Şimdi Ara

AUDİ A5 DENEYİMİ... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
54.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: funkmaster

milletin canı sıkılmış star wars senaryoları yazıyor :)

• arkadaşlar benim anlamadığım bişi var bu test sürüşünü her gelen adama yaptırıyorlar mı yoksa almaya niyetli kişilermi sadece
  • Niyet ettim bir audi a5 almaya deyu gerisi gelir(;
  • Bugun garajda gri bi tane gördüm ön fardaki ledleri süper ama audiyi oldum olası sevmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Niyet ettim bir audi a5 almaya deyu gerisi gelir(;

• beylerr citroen le a3 kapışması kim alırr
  • citroen marka ismi a3 model ismi....

citroenin hangi modeli ile audi'nin "a3"'ü "kapıştırılıyor" ona göre değişir.

bununla beraber Audi ile Citroen bence hiçbir yönden kıyaslanamaz.. Audi daima citroenin bir iki gömlek üstünde olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: c.4citamm

beylerr citroen le a3 kapışması kim alırr

• Ya Arkadaslar Bn kararsız kaldım S5 A5 mi yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_caddy

Ya Arkadaslar Bn kararsız kaldım S5 A5 mi yardım edin

paran varsa tabii ki s5 yani sormana bile gerek yok s5 a5 in daha performanslısı diğer konfor özellikleri aynı bildiğim kadarıyla
  • pekii S5 mi M3 mü?
  • m5 desen düşünürdüm de m3 yerine s5 bence daha ii olur
  • çok tatlı bir araba olmuş ibreler falan biraz değişik ama hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_caddy

Ya Arkadaslar Bn kararsız kaldım S5 A5 mi yardım edin

ferrari al
  • quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

adamlar türkiyede bmw,merco satışlarına darbe vurdular bu ne süper bir arabadır be..

Gerçekten haklısın...
  • Çok süper bişey olmuş bu yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

Cumartesi günü audi bayisine gittik arkadaşımla, araçları incelerken test sürüşü yapabileceğimizi öğrendik. a5 için beklemeye başladık. işlemler yapıldı ve aracı aldık. araç inanılmaz bi güven veriyo, koltukları tam olarak sarıyor sizi, v8 aluminyum motoru , dururken gaz verince aracı hoş bir şekilde sarsıyor, frenler çok hassas , direksiyondan kumandalı ramyo oldukça fonksiyonel, ancak o büyük ekrana dokunmatik kontrol özelliğini koysalar daha iyi olurdu. gaza bastğınızda hemen tepkiyi alıyorsunuz.( 247 hp di sanırım) motor sesi diğer spor otolar gibi içeri fazla gelmiyor, 245 km/s e kadar araç hiç zorlanmadı bile daha da gitmek istiyordu ancak elektronik olarak 250km/s de sınırlandırılmış. kemikli viteş geçişleri çok hoş,...

inanılmaz bir deneyimdi, eğer test sürüşü günleri bitmediyse sizde bu zevki yaşayın.

ONCELIKLE BELIRTMEK ISTERIMKI A5 V6 MOTORDUR V8 DEIL .. ve 240 ps tir! evet arac dedigin gibidir bende araci gordum henuz test etme firsatim olmadi 1 hafta sonra gidicem test surusune .. (zaten almayi dusundugum bir aractir)

herseyi iyi gusel yazmissin ama ben test arabasinda 245 km ye cikma konusuna hic ama hic inanmadim ...

• toyota avensis te 180 yapıldı avensisde 180 audi a5 tede 245 bir ihtimal olabilir banada biraz abartılı geldi ama olabilir
  • Test arabasında 245 le gitmek?Pek inandırıcı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: liarda

Test arabasında 245 le gitmek?Pek inandırıcı değil.

tabiki deil

• Arkadaşlar,

Hiçbir Audi bayii, hiçbir koşul altında, hiçbir şekilde bu hıza müsade etmez. Ancak illegal şekiller veya şahsi imkanlar mümkünken bu hız yapılabilir.

Görkem Soner
    Kurumsal Audi Danışmanı

Tel : (0212) 241 46 47
    gsoner@audisenyildiz.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.