Şimdi Ara

Audi A3 alıyorum 2009 / acil yardım/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yarın 2009 model a3 alacağım 75 bin km de makyajlı kasa aracın kazası mevcut hasar kaydında 48 bin TL görünüyor. 7 ileri f1 dsg şanzumanı mevcut.
    Bu aracı 1 saatliğine test etme şansım oldu hiç bi sıkıntısı gıcırtısı yok gibi duruyor. Şimdi soracağım şu ki bu aracın dsg şanzumanı sıkıntı çıkarır mı çıkarırsa kaça patlar

• Pert kayıtlı gibi birşey mi yani? 48 bin tl hasar kaydı mı olurmuş ya.
    Sorması ayıp kaça alıyorsun? 30 bine mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Pert kayıtlı gibi birşey mi yani? 48 bin tl hasar kaydı mı olurmuş ya.
    Sorması ayıp kaça alıyorsun? 30 bine mi?

Pert kaydı yok yalnız hasar kaydı var 37bin e alıyorum.
  • Hasar kaydı biraz fazla. Aklıma şu geliyor, pert kaydı bir şekilde silinmiş araç gibi. 37 bin tl de az değil. Normal fiyatları zaten 45 civarı diye biliyorum.
    A3 lerde kronik kavrama ve şanzuman sıkıntıları var. Eğer şanzuman değişmişse sıkıntı edecek birşey yok. Çoğu zaten garantiden değişiyor. Ancak değişmemişse ve araç garantisi bitmişse ki bitmiştir o zaman ilerideki olası sıkıntıda masraf büyük olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin kasko degeri nedir sigortaciya kasko icin fiyat alin buyuk ihtimal arac pertdiye fiyat vermicek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

Aracin kasko degeri nedir sigortaciya kasko icin fiyat alin buyuk ihtimal arac pertdiye fiyat vermicek

Araç şu an kaskolu , yani araç bu hasar kaydı ile kasko yapılabiliyor. Pert kaydı yok yalnız hasar kaydı var. Şimdi şöyle ben bu aracın son binicisi mi olurum ? satmaya kalksam 35 bine satamazmıyım. Biraz araştırdım emsalleri 45 e zor bulunuyor genelde 50 civarı onun dışında araç gerçekten çok temiz kozmetik olarak içini bilemicem tabiki.

Şikayet varda biraz araştırdım tramer şikayetlerini bazı kullanıcılar hasar kaydının yanlış girildiğinden şikayetçi benimde aklıma acaba böyle bi yanlışlık mı yapıldı diye gelmiyor değil . Fakat tabi satarken alıcıya anlatamam bu yanlışlığı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Hasar kaydı biraz fazla. Aklıma şu geliyor, pert kaydı bir şekilde silinmiş araç gibi. 37 bin tl de az değil. Normal fiyatları zaten 45 civarı diye biliyorum.
    A3 lerde kronik kavrama ve şanzuman sıkıntıları var. Eğer şanzuman değişmişse sıkıntı edecek birşey yok. Çoğu zaten garantiden değişiyor. Ancak değişmemişse ve araç garantisi bitmişse ki bitmiştir o zaman ilerideki olası sıkıntıda masraf büyük olabilir.

Bahsettiğiniz sorunlar nasıl anlaşılabilir belirli bir yöntemi var mıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farklı tamircilere götürüp bir kaç fikir danış derim ... fiyat uygun ama aracıda görüp kullanmadan bir şey diyemeyiz ...
    son binicisi olmasanızda .. çok zarar edebilirsiniz
  • 48 bin tek seferdemi geliyor 48 binlik hasar tarihi ne yaziyo yakin bir zamandami almis

• quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

farklı tamircilere götürüp bir kaç fikir danış derim ... fiyat uygun ama aracıda görüp kullanmadan bir şey diyemeyiz ...
    son binicisi olmasanızda .. çok zarar edebilirsiniz

Tesekkur ederim danışırım elbette
    quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

48 bin tek seferdemi geliyor 48 binlik hasar tarihi ne yaziyo yakin bir zamandami almis

tek seferde gelmekte 2011 de.
  • Sigortam.net uzerinden kasko icin fiyat alin fiyat vericekmi bir deneyin

• 8 TEMMUZ 2013 de aldığım aracı, geçenlerde sattım.
    2009 model A3 aldım da sattım bile

Konuyuda güncelleyeyim dedim

Performansıyla olsun şekliyle olsun gerçekten kullandığım süre boyunca gönlümde taht kurdu, bana yaşattığı tek sıkıntı şanzumanı oldu, onuda 3.000 TL ye hallettik ondan sonra bi 10.000KM daha sıkıntısız bindim. Bir tane de kaza yaptım, 7.000 masraf çıktı kasko yoktu.39 a aldığım aracı geçenlerde 40 a sattım. Hasar kayıtlı araba zarar ettirmedi çok şükür, hem ucuza premium arabaya bindim hemde çok bi zarar etmedim.

Şu aralar kafayı CLK ya takmış durumdaym bir tane alıp jant bodykit olsun yeniden yaratmayı düşünüyorum arabayı. 50-55 arası alıp 10 da modifiyeye harcayabilirim tahminimce. 2003-2005 CLK kullanıcıları varsa yorum yaparsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 2 Haziran 2016; 9:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinLaVida

8 TEMMUZ 2013 de aldığım aracı, geçenlerde sattım.

Performansıyla olsun şekliyle olsun gerçekten kullandığım süre boyunca gönlümde taht kurdu, bana yaşattığı tek sıkıntı şanzumanı oldu, onuda 3.000 TL ye hallettik ondan sonra bi 10.000KM daha sıkıntısız bindim ve 39 a aldığım aracı geçenlerde 40 a sattım. Hasar kayıtlı araba zarar ettirmedi çok şükür, hem ucuza premium arabaya bindim hemde çok bi zarar etmedim.

Şu aralar kafayı CLK ya takmış durumdaym bir tane alıp jant bodykit olsun yeniden yaratmayı düşünüyorum arabayı. 50-55 arası alıp 10 da modifiyeye harcayabilirim tahminimce. 2003-2005 CLK kullanıcıları varsa yorum yaparsa sevinirim.

hocam aracınız tek kapımıydı? birde motor neydi acaba? ben de 2009 civarı tek kapı a3 lere takıldım kaldım. Sizce idel motor,şanzıman ve fiyat nedir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Orijinalden alıntı: LivinLaVida

8 TEMMUZ 2013 de aldığım aracı, geçenlerde sattım.

Performansıyla olsun şekliyle olsun gerçekten kullandığım süre boyunca gönlümde taht kurdu, bana yaşattığı tek sıkıntı şanzumanı oldu, onuda 3.000 TL ye hallettik ondan sonra bi 10.000KM daha sıkıntısız bindim ve 39 a aldığım aracı geçenlerde 40 a sattım. Hasar kayıtlı araba zarar ettirmedi çok şükür, hem ucuza premium arabaya bindim hemde çok bi zarar etmedim.

hocam aracınız tek kapımıydı? birde motor neydi acaba? ben de 2009 civarı tek kapı a3 lere takıldım kaldım. Sizce idel motor,şanzıman ve fiyat nedir:)

2009 model 1.4tfsi 4 kapıydı araç siyahdı, aracın önü 2012 makyajlıydı.

Açıkcası şu aralar ideal motor şanzıman fiyat konusunu bilmiyorum fakat alıcaksan 1.6 tüplü az yakar hiç kaçmaz, 1.4tfsi alırsan kullanıma göre yakıtı ayarlarsın, çok iyi kaçar, dizel alıcaksan ki dizel öneririm senelerce yakıt konusunu kafana takmadan binersin. Fakat dizel fiyatları uçuk ve o paralara çok daha iyi arabalara binilir gibi. Bu aracı aldığımda 18 yaşındaydım, fakat şuan için sedan araba dışında binmek istemiyorum. Araçla bir çok defa şehir dışına gitme fırsatı buldum, küçük arabalar genelde uzun yolda rahatsızlık verir, fakat bu araç gerçekten çok rahat ve uzun yoldada performansı çok iyi sabit 160-180 arası hızla bir süre gidince yakıt düşüyor ve yanlış hatırlamıyosam sabit bu hızlarda 7 civarı yakmıştı belki daha az yanıltıcı olmasın. Onun dışındaledli a3 alacaksan kesinlikle siyah renk öneririm. Her yıkattığında arabaya tekrar aşık oluyorsun. Başka sorularınız varsa yanıtlayabilirim hocam. Hayırlı olsun şimdiden.

son olarak : ara hızlanmalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.