|
Biz burda konuştukça piyasayı canlandırdık heralde :) 5bin km'deki Daytona dün kalktı ilandan. @DXM06 Sizde ne var hocam? Biraz bahsedebilir misiniz? |
|

|
Biz burda konuştukça piyasayı canlandırdık heralde :) 5bin km'deki Daytona dün kalktı ilandan. @DXM06 Sizde ne var hocam? Biraz bahsedebilir misiniz? |
|
|
|
2015 sedan daytona gri var 24 binde almıştım 2017'de şu an 81binde oldu. IE Stage1+ ECU ve DSG yazılım mevcut 1 yıldır. Başka bir modifiye yok araçta. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 15 Mart 2021; 0:13:45 > |
|
Aracımı satıyorum. Sarı sitede ilan no 919765178 not: araçtan çok memnunum ancak küçülmeye gitmem gerekiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 13 Nisan 2021; 10:51:59 > |
|
S3 sahiplerine soruyorum lütfen, test sürüşü yapamadığım için cevaplarınız değerli. Magnetic ride kullananlar, aracın şehir içi ve uzun yol konforu hakkında yorum yapabilir misiniz? Spor süspansiyonlu bir A3'ten (A3 1.5 150Hp) sonra konfor çok mu düşer sizce? Comfort modunda bile mesela her çukur hissediliyor mu? Uzun yolda süspansiyon yoruyor mu? Yol sesi durumu nasıl? Teşekkür ederim. |
|
Makyajlı 2018-2019 model S3 arıyorum bu arada, düşük kilometreli. İnternetteki ilanlar harici bilenler varsa, düşünenler varsa dürtebilir. |
|
|
Arkadaslar merhaba, Foruma yillar sonra sirf S3 icin uye oldum ve burada sizlere aracini satmak isteyen var mi diye sormak isterim. 2018 ve ustu, 50k km alti, sedan. Ilgilenen olursa mutlaka haberleselim :) |
|
Bende 2015 S3 Sedan var. 6 ileri stronik şanzımanı grubun en sağlam otomatik şanzımanlarından. Ben bir sorun yaşamadım. Elbette yazılımla aşırı yüklenmiş ve yorulmuş araçlarda dikkat etmekte fayda var. Bu motor üniteleri biraz yağ tüketir. Kirapciginda yazıyor. 1.000 km'de yarım litre yağ eklenir diye. Elbette araçta bariz güç kaybı ve sesli çalışma varsa motor rektefiye gerektirebilir. Yoksa normal bir m < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|