Şimdi Ara

Audio Technica Ath m50x soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Arkadaslar Amazon'dan Audio Technica m50x kulaklık aldim, yaninda fiio a1 headphone ampflier ve slappa taşıma çantası geldi, tamami 150dolar tuttu. Kulaklik bugun elime ulaştı fakat kulaklikla ilgili bi sorun var. m50x hakkinda çok çok olumlu eleştiriler okudum, ozellikle bass ve ses yalitimi konusunda çok iyi olduğunu duydum fakat bugun kulakligi denerken oda arkadasim disariya cok ses verdigini söyledi , kulakligi arkadasima denettim ve şok oldum, sanki odada telefonun hoparlörü ile muzik dinliyormusum gibi disariya ses veriyor(arkadasimin kulagindayken). Ses olarak da sanki 100tl lik bi headphone'dan müzik dinliyormusum gibi hissettim. Kulakligi denedigim kaynak fiio x3 ii. Amfi ile ve amfisiz denedim, farkli kaynaklar kullandım ama sonuç aynıydı . Simdi sorum su, kulakligin sahte olma ihtimali var mi, yoksa ath m50x, normalde de böyle bi kulaklık mi? Almadan once deneme sansim olmamıştı malesef. Bilen arkadaşlar yardimci olurlarsa cok makbule gecer, ona gore en kisa zamanda geri göndermeyi dusunuyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M50X normalde de öyle bir kulaklık. Çünkü profesyonel DJ/Stüdyo kulaklığı kendisi. 200-300 liraya satılan günlük kulaklıklarla karıştırmamak gerek.
  • Burn in yapmanız gerek bu kulaklığı.
    Zamanla oturacak yerine detaylar merak etmeyin piyasadaki en iyi kulaklıklardan birtanesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK/ Audio Technica/ CKS77X
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.