hi fi sistemime bağladığım audigy 2 ses kartından sesi açınca (anfi üzerinden) özellikle tiz seslerde cızırtı ve distorsiyon meydana geliyor.ses sanki tenekeden çıkar gibi.ses kısıkken problem fark edilmiyor.
sistem özellikleri: marantz anfi stereo ses için :creative ses kartının left ve rightı buna bağlı sony home cinema anfisi :(5.1 analog girişe cerative in center/rear/subwoofer bağlı----önleri ayrı bağlamamın nedeni sony nin müzik kalitesini beğenmemem) ön hoparlör :wharfedale valdus 500 rear :sony mini küp center tannoy model mx-c yanlış aklımda kalmadıysa 2 subwoofer (super woofer dik+subwoofer) bilgisayar da digital uydu alıcı var. skystar 1
denediklerim:
1-front hoparlörler de jbl tlx 500 vardı onlar da da aynı sorun vardı.(bu yüzden sattım hoparlörleri ve wharfedale leri aldım) 2-line in ve mic in kabloları takılı.dvb kartda takılı.ancak mikserden kapalı 3-bundan önce creative live 4 vardı sorun onda da vardı. 4-güç kaynağını tagem midir nedir onunla değiştirdim. 5-farklı sürücüler denedim sorun devam ediyor. 6-lütfen kaliteli müzik için farklı ses kartı önermeyin bu kartı çevresel ses ve oyun için satın aldım. 7-sesi mikserden kıstım.ses kartının sesini orta seviyede tutuncada sorun devam ediyor.
bir yerde topraklama ile ilgili bir şeyler buldum ancak bir şey anlamadım.???. kabloların kalitesi ile igili bir problem olabilir mi?.kablolar sıradan kablo... yardım bekliyorum...