Şimdi Ara

Audi A8 4.2 Alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Babamla düşündük taşındık.2005 model 4.2 a8 almaya karar verdik gürcistandan.Ama yinede kararsızız.Sizce alnır mı? aracı tr'de kullancaz.Benzini çok mu içer? kronik sorunları varmıdır? alcağımız resimdeki kasa.

Audi A8 4.2  Alınır mı?

• 17,5 lt / 8,7 lt
    85 Kuruş / 43 kuruş

her şeyi ile pahalı bir ara.bende 2003 a4 var.sadece kol dayamanın kapağı 350 lira.torpido kapağı 750 lira. 25cm lik radyatöre giren bi hortum 90 lira gibi gibi.A8 en üst segment olduğu için bu fiyatları 3le çarpın..bunları göze alıyorsanız alın
  • 2004 model 4,2 A8 Long benim arkadasim kullaniyor. Yanlis hatirlamiyorsam 80l deposu var ve bununlan max. 450km yol yapabiliyor......
  • Gerçekten çok yakıyor.babamla amacımız üst segment bir araba almak.Çünkü bu araba batumda 20 bin tl.Yada mercedes e270'lerede bakıyoruz ama onlarda benim hoşuma gitmiyor.
  • Türkiyede bu benzin fiyatlarıyla binmek zor.Tüpü takıtırp binersin ancak:D
  • batumdan araba alıp türkiyede kullanmak istiyorsunuz da batumdan araba almak için orada yaşıyor ve bir süredir çalışıyor olmak gibi bir kaç şart var.bunlara uygun musunuz yoksa laf olsun diye mi yazdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com

batumdan araba alıp türkiyede kullanmak istiyorsunuz da batumdan araba almak için orada yaşıyor ve bir süredir çalışıyor olmak gibi bir kaç şart var.bunlara uygun musunuz yoksa laf olsun diye mi yazdınız

Batum'da çalışan bir akrabamız var.Bize orda o işlerin kolay olduğunu söyledi.Tek kötü yanı aracı sadece 6 ay kullanabileceğiz.6 ayda o kişiye teslim etcez aracı.Gerçi yakında 2 yıl olacak diyorlar bakalım.

Benzin işi gerçekten sıkıntı.Orda dizel bulmakda daha zor.o yüzden biraz daha küçük motorlu araçlara bakıyoruz.

mercedes e270
    bmw 525(2007)
    audi a6
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    6 yıl önce açıldı
    1.4 Egea Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    1.2 TSI GOLF 7 ALINIR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F segment bir araç arıyorsanız Audi ile ne işiniz var. S Class'a yönelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

Yeni A8 Consept resmen uçmuş

Audi A8 4.2  Alınır mı?

http://www.arabahaberleri.com/rahatligin-kalesi-audi-a8-exclusive-concept_709.html

Berbat olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

Yeni A8 Consept resmen uçmuş

Audi A8 4.2  Alınır mı?

http://www.arabahaberleri.com/rahatligin-kalesi-audi-a8-exclusive-concept_709.html

Berbat olmuş.

Diğer resimlere baktınız mı ?

• Arkadas bende Audi A6 2.5 dizel otomatik vites var gercekten hatiri sayilir derecede yakit tüketimi var. Birde ufak tefekte olsa ariza cikartirsa tamir masrafi hayli yüksek olabiliyor. Almadan önce tekrar düsünün derim. Bende fiyatini bulursam arabami satip daha ekonomik bir arac almayi düsünüyorum.
  • a8 aracın dizel 3.0 2006-22007 için ne dersiniz arkadaşlar başımızı ağrıtırmı kronik sıkıntıları varmı alınırmı uzakmı durulur
  • beyler şuan audi a6 2.0 tdi 2007 kullanıyoruz mutluyuz
  • quote:

quote:

batumdan araba alıp türkiyede kullanmak istiyorsunuz da batumdan araba almak için orada yaşıyor ve bir süredir çalışıyor olmak gibi bir kaç şart var.bunlara uygun musunuz yoksa laf olsun diye mi yazdınız

Batum'da çalışan bir akrabamız var.Bize orda o işlerin kolay olduğunu söyledi.Tek kötü yanı aracı sadece 6 ay kullanabileceğiz.6 ayda o kişiye teslim etcez aracı.Gerçi yakında 2 yıl olacak diyorlar bakalım.

Benzin işi gerçekten sıkıntı.Orda dizel bulmakda daha zor.o yüzden biraz daha küçük motorlu araçlara bakıyoruz.

mercedes e270
    bmw 525(2007)
    audi a6

canim kardesim. o araba alinir da sen de alirsin. yalniz turkiye ye sokamazsin. buraya yabanci plakali bi arac sokabilmen icin son 365 gun icinde 185 gun yurtdisinda kalman gerekli. hastayim su turk insaninin yabanci plakali araba hayaline.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6xx

quote:

quote:

mercedes e270
    bmw 525(2007)
    audi a6

canim kardesim. o araba alinir da sen de alirsin. yalniz turkiye ye sokamazsin. buraya yabanci plakali bi arac sokabilmen icin son 365 gun icinde 185 gun yurtdisinda kalman gerekli. hastayim su turk insaninin yabanci plakali araba hayaline.

başka biri üzerine alırız.o kişi orada o kadar gün bekler.sonra biz bineriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.