Şimdi Ara

Audi mi Volvo mu diye sorduk.. Sonra Mercedesi de kattık.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Hayatta herkesin amacı farklı . Nasıl insanlar tek tip değilse arabalar da tek tip olamaz .

Benim için öncelik performanstır . Büyük konuşmayayım ama Volvo olsun D2 olsun diyebilecek biri değilim araç ne kadar güvenli olsa da her bindiğimde kendimi öldürmüş sayarım .

Her kavşakta yanlamam , her ışıkta kapışmam ama tercihim BMW dir .

Mercedes her zaman liderdir tabi ki BMW orada yoksa o yüzden bu tartışmada Mercedes diyorum .

Gidip 2000 model BMW kullanın Mercedes kullanın sonra gidip bir de AUDİ ye binin tartışma biter .

Nedense tartışmaya BMW'yi eklememişler, enteresan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Hayatta herkesin amacı farklı . Nasıl insanlar tek tip değilse arabalar da tek tip olamaz .

Benim için öncelik performanstır . Büyük konuşmayayım ama Volvo olsun D2 olsun diyebilecek biri değilim araç ne kadar güvenli olsa da her bindiğimde kendimi öldürmüş sayarım .

Mercedes her zaman liderdir tabi ki BMW orada yoksa o yüzden bu tartışmada Mercedes diyorum .

Gidip 2000 model BMW kullanın Mercedes kullanın sonra gidip bir de AUDİ ye binin tartışma biter .

Dedim ya insanlar tek tip değil diye

Herkes arabadan anlayacak diye bir şey yok tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Dedim ya insanlar tek tip değil diye

Herkes arabadan anlayacak diye bir şey yok tabi

Fantezi kaynağımdır kendileri, uuuuu beybi.

Audi mi Volvo mu diye sorduk.. Sonra Mercedesi de kattık..

• Gelişmiş ülke, fakirlerin araba sahibi olduğu bir yer değil, zenginlerin toplu taşıma araçlarını kullandığı yerdir.
  • Sadece guvenli olsun gerisi cok onemli degil deseydim, tabii ki volvo dan baska bi markaya bakmazdim.

Onun harici de iyi bir marka ama hala bir bmw kalitesinde araclar uretmiyor. Genel anlamda kafa tutacak seviyede degil. Audi ye yaklasabilir ama. Bu soylediklerim Konfor ve kalite anlaminda. Kullanan herkes bunu soyler. S60 yuruyen aksami, suspansiyonlari cok ucuz hissiyatta mesela.

Bu forumda cok abartiliyor. Dunyaya sorun, size bu uc markanin hala gerisinde oldugunu soylerler.

Ha unutmadan, bir Mercedes ile kiyaslayanin yatacak yeri yoktur ciddi ciddi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinli volvo’ya pek güven olmaz artık.. eskidendi volvo.
    Alman Tankı Audi tercihim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların doğru yorum yapabilmesi için bu 3 markayı da kullanmış olması gerekir.

Kullanmadılarsa o yorum boştur..

Ben mesela bu üç markadan sadece Audi kullandım. Kullandığım süre zarfında (1 yıl) çok memnun kaldım ama bi Mercedes kullansam belki de diyeceğim ki Mercedes daha iyiymiş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.