Size sormadan yapmalari cok sacma.Haybiyeden 250 tl para aliyorlar neden sesinizi cikartmadiniz? Ozon denilen islem mehuiars sonax ziebart autoclub gibi detailing firmalarinda cok rahat yari fiyatina yapiliyor.Hatta daha bile ucuz. Fren balatalarini serviste degistirmeyin bosuna.En basitinden Ferodo sitesine girip araciniza uyumlu olani secip yetkili satis yerinden alip maks 150 200 tl ye taktirirdiniz.Garantiye hicbir zarari ve yarari yok.Onlarin bitmis dedigi balata ses yapmiyorsa kafadan 1-2 bin km goturur.Ufacik balata icin 600 kusur tl almislar eh sizi be. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (455. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Geehut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 9 Ekim 2020; 10:8:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuESize sormadan yapmalari cok sacma.Haybiyeden 250 tl para aliyorlar neden sesinizi cikartmadiniz? Ozon denilen islem mehuiars sonax ziebart autoclub gibi detailing firmalarinda cok rahat yari fiyatina yapiliyor.Hatta daha bile ucuz.
Fren balatalarini serviste degistirmeyin bosuna.En basitinden Ferodo sitesine girip araciniza uyumlu olani secip yetkili satis yerinden alip maks 150 200 tl ye taktirirdiniz.Garantiye hicbir zarari ve yarari yok.Onlarin bitmis dedigi balata ses yapmiyorsa kafadan 1-2 bin km goturur.Ufacik balata icin 600 kusur tl almislar eh sizi be.
Alıntıları GösterOrjinal balatalar kaliteli ona diyecek bir şey yok. Ben de 35 binde komple ön arka serviste değiştirdim. Ferodo iyi ama zamanla gıcırtı sesi yapabiliyor. Şikayetvar da da çok şikayet var. Mümkünse yetkili servisten alınıp dışarıda taktırılabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 9 Ekim 2020; 10:7:6 >
-
Haklısın. Maalesef ki ikili ilişkilerimden ve de zamansızlıktan ötürü oraya götürmek zorunda kalıyorum. Zaman benim için daha değerli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
orijinal balatalar önler ATE arkalar TRW marka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 9 Ekim 2020; 14:49:43 > -
-
Hayırlı olsun , bunu Adana’da nerde ve ne kadara yaptırdın? Birde araca güncelleme gelince silinme vs oluyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Ozd84
Hayırlı olsun , bunu Adana’da nerde ve ne kadara yaptırdın? Birde araca güncelleme gelince silinme vs oluyor mu?güncellemede silinme olmuyor. Almanya’da Audi’nin orijinal yazılımını yapan fabrikadan bir adam aracın verilerini alıyor, 1 gün sonra da güncellenmiş halini yolluyor. sistemde sonradan yapıldığı bElli olmuyormuş arabanın künyesine CarPlay ekliyorlarmış, Ender elektronik de aynısını söylemişti. Bu Audi’nin MİB-3 versiyonu MMi olduğundan Türkiye’de bir ender elektronik bir de Consol elektronik Yapıyor. 600 Euro fiyatı ama en kötü 1 seneye filan 400 eurolar düşer tabi Euro o zaman kaç olur bilmem. 0 (541) 617 44 98 numarası bu Cumali abi alanında en iyisi düşünüyorsan yaptır derim araca çok şey katıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 2016 aracıma, Led göz gibi olan farlar takılıyor mu? arkası hoşuma gidiyor ama öndeki farlar yarısı olmayan bıyık gibi yanıyor sinir ediyor.. 1-2 ilan var 22.000 tl diyor !! maxriks o galiba normalde Led Z gibi olanları ucuz olmalı bence
Ankara da bildğiniiz yer var mı?
2 yıl önce 2017 modelini 200 bin tl ye alamadık! şimdi 325 bin tl bayıldık.. o mesajımı görünce gelinen nokta şaka gibi..
benim araç zaman 150 lik tdi 130 ediyordu. yine aynı farkı ödedik gibi.
-
Nerede yaptirdin hocam ?
kadrana navigasyon geliyormu makyajli a4 lerde
Ne kadar sürüyor yükleme vs?
quote:
Orijinalden alıntı: cihanairNerede yaptirdin hocam ?
kadrana navigasyon geliyormu makyajli a4 lerde
Abi kadrana navigasyon geliyor, sadece yazılım ile ender elektronik 800 Euro dedi. Adana’da Consol elektronik 700 Euro’ya yapıyor. Pazartesi yükleyecekler inşallah aksilik çıkmazsa pazartesi yollarım resmini, bu araçları anladığım kadarıyla tek tip yapmışlar Türkiye paketinde özellikleri kapatmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Ozd84
Ne kadar sürüyor yükleme vs?20 dakikada arabanın swap’ini alıyor, ertesi gün Almanya’dan güncellenmiş Swap geliyor, 20 dk’da da yüklemeyi yapıyor. Arabada tek bir vida sökmediler. Servisin birseyden anladığı yok, kendilerine ne söyleniyorsa onu müşteriye de onu söylüyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: itiryakiAbi kadrana navigasyon geliyor, sadece yazılım ile ender elektronik 800 Euro dedi. Adana’da Consol elektronik 700 Euro’ya yapıyor. Pazartesi yükleyecekler inşallah aksilik çıkmazsa pazartesi yollarım resmini, bu araçları anladığım kadarıyla tek tip yapmışlar Türkiye paketinde özellikleri kapatmışlar.
Alıntıları GösterPaylasim yaparsan sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: two_fast_two_furiousOrjinal balatalar kaliteli ona diyecek bir şey yok. Ben de 35 binde komple ön arka serviste değiştirdim. Ferodo iyi ama zamanla gıcırtı sesi yapabiliyor. Şikayetvar da da çok şikayet var. Mümkünse yetkili servisten alınıp dışarıda taktırılabilir
Alıntıları Gösterdisaridan alirken arac uzerindeki diske uyumlu olani bilmeden aldiklari icin gicirdama yapiyor.2 tip uretiyor ferodo ve balata yuzey yapisi farkli.
Ben A3 aracimda on ve arka 2 takim ferodo aldim kullandim.birisini senyildizdan almistim(ön)birini disaridan almistim(arka).Hic gicirdama ,ses vs yaomadi.Tabi yagmur sonrasi islanan diskin yaptigi gicirdama baska bisey onun balata ile alakasi yok.
Ferodonun zaten sahtesi yok ve serviste balata markalari her zaman degisiyor sabit degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 10 Ekim 2020; 16:7:49 >
-
Consol elektronik’e gittiğinizde 2016 modeller (makyaj öncesi) için navigasyon yada car play ne yapıyorlar sorarsanız sevinirim. Malum bizim araçlar baya boş belki uygun birşey varsa Adana’ya uzanabilirim bir ara.
Eğer kadran hayalet değilse MMİ’da küçükse çok ciddi parça maliyeti çıkıyor diye biliyorum, 10 bin üzeri maliyet çıkabilir. Yine de gittiğimde sorar yazarım.
Merhaba . A4 b9 un navigasyon lu ve ekranı Tako ya atan versiyonu 2016 yılından beri mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuEdisaridan alirken arac uzerindeki diske uyumlu olani bilmeden aldiklari icin gicirdama yapiyor.2 tip uretiyor ferodo ve balata yuzey yapisi farkli.
Ben A3 aracimda on ve arka 2 takim ferodo aldim kullandim.birisini senyildizdan almistim(ön)birini disaridan almistim(arka).Hic gicirdama ,ses vs yaomadi.Tabi yagmur sonrasi islanan diskin yaptigi gicirdama baska bisey onun balata ile alakasi yok.
Ferodonun zaten sahtesi yok ve serviste balata markalari her zaman degisiyor sabit degil.
Alıntıları GösterEvet haklısınız ama dışarıda açıkçası ses olayı olması durumunda muhatabınız olmuyor ferodoya mail vs atıyorsunuz değişim vs olmuyor ama serviste bu gibi durumda muhatap oluyor o anlamda daha iyi
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X