Şimdi Ara

AUDİ A3-MERCEDES A180-BMW 1.16-VW GOLF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özellikle 1 serisinin joystick vitesi çok hoşuma gidiyor, farklı bir havası var :)
    A180'nde de konsol olarak komple çok iyi duruyor o yıldızlı havalandırmalar falan
    A3'te tip olarak kanımca içlerinde en iyisi gibi ama iç tarafta basit kalmış gibi..

Bu yorumlardan sonra BMW araştırmalarımı yoğunlaştırdım eğer temiz a3 bulursam da kaçırmayacağım.
    Kırmızı renk ve sunroof istediğim için işim baya bir zor açıkçası :)

..Yüreği BORDO-MAVİ Atanlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

4 araca da baktım. A180 AMG'leri 90'ın altına temizini bulmak zor o yüzden eledim, 116i Sportline paketleri 80-90 bin TL arasına bulmak mümkün fakat arkası dar geldi, A3 eski kasa dizel otomatikleri 75 bin civarına bulunabiliyor fakat şanzıman soru işareti, km de fazla. Yeni kasa olsun derseniz 1.4 TFSI DSG'leri biraz dolu olunca 90 bin TL civarında. 0 Golf siparişi verdim bir sürü donanım eklettim ve manuel aldım daha gelmesine 2 ay var fakat sürekli acaba premiumlara da mı baksam diyorum her seferinde vazgeçiyorum.

hocam 75 bin audi hangi bayii?
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    yani her bayii o fiyata iniyor mu onun için sormuştum gayet güzel bir indirim liste fiyatı 88 civari olması lazım
  • Aralarinda en dengeli arac a3 kardes ..
    Al pisman olmassin ic gorsellige fazla takilma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı aldıktan sonra keşke şu donanım olsaydı deyip araçtan soğuma ihtimaliniz varsa bmw sizi üzebilir. eski kasa A3 satıp yeni 1 serisi joy paket aldı. donanım olarak sadece xenon fazlası vardı. ancak bir türlü rahat edemedi. performans daha iyi ancak A3'te bulunan tokluk hissi yok. tabi biraz da zevk meselesi.
  • Hocam bende Senin gibi bu seçenekler arasında bakıyordum. Amg yi direk elemiştim . golfu hiç katmam bunlar arasına. Ben bmw hayranı olarak 1 serisi yerine a3 tercih ediyorum. Ama bu ihtiyaçlarınız ve keyfinize göre değişebilir . ben bmw alacaksam 3 serisine bakarım derim ama bütçe aşacaksa a3 bence en isabetlisi olacaktır. Yine de hayirli olsun şimdiden :)

Orijinalden alıntı: bicer79

volvo düşündünüzmü bende volvo almayı düşünüyorum

Volvo'da alınacak tek araba s60 o da sedan hem de bizi aşıyor zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

bu listeye golfü ekliyorsan bence golf al. valla bak hiç bulaşma premiuma. hem masraflı olur senin için hem de bu araçlardan beklentin seni tatmin etmez.

Sanırım senin dediğine geleceğim şimdilik.. Şu anda golfe tamamen yoğulaştım sonra yeni astra kafamı baya bir karıştırsa da basamak olarak kullanmak istiyorum golfü. 1.4TSi

Sonrasında düşüneceğim araçlar yine de bunlar olacak ama :)

Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 31 Temmuz 2016; 17:45:21 >

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    V40 tan a3 sedana geçtim is dolayısıyla, herkesin araçtan beklentisi farklıdır ama hergün v40'i ozleyerek uyanıyorum.

• Premiumların arasında golf biraz sönük kalmış ama şunu belirteyim golf öyle sorun çıkaran bir araba değil arıza falan vermez siz baktıkça.Golfün arızaya en meyilli parçası otomatiksa DSG dir.Gerçi bu durum tüm DSG li Volkswagenlerde böyle.

AUDİ A3-MERCEDES A180-BMW 1.16-VW GOLF AUDİ A3-MERCEDES A180-BMW 1.16-VW GOLF

• hocam yaklaşık 2 sene önce
    1.6 TDİ DSG golf 7 Comfortline aracım vardı
    Donanımsız olanı

şimdi ise 2012 Gırtlak dolusu A3 Ambition aracım var

görünüş karizma hava açısından
    a3 çok çok önde olduğunu düşünüyorum zevk meselesi tabi
    benim için araçta olmazsa olmaz yumuşak süspansiyon ve sessizliktir

ama GOLF GOLF GOLF her konuda daha iyi
    bozuk asfaltta a3 teker sesi inanılmaz içeri ses alıyor
    golf en kötü şartlarda dahi sessiz
    motor şanzıman açısından aynı

yakın bır arkadaşımda 2016 A3 sedan var onunda golften geride olduğunu düşünüyorum

daha önce bi abimin aracı olan A180 amg kullandım ama kullandığım en kötü araçlardan biri diyebilirim
    116 hiç kullanmadım

ve Mercedes C200D dahi kullandım 2016 model

golften aldığımm keyif ve kaliteyi alamadım

burda Vw kalitesini kabullenemeyen arkadaşlar var ama vw Golf 7 ve Passatı çok özel üretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinyor56 -- 23 Mart 2018; 2:6:31 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.