Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ilk önce 5.1 ayarlarına bak.Eger kulaklık modunda falansa bu hatayı yapıyor.Turuncu kablo normalde subwoofer bass oluyor ama sen genede giriş panallerinden kontrol et.programın 3d kısmındanda surround modunu seç.pes 2008de de 2.1 ayarı varsa ona getir oyle dene bazen 5.1 de sorun çıkıyor.benim bilgim bundan ibaret.
    quote:

Orjinalden alıntı: şeref

sb audigy value 7+1 var driveri kurdum x-fi extrem audio olarak gösteriyor denetim masaındaki kontrol panelinden tüm uygulamaları çalışıyor ancak bi sorunum var philips A2 610 model 5+1 kullanıyorum üç kabloda (turuncu, siyah, açık mavi) olduğu zaman bufferden ses bas sesi gelmiyor daha doğrusu hiç yok, sadece hoparlorun üstündeki turuncu kabloyu çıkarınca bas sesi geliyor fakat bu sefer de oyunda mesela pes 2008 spiker sesi yok oluyor, turuncu kabloyu takınca ses geliyor fakat bu sefer bufferden hiç ses gelmiyor ne iştir anlamadım, kabloları hepsi takılı iken bufferden ses gelmiyor sadece turuncu kabloyu çıkarınca bufferden ses geliyor bu seferde oyunda spiker sesi yok bunun bir çözümü varmı arkadaşlar acaba.

• quote:

sb audigy value 7+1 var driveri kurdum x-fi extrem audio olarak gösteriyor denetim masaındaki kontrol panelinden tüm uygulamaları çalışıyor ancak bi sorunum var philips A2 610 model 5+1 kullanıyorum üç kabloda (turuncu, siyah, açık mavi) olduğu zaman bufferden ses bas sesi gelmiyor daha doğrusu hiç yok, sadece hoparlorun üstündeki turuncu kabloyu çıkarınca bas sesi geliyor fakat bu sefer de oyunda mesela pes 2008 spiker sesi yok oluyor, turuncu kabloyu takınca ses geliyor fakat bu sefer bufferden hiç ses gelmiyor ne iştir anlamadım, kabloları hepsi takılı iken bufferden ses gelmiyor sadece turuncu kabloyu çıkarınca bufferden ses geliyor bu seferde oyunda spiker sesi yok bunun bir çözümü varmı arkadaşlar acaba.

Ses kartındaki giriş renkleri ile ses sistemlerindeki renkler her zaman tutmayabilir.Onun için ses kartının girişlerine göre ses sisteminin turuncu siyah mavi girişlerini renklere bakmadan uygun yerlere takmanı öneririm.

• teşekkürler arkadaşlar sorunu buldum, control panelde ''enable bass redirection'' aktifeştirdim oldu
  • Geçmiş olsun.Demek bass deactive moddaydı.
    quote:

teşekkürler arkadaşlar sorunu buldum, control panelde ''enable bass redirection'' aktifeştirdim oldu
  • xp 32 bitte mod yüklendikten sonra ayarlar yapılıyor sorun yok tüm efekler seçilebiliyor.Müzik dinlendiği zaman yada ses kartı aktif olduktan sonra eax ı açınca gümmmm masmavi bir ekran ve makinenin kilitlenmesi artık audigy value kartımı eax desteksiz bir x-fi gibi kullnırın ne alaaa dimi!!!??
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubleb

xp 32 bitte mod yüklendikten sonra ayarlar yapılıyor sorun yok tüm efekler seçilebiliyor.Müzik dinlendiği zaman yada ses kartı aktif olduktan sonra eax ı açınca gümmmm masmavi bir ekran ve makinenin kilitlenmesi artık audigy value kartımı eax desteksiz bir x-fi gibi kullnırın ne alaaa dimi!!!??

Mavi ekran sa ya windows tan yada Ram'inden kaynaklanan bi problem wardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

quote:

Orjinalden alıntı: doubleb

xp 32 bitte mod yüklendikten sonra ayarlar yapılıyor sorun yok tüm efekler seçilebiliyor.Müzik dinlendiği zaman yada ses kartı aktif olduktan sonra eax ı açınca gümmmm masmavi bir ekran ve makinenin kilitlenmesi artık audigy value kartımı eax desteksiz bir x-fi gibi kullnırın ne alaaa dimi!!!??

Mavi ekran sa ya windows tan yada Ram'inden kaynaklanan bi problem wardır..

O değilde ses kartının modlu driverını denediğimden olmasın!!???
  • Ya bu Driver'ın donma sebebini anladım. İşlemciden çok yiyo. Şuan driver herhangi bi programdan şarkı açınca işlemciyi %100 kullanıo pc kitlenio...

--------------------------------

Edit : Ya şimdi şöyle bişi var. 96Khz de işlemciyi %100 kullanıor 44.1 e düşürüorum bu sefer baya bi düşüo kullanımı %30-40 arası oluo ve deniorum.Şuana kadar 44.1 khz de donma yaşamadım bakalım nolcak...

-------------------------------

Edit 2 : Henüz bi donma gerçekleşmedi.Tamamdır..Bu khz tam olarak nedir? Bide Xpand ve Surround Arasında ne fark war?? Sanki Xpand Sesi dağıtıo.Her kolondan ayrı bi ses gelio sanki..Surrounda hepsinden aynı ses gelio..böle bi izlenime wardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 30 Ağustos 2008; 23:07:15 >
  • Bazı şarkılarda Bass çok böğürüor..
  • ''sound blaster live 24 bit 7.1'' bu ses kartında digital çıkış var mı acaba ? Anakartın onboard ses kartı alc 889A acep bunun digital çıkışı ile bendeki ses kartının digital çıkışı aynı kalitedemi? (digital çıkışı varsa tabi)

ayrıca vista 64 bit'te bu mod sorunsuz çalışmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 1 Eylül 2008; 0:09:56 >
  • arkadaslar dün driveri yükledim çok memnunum...ses kartı tam anlamıyla değişti diyebilirim..yalnız bi kaç ufak tefek sorunum var bunları sizlerle paylaşmak istedim beni aydınlatırsanız sevinirim.
    http://img362.imageshack.us/img362/8272/adszmv2.jpg
    http://img214.imageshack.us/img214/5451/adsz2mh6.jpg
    http://img371.imageshack.us/img371/1825/adsz3iu3.jpg
    1.enable bass rediredtion ayarı nasıl olmalıdır
    2.enable x-fi cmss ayarını nasıl yapmam gerekir
    3.kanal seçeneklerinde sadece 2 seçenek var 5 kanal olması gerekiyor ama 2 tane tek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 2 Eylül 2008; 17:37:49 >

•  AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

Böyle bir menü olması lazım 5.1 seçersen tüm sorunların çözülür.
  • 5.1 olarak seçiyorum fakat ses kontrolünü açtığımda ise 5 kolona ses ayarı veremiyorum sadece front left,right var...center ve arkalar yok acaba 5.1 olarak tanımadımı pc ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 3 Eylül 2008; 13:43:49 >
  • Bilmiyorum ki , sende şimdi 2 tane consol var mı ? birisi creative launcher diğeri de basit bi menüsü olan consol ? iki menüde de aynı mı değerler
  • http://img371.imageshack.us/img371/1825/adsz3iu3.jpg neden burda center subwoofer rear falan yokta sadece 2 seçenek var 2.1 gibi gözüküyor..ama 5.1 kullanıyorum
  • beyler elinde modlu driveri olan varsa atabilirmi yaw netten gelmio meret acayip yavaş , msnden halederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

http://img371.imageshack.us/img371/1825/adsz3iu3.jpg neden burda center subwoofer rear falan yokta sadece 2 seçenek var 2.1 gibi gözüküyor..ama 5.1 kullanıyorum

dostum bu menu önemli değilki :) burda sadece ses yükseklik ve sağ sol ayarı yapıyorsun
  • creative audigy value ses kartıma indirip denicem bende arkadaşlar topiği vakit sıkıntısı nedeni ile okuyamadım deneyen varsa kısa bi değerlendirme geçebilirse sevinirim.
  • Malesef ben kuramıyorum. Logitech X540 + Creative Audigy Value. Şöyle bir hata veriyor.
    yorumu olan varmı arkadaşlar.

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

http://img84.imageshack.us/img84/2586/adszjb81tu3.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue mc

Malesef ben kuramıyorum. Logitech X540 + Creative Audigy Value. Şöyle bir hata veriyor.
    yorumu olan varmı arkadaşlar.

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

http://img84.imageshack.us/img84/2586/adszjb81tu3.jpg

dostum bu kurulum ekranı benim Link te verdiğim driver ile mi alakalı???? sende '''Sound Blaster Audigy, Audigy2 series and Audigy 4 Series Driver''' yazıyor... fakat ben kurulum yaptığım esnada AUDIGY VALUE /SE/LS & LIVE! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVER yazıyor...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.