< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (577. sayfa)
-
-
A4'ü lifte kaldırsınlar, baksınlar. Sağ alt salıncak burcu yıpranmış olabilir.
-
Tşk ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar.
2016 model a4 aracımda direksiyon simidinin arkasında bulunan Manuel vites kulakçığı kırıldı. O parçayı bulabilir miyiz acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 13 Haziran 2024; 7:30:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam süpersiniz valla ya.
Bunu uygulamak için komple direksiyonun sökülmesi mi gerekiyor acaba.
Benim sadece Artı yazan ele gelen kısmı kırıldı düştü.
Hava yastığı sökülüyor, direksiyon simidi sökülmüyor.
Belki satıcı ile görüşürseniz sağ tarafı tek satabilir, normalde çift satılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abiler dostlar , kardeşler.
2015 b9 kasa 1.4 TFSI 110000 bakımda ki aracım için periyodik bakım ürünleri nelerdir acaba ? Geçen sene triger setini değiştirdim ağır bakımı yapıldı yani. Bu yıl için periyodik bakımda almam gereken yağ , hava filtresi ... ıvır zıvır nelerdir listesi modelleri olan var mı ya da nereden bulabilirim ?
-
Arkadaşlar merhaba A3 8V den 8Y ye geçiş yaptım geçen yıl araçtan genel olarak memnun olsamda yalıtım olarak diri asfaltta ses alıyor. A4 e geçmek istemem yalıtım. Bu araç D premiumlar arasında nasıl yalıtımı özellikle diri asfaltta bilgi verirseniz sevinirim.
Polen filtresi CUK 31 003
Hava Filtresi C 17 013 (40TDI da C 17 011 ilginç)
Yağ Filtresi W712/95
Tabi bunlar Mann Filter
-
-
Birde audi 2021 sonrası araçlara chatgpt desteği sunacak bu işlem hakkında bilgi sahibi olan var mı araçlar ne zaman çağıralacak gibi
dizelin filtresi aslinda ayni ama normal kagit filtrenin uzerinde birde beyaz bir sunger var. benzinlide neden yok bilmiyorum.
edit: baglanti yerinin capida farkliydi sanirim, dizelinki daha kucuk olmasi lazim. ben tfsi varken k&n kullaniyordum, tdi alinca eski orijinal filtre ile k&ni tdi a uygun hale getirmistim ama hic takmadim hatirladigim kadariyla.
aslinda k&n filtreyi satsam iyi olur, buradan ilgilenen olur mu? 16k km kullanip bir kere temizlemisim, sokunce tekrar temizledim mi hatirlamiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 9 Temmuz 2024; 0:17:32 > -
Arkadaşlar A4 makyajlı 45tfsi larda dikkatimi çeken aracın bir 265hp lik birde 245hp lik versiyonları var, ikisi de makyajlı görünüyor.
Bu fark nerden ileri geliyor? Diğer yandan bu motorda kronik var mı?
-
Mild hybrid farkı, 20 beygir elektrik motoru var birinde, diğerinde yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A4 için yolun sonu görünmüş audi artık içten yanmalı modellerini tek rakamlı sayılarla ifade edeceğini açıkladı. A5 hem sedan hem de station wagon olarak satışa çıktı.
Yanlış bilgi. Bende 2019 A4 45 TFSI Quattro 245 hp var. Aracım mild hybrid. Ara makyajlı kasa. Son kasa olan 265 hp lik versiyonu 1 ay önce arkadaşıma sıfır olarak aldık. Servis yazılımsal fark ile güç arttırımı var demişti. Mild hybrid olmayan A4'ler 2018 ve öncesi 252 hp lik olanlardır.
Teşekkürler bilgiler için.
Şimdi daha oturdu taşlar.
Güncel son makyajlı görünüm ve 265hplik motor 2020 sonrası mı gelmiş oluyor?
Evet. 2020 den itibaren 265 lik 45 tfsi quattro lar geldi. Bu arada 245 likte kronik bir sorun yok. 265 likte de duymadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AA3437 -- 18 Temmuz 2024; 20:9:34 >
Merhabalar,
Aracı sattınız mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X