Bildirim
AUDİ kendi kendine park ediyor.. ama ne park!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gerçekmi acaba bu gerçekse müthiş A7nin şekli yeer zaten. -
Bence mümkün değil. -
Çok zor bi teknoloji degil. Tam bayanlara göre bu teknoloji sayesinde araçlarını pert etme durumu tarih olacak. -
Gerçekten süper... -
yuh. tüm yolu da gider ki bu. -
way arkadaş ya adamlar yapıyor :) -
vay anasını -
türkiye de çalarlar arabayı. -
Araba da amma kazma 2 saatte park edemedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyede bi düşünsenize -
ARKADAŞLAR BİRİ CEVAPLARSA SEVİNİRİM.
Devir saati neden hiç oynamıyor?
Araç sadece kendisine çizilen bir yola mı park edebilir? Her zaman nereye park edeceğini bulamaz dimi?
Karşısına yaya yada araç çıksa durum ne olacak? Yada ışık ya da uyarı? -
Daha önce bir video paylaşmıştım, vampire benzeyen bir arkadaş garaja parkettirip sonra geri çağırıyordu aracını ( audi mühendisi heralde; beyaz ten,renkli göz, vampirlere benziyordu neyse). O teknolojiyi bir adım ileri taşımışlar. Yalnız a7 baya ürkek çıktı, aynı ben Sağa sola sürtecem diye 2 dakikada çıktı garajdan -
Ben İstanbul Kartı "Acaba cebimden düştümü?" diye kontrol ederken, kadın resmen A7'yi bıraktı gitti... -
quote:
Orijinalden alıntı: h.aras.k
Ben İstanbul Kartı "Acaba cebimden düştümü?" diye kontrol ederken, kadın resmen A7'yi bıraktı gitti...
-
Bu araca birgün Lpg takılırsa otoparka almazlar.
Çöllere düşmüş Mecnun gibi benzin bitinceye kadar dolaşır durur artık. -
Düldül gibi mübarek :)
Immobilizer sistemleri bile halleden hırsızlar elbet bunada bi halçare bulur.Onlar içinde büyük kolaylık olur bu sistem bi aloyla araba çalıyosun ayağına kadar geliyo -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
Bu araca birgün Lpg takılırsa otoparka almazlar.
Çöllere düşmüş Mecnun gibi benzin bitinceye kadar dolaşır durur artık.
çok iyiydi ya -
bu vw reklamı iyi yapıyor... aldıgındada ya dagılıyor yada reklamdaki ile alakası yok...
adam kandırmada vw dünya lideri... ama yersen... biz yemiyoz ama... -
quote:
Orijinalden alıntı: KubilayA
yuh. tüm yolu da gider ki bu.
Zaten teknolojik altyapı var dediğin işi yapabilecek. Fakat hukuksal sorunlar çelmeliyor olayı. Örneğin kaza yapıldığında suçlu kim olacak? Şöför koltuğunda oturan kişi mi, arabanın yazılımını yapan firma mı, vb.? Yani teknolojik imkan var ama insiyatif alacak firma lazım.
Benzer içerikler
- arabadan çıt çıt ses gelmesi
- plakadan taksi sorgulama
- en iyi torpido parlatici yorumları
- tramerde çarpma yazıyor fiyat yok
- emir ve görüşlerinize mi görüş ve emirlerinize mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X