Şimdi Ara

audi a6 mmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 2005 model audi a6 araç satın aldım.

sorularımı sıralamaya başlıyım audi uzmanı arkadaşların ilgisini bekliyorum;

1. mmi denen olay benim aracımda varmı nasıl anlarım? konsolda ekran var ama bu ekran mmi olmayabiliyor sanırım. açılırken kapanırkende hiç mmi yazdığını görmedim.

2. telefonu bluetooth ile bağlamak istiyorum. tel tuşuna basıyorum. "telephone is not installed" yazıyor. bu uyarıdan sonra setup tuşuna veya herhangi bir tuşa basınca etraftaki telefonları görmüyor. ( fakat arkadaşın iphone telefonunda "audi var vsvs" diye etraftaki cihazlar olarak görünüyor. seçildiğinde bağlanmıyor hiçbirşey yapmıyor telefon ) bluetooth kit i falan mı yok?

3. araç bazen kilitledikten sonra hiç bir sorun yokken birkaç dakika sonra alarm konumuna geçiyor.. bunun nedeni ne olabilir ?

4. klima sürekli açık. kapatmak için econ tuşuna basılı tutuyorum kapanıyor fakat bu durumda hem klima hemde normal üflemesi kapanıyor.. klima kapansın ama normal şekilde de üflesin istiyorum.. klima panelinde sadece "off" yazıyor hiçte hava girişi olmuyor araca.

5. navigasyon ile ilgili birşey yapılamıyormuş sanırım ama yine de sorayım.. navigasyon hizmeti alamazmıyız bu araçta ?

6. sadece arkada park sensörleri var. önde sensör yok.. ama ben yeni araçlardaki gibi geri vitese taktığında ekranda uyarıları görsel olarak görmek istiyorum.. bunun için bişeyler takılıyormuş sanırım.. ne kadardır? verdiğim paraya değer mi ?

bilgisi olan arkadaşların lütfen bir el atınız :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    audi a3 radyo
    19 yıl önce açıldı
    AUDİ A6 C6 hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Audi A6 40 TDI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.