu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia n91 alın şaka biryana hrt hd deniyebilirsiniz zannedersem uygun fiyatlı bulunabilecek iyi bir dac (deneme şansım olmadı).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    n91 bulmak mümkün olsa alıcam, piyasada yok ki. bir de olsa da sadece müzik dinlenecek başka bir şey yapma imkanı yok bi youtube a gireyim ya da film izleyeyim desen imkansız. bundan sonra dinlemeden almıycam böyle ses cihazlarını, objektif bir yorum bulmak çok sıkıntı.
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam halen istediğin sesi alamamana üzüldüm senin istediğin sesi biliyorum dakat hangi dactan o ses çıkar orası karışık bir olay prodigy cubeyi ben 2 aydır kullanıyorum dünde supra usb kablo aldım ses daha iyi oldu toparlandı ama benimde kulaklığım kapalı tipte olduğu için sahneyi büyük oranda kısıtlıyor sanki ses limitleyici açmış gibi sana tavsiye olarak prodigy cubeye bakmanı önerebilirim bana göre sıcak bir sesi var ama sana nasıl gelir orası muamma ayrıca tr de dac test olayı çok sıkıntılı kolay gelsin
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam halen istediğin sesi alamamana üzüldüm senin istediğin sesi biliyorum dakat hangi dactan o ses çıkar orası karışık bir olay prodigy cubeyi ben 2 aydır kullanıyorum dünde supra usb kablo aldım ses daha iyi oldu toparlandı ama benimde kulaklığım kapalı tipte olduğu için sahneyi büyük oranda kısıtlıyor sanki ses limitleyici açmış gibi sana tavsiye olarak prodigy cubeye bakmanı önerebilirim bana göre sıcak bir sesi var ama sana nasıl gelir orası muamma ayrıca tr de dac test olayı çok sıkıntılı kolay gelsin

hocam ne zamandır cevap yazayım diyorum bir türlü yazamadım. satıcam sanırım audioengine d1 i. müzik dinlemekten çok ekolayzır ayarı yapıyorum, ama frekanslar biraz otursa da ses karakteri her ses kartında olduğu gibi bunda da değişmiyor. işin kötüsü ne alacağımı da bilmiyorum, n91 satıyor birisi 350tl ye onu alıp sırf müzik için kullansam mı bilemiyorum. şu an techno bir şarkı dinliyorum, resmen kulağımı deliyor baslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.