Şimdi Ara

AUDI A4 2.0 TDI 143 HP MULTITRONIC 2011 MODELDE DONANIM NASIL OLMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kagnaroos

Janjan'a katılıyorum ben de. Fazla donanıma gerek yok. Hatta ben olsam boşa yakın alırdım açık söyleyeyim.

Bu sınıfta bir araca verilecek maksimum para 80-85 TL'dir bence. Hele 110-115 bin TL'lere çıkıldığında 40 bin TL daha verip 520d alırım.

AUDI A4 2.0 TDI 143 HP MULTITRONIC 2011 MODELDE DONANIM NASIL OLMALI

Yıllarca kullanacağım ev gibi arabam olur. Hiç olmadı, o da biraz pahalı geldiyse gider A6 alırım. (125-130 bin TL'ye bırakırlar) Tank gibi araba!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a6-2011-a6-2-0-tdi-170-hp-multitronic-dogus-faturali-sifir-plakasiz/detay

Dolu aracın satılması da zor olur hem, başınızı da ağrıtır. Sonuç olarak tavsiyem deri koltuk ile Advance paket almanızdır. Hayırlı olsun tekrardan.

Nasıl zor olur, açıklayabilir misiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: Kagnaroos

Janjan'a katılıyorum ben de. Fazla donanıma gerek yok. Hatta ben olsam boşa yakın alırdım açık söyleyeyim.

Bu sınıfta bir araca verilecek maksimum para 80-85 TL'dir bence. Hele 110-115 bin TL'lere çıkıldığında 40 bin TL daha verip 520d alırım.

AUDI A4 2.0 TDI 143 HP MULTITRONIC 2011 MODELDE DONANIM NASIL OLMALI

Yıllarca kullanacağım ev gibi arabam olur. Hiç olmadı, o da biraz pahalı geldiyse gider A6 alırım. (125-130 bin TL'ye bırakırlar) Tank gibi araba!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a6-2011-a6-2-0-tdi-170-hp-multitronic-dogus-faturali-sifir-plakasiz/detay

Dolu aracın satılması da zor olur hem, başınızı da ağrıtır. Sonuç olarak tavsiyem deri koltuk ile Advance paket almanızdır. Hayırlı olsun tekrardan.

Nasıl zor olur, açıklayabilir misiniz acaba?

şöyle zor olur: 100 bin TL donanımlı araca da 85 bin TL donanımlı araca verdiklerine yakın fiyat verirler 2 elde. Ondan zor olur... satanın içi cızz eder

2008 de 80 bin euroya full a6 almış vatandaş.. şimdi 58.500 euro dan satamıyor. araç çok dolu dese de "doldurmasaydın" diyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KODEM

BEYAZ AUDI A4 e KUMAŞ HANGİ İÇ DÖŞEME önerirsiniz? hangi model ve hangi renk? (koltuk tavan vs?)

Yarın sipariş netleşiyor... lütfen acil yardım!!!

Dış beyaz,koltuklar taba iç döşeme koyu öneririm.
  • Hocam senin hiç zevkin yok mu? Renkleri bile başkasına soruyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Hocam senin hiç zevkin yok mu? Renkleri bile başkasına soruyorsun :)

karınca ve bel olayını biliyorsun değil mi? doğruyu bile söyleme üslubu vardır... evvelden beri mi armut seversiniz? :)

audi showroomları boşalmış, kalan araçların çoğu deri döşeme. Göremeyince yardım istemek farz oluyor :)
  • KODEM hocam,
    ne yaptınız karar verebildiniz mi? Aracınız geldi mi?
  • Renk için bu sene Teak kahverengisi geldi, onu düşünün derim. Solar Orange'a 10 000 TL'ye yakın bir meblağ ödemeye gerek yok.
    Deri koltuk için iki kere düşünün; ya nappa alın ya da kaliteli kumaş (arkana) alın.

Bu arada navi diyenler var, kimse kusura bakmasın ama o kadar parayı iki tuşa vermek "salaklık". Bang & Olufsen güzel bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

KODEM hocam,

Arkadaşlar burayı unutmuş başka yerlere yazıyor,dh dedektiflerinden kaçmaz
    http://www.turbofsi.net/forum/a4-b8/24476-2011-model-2-0-tdi-multitronic-a4-aldim.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orijinalden alıntı: corail

KODEM hocam,

Arkadaşlar burayı unutmuş başka yerlere yazıyor,dh dedektiflerinden kaçmaz
    http://www.turbofsi.net/forum/a4-b8/24476-2011-model-2-0-tdi-multitronic-a4-aldim.html

Sayın dedektif aynı nicki kullanmasam yine holmes gibi bulur muydunuz başka forumlarda beni :)

04/10/2010 tarihinde 2011 MODEL 2.0 TDI MULTITRONIC A4'ümü teslim ALDIM

kumaş döşeme rengi siyah-yıldız gümüşü

ilave donanımlar:

* HIZ SABİTLEYİCİ
    * LASTİK BASINÇ KONTROL
    *AKUSTİK PARK YARDIM ön
    *4 KOLLU,ÇOK FONKSİYONLU DERİ DİREKSİYON SİMİDİ
    *UZUN FAR ASİSTANI
    * ADVANCE PAKET=
    KONFOR KLİMA PLUS
    XENON PLUS FAR&OTOMATİK FAR YÜKSEKLİK AYARI VE YIKAMA SİSTEMİ
    AKUSTİK PARK YARDIM –SADECE ARKA!!!-
    İÇ IŞIK PAKETİ
    RENKLİ EKRAN SÜRÜCÜ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

**2011 modellerde motor (1,8 veya 2.0 gibi) hacmi yazısı kaldırılmış. A4 TFSI veya TDI yazıyor.

**A4ler conti,michelin ve pirelli lastikle geliyormuş. Benim araçta conti Y serisi lastik var. malum 225 55 16

Neler önerirsiniz nelere dikkat edeyim neler yapayım,yapmayım?

**Mesela uzatılmış garanti (750 Euro 2+2yıl 150 bin km ye kadar turbo motoru hariç) için araç fatura tarihini izleyen ilk 5 gün içinde alımda iskonto varmış, bekleyim 15. ayda uzatayım diyorum.

**boya-döşeme-vinil-motor koruma-60 cm kaput filmi- renkli güvenlik filmi 3M yaptırdım

**eski aracım 2006 model 2.0 passat TDI comfortline manueldi. Yakıtı bp-opet-shell-petrolofisi-total bayilerinden alıyordum. Hiçbir sorun yaşamadım. Audi yakıt seçiyor mu? Şimdilik bp dizel alıyorum.

**SD kart ne alayım? 32 gb a kadar destekliyor müzik sistemi...

** Navigasyon cama yapıştırılanlardan alacağım. Forumlarda next nextstarın ürünleri methediliyor.Ne almalı? Eski aracımda nawitech vardı
    next 828 plus alma eğilimi ağır basıyor.Forumda next in az sayıda cihazı arasında yapılmış bir karşılaştırma bulamadım, cihazlar arasında özellik ve işletim sistemi kapasite hız bakımından farklılık şunlardır anlamında.

Tam alırım kısa süre sonra yeni ve özenilecek farklı özellikler içeren başka bir next navi çıkar mı piyasaya?

Cihazın fiyatı internette stabil değil. Hesaplı nerelerden bulunur acaba?İnternetten mi yoksa elektronik marketlerde mi?

Keşke deneme süreli (iade garantili) satışları da olsa...

Bu cihazın illa cama mı (radar arabası gibi) yapışması lazım? Ön konsolda (göğüste) zeminde duran modeli icat olunamıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KODEM -- 14 Ekim 2010; 8:27:39 >

• A4 2.0 TDİ multitronic aracımı alalı 1 hafta oldu...

BU ARADA İLGİNÇLİK OLMADI MI OLDU

Araç ile “Audi driving exprence 2010” etkinliğine de katıldım. İstanbulpark F1 pistinde 6 tur attım R8 ve RS5 ile :)

Bu 1 haftalık süreçte 1.250 Km yolculuk yaptım. Ancaak;

Araç direksiyon tutuşunuzu yavaşlattığınızda veya kısa süreli bıraktığınızda sürekli sağa doğru şeritten çıkıyor...

servise götürdüm rot ayarında hata olduğunu giderdiklerini söylediler.
    Bu sefer araç bazen sola da ama çoğunlukla kısa mesafede (ciddi bir açıyla) sağa doğru şeritten çıkıyor.

fren,gazlama, boşta,sabit,hızlanma veya yavaşlama faketmiyor,tepkisi stabil.

Servisten verilen rot test raporuna bakıldığında
    test/yeniden ayarlama öncesinde ve/veya sonrasında bazı değerlerin ortalama değerlerin çok altında veya üstünde olduğu, hatta bazılarının hala max-min değerlerin dışında olduğu görülmektedir.

Not: "aracı ilk önce servise götürdüm. Önce "direksiyonun bırakılmamasını" sonra da "bütün audilerin böyle olduğunu" söylediler. dışarıda bir rot servisinde hatayı tespit edince "getirin bi de biz bakalım" dediler. Servis tekrar baktıktan sonraki durumda bu...

Tedirgin oldum.Anlayan arkadaşlar çok acil yardımcı olurlarsa sevinirim.

A4 (B8) KULLANAN BAŞKA ARKADAŞLARDA DA AYNI SORUN VAR MI?

• hayırlı olsun şimdiden
  • güle güle kullanın güzel araba , ben de bu aracla imzadaki arasında kalmıştım.

servisteki soylenen bana pek profesyonel bir yaklaşım gelmedi , bende otomotiv sektöründe çalışmaktayım.Size tavsiyem acil olarak Dogus genel müdürlük-Gebze satış sonrası ile iletişime geçin. Orda Audiye bakan bir takım var prblminizi oraya acilen iletin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukbay25

servisteki soylenen bana pek profesyonel bir yaklaşım gelmedi , bende otomotiv sektöründe çalışmaktayım.Size tavsiyem acil olarak Dogus genel müdürlük-Gebze satış sonrası ile iletişime geçin. Orda Audiye bakan bir takım var prblminizi oraya acilen iletin.

NASIL ULAŞIRIM ORAYA?(Dogus genel müdürlük-Gebze satış sonrası)
  • webde search etseniz de cıkar iletişim bilgileri

ben asagıdaki noyu buldum
    +90 262 676 90 90

http://www.yellowpages.com.tr/profile/MTY0MTg2MQ==/Dogus-Otomotiv-Head-Office.html
  • bugün sakarya audi ye (otokur) gittim. önceki servise nazaran ilk testte araçta sağa çekme var ve normal değil dediler.

arka sol teker toe açısının çok bozuk olduğunu tespit edip düzelttiler. 2. testte sağa çekmenin hala istendiği kadar düzelmediği görülünce bu kez ön tekerleri jantlarıyla birlikte yerlerini değiştirdiler.Sorun %90 düzeldi sanki.

Mesela eskiden düz yolda direksiyonu bıraktığınızda derhal sağa doğru dalarken,servis sonrası aynı yolda 150-200 metre gittikten sonra "ama yine sağa/daima sağa" sağa çeker oldu.

120 kg bir arkadaş vardı, arkada oturan... o ne tarafa otursa araç o tarafa, ortada oturursa yukarıdaki şekilde 150-200 metre sonra sağa kaydığını farkettik

maşallah sarraf terazisi gibi çıktı benim audi...

son noktada servise başka jant/aynı ebatta lastik gelince(test aracı falan) o tekerleri takıp son bi deneyelim dedik. İçimiz rahat etsin diye, tabi o halde diğer audiyi de aynı yolda test edeceğiz fark var mı diye.

Yapılacak bişey var mı başka?

• hayırlı olsun
    navigasyon ön camda olunca takibi daha kolay (benim öyle) bence ön konsola bakmak daha zor olsa gerek

araçtan teker çıkartılmadan üzerinde döndürülerek (makine döndürüp balans yapılıyor) yapılan balans yöntemi var bir de bunu deneyin.
  • Navigasyonda Garmin en kaliteli marka olarak bilinir. Şu cihazı bir inceleyin derim.
    http://www.akillifiyat.com/Product/arac_ici_navigasyon/garmin/en-ucuz-nuvi-1410-fiyati/224-2291-108104
  • Navigasyonu bırakın arkadaşlar(Zaten o yazı kopya... navigasyonu muhtemelen almıştır, almasada, ondan önce bu sorun var), adamın arabasının şaftı kaymış,,, sıfır araba yaaa... bravo audi'ye... bir de siparişle geldiydi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 14 Ekim 2010; 21:42:36 >

• Deri koltuk dışında bence eksiksiz bir donanımla satın almışsınız aracınızı. Audi'nin kendi navigasyonu zaten gereksiz, çünkü 5000 Avro'luk bir fiyat etiketine sahip. 5000 Avro'ya koltuk kafalıklarına kadar aracın her yerine navigasyon döşenir yani
    Bu arada inşallah sorununuz en kısa sürede çözülür.
  • BUGÜN BURSA MEDIAMARKT MAGAZASINDAN NEXT 828 PLUS navigasyon cihazı aldım. Şuan 8 saatlik şarjda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.