Şimdi Ara

AUDİ Q3 ÜN PERDESİ KALKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim hoşuma gitti açıkçası,bu kadar beyeneceğimi sanmıyordum.

• o kadar da etkileyici değil ben x1 i daha çok beğeniyorum
  • Bir tek bana mı öyle geliyor yoksa cidden kalitesiz mi duruyor ön konsol ve koltukların derisi. Tabii resimlere bakıp da kesin bir sonuca varmak doğru değil, ama tuhaf geldi mesela yeni A6'nın resimleri çıktığında böyle düşünmemiştim.
    Bir de gözüme çarpan bu C sütunu fazla eğik değil mi yav?
  • kalitenin A6 dan düşük olması,bu aracın suv araçlara giriş modeli olduğu düşünüldüğünde normal.ancak bu kalitesiz anlamına gelmemeli.audi standartları yine gerektiği kadar yüksek tutmuştur hiç şüphesiz.C sütunu konusuna bende katılıyorum;ancak bu eğim,araca arkadan bakıldığında aracın güzel görünmesini sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Bir tek bana mı öyle geliyor yoksa cidden kalitesiz mi duruyor ön konsol ve koltukların derisi. Tabii resimlere bakıp da kesin bir sonuca varmak doğru değil, ama tuhaf geldi mesela yeni A6'nın resimleri çıktığında böyle düşünmemiştim.
    Bir de gözüme çarpan bu C sütunu fazla eğik değil mi yav?

belki de özellikle bir yerlerden kısmış olmalarını düşünerek fotoğrafları incelediğiniz için böyle bir fark hissettiniz.

açıkçası fotoğraflardan deri kalitesini anlayamayız, üstünde bolca oynanmış ışık oyunları ile. ancak kullanılan derinin kalite farkı olacağını sanmıyorum. daha iyiler opsiyonel olarak sunulabiliyor ancak standart kullanılan deri aynıdır.

c sütununun yatıklığı dikkat çekici doğru ancak arka tampona daha dik bir şekilde inseydi daha büyük gözükür ve Q5' in sınırlarına girerdi herhalde.

tasarım genel olarak hoşuıma gitti, mantıklı bir fiyat politikası izlerlerse tercih edilebilir bir araç olur.

• iç mekanda bi fiat kokusu alan yanlızca ben miyim ????
  • bence ön farları biraz küçük olmuş ayrıca ön konsoldaki radyo kumandaları sanki renault'un arabalarınkine benzemiş clio değil tabiki megane , fluence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat uçuk olmazsa ilk alanlardan olabilirim. şahsen beğendim.
  • A1in 4 kapılı hormonlusu gibi olmuş. Ama A1den kat kat güzel duruyor.
  • kesinlikle hayal kırıklıgı....
    onca zamandır beklediğim aracın Q5 ten sadece biraz küçük olması dısında bir farklılık yok.
    acaba bu arabayı kime cizdirmişler.
    bence kimseye
    fiyatı da 45000 euroda asagı olmaz.
    yerse uzay eriği
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

kesinlikle hayal kırıklıgı....
    onca zamandır beklediğim aracın Q5 ten sadece biraz küçük olması dısında bir farklılık yok.
    acaba bu arabayı kime cizdirmişler.
    bence kimseye
    fiyatı da 45000 euroda asagı olmaz.
    yerse uzay eriği

Beklentini merak ettim.Q5 ten bir alt segment bir aracın daha güzel olması beklenemezdi zaten.
  • A1 Countryman olmuş bu. Iykkk olmamış hiç.
  • Audi işi çözmüş, fotoşopla yapıyolar heralde, resize A3, apply Q5 filter, save as Q3
    Çok sevdiğim bir marka ancak, tasarım da bu kadar ucuz numaralar yakışmıyor
  • Abartı olmazsa fiyatı ben de düşünüyorum...
  • X1den daha güzel dış tasarım olarak ama içi biraz fazla yamuk yumuk yapmışlar.
  • seat ispanya fabrikasında üretilecekmiş, seat ne derece kaliteli olduğunu bir kez daha kanıtladı gözümde.

http://media.seat.com/en/seat-news/765-seat-y-la-generalitat-de-catalunya-inician-el-proceso-para-formar-y-contratar-a-700-trabajadores-para-el-audi-q3.html

http://media.seat.com/en/seat-news/777-seat-inicia-la-formacion-de-los-trabajadores-del-audi-q3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 16 Nisan 2011; 13:39:19 >

• ya arkadaşlar tasarım diyince ben farklı bişeyler arıyorum ya.aynı audi aynı çizgiler aynı farlar aynı görüntü.sanki a3 ün yükseltilmişi. a6 allroad gibi a3 alroad ismi daha mantıklı olurdu. bu benim görüşüm kızabilirsiniz. ama tasarım denen şey bence farklılaştırmak yeni bir oluşuma gitmektir. misal lancia delta tamamen yeni bir oluşumdur. eski kasa mondeo ile yeni kasa mondeo tamamen farklıdır. tasarım yaparken yeni bir oluşum gerçekleştirmek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

ya arkadaşlar tasarım diyince ben farklı bişeyler arıyorum ya.aynı audi aynı çizgiler aynı farlar aynı görüntü.sanki a3 ün yükseltilmişi. a6 allroad gibi a3 alroad ismi daha mantıklı olurdu. bu benim görüşüm kızabilirsiniz. ama tasarım denen şey bence farklılaştırmak yeni bir oluşuma gitmektir. misal lancia delta tamamen yeni bir oluşumdur. eski kasa mondeo ile yeni kasa mondeo tamamen farklıdır. tasarım yaparken yeni bir oluşum gerçekleştirmek diye düşünüyorum.

eski mondeo ve yeni mondeo tamamen farklı tasarım felsefelerine göre tasarlandıkları için bu kadar farklıdırlar.şuanki ford modellerine genel olarak bakarsanız hepsinin birbirine benzediğini görürsünüz.çünkü bu araçlar yeni mondeonun getirdiği yeni tasarım anlayışına göre tasarlanmışlardır.misal yeni fiesta ve henüz yeni satışa sunulacak olan yeni focus.bu iki araç birbirine çok benzer.aynı şekilde opelde insignia modeliyle yeni bir tasarım sürecine girdi ve o modelden sonra hep bu tip tasarım detayları içeren araçlar tasarlamaya başladı.audinin şu anki yaptığıda bunlara benzer birşey ama biraz abartılı orası bir gerçek,saygılar

• teşekkürler arkadaşım cevabın için. evet hep öyle oluyor dediğin gibi bir akım başlıyor 6 7 yıl o çizgiler devam edyor.sanırım maliyetleri kısmak için yapıyorlar. ford kinetik tasarım diye mondeo ile başladı yeni fiesta ve focusu çok benzer yaptı. insignia çok harika ve aerodinamk olarak geldi astrada onu anımsatır bir tasarıma büründü. ama hepsi keşke bu kadar birbrine benzemese. o yüzden bugün gücüm olsa fazlası neyse verip lancia delta alırdım. herşeyiyle tek ve retro bir araç.
  • çok uçuk olmasın lütfen fiyatı yaaa
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.