< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (267. sayfa)

-
-
Kronik bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Ben sportback kullanıyorum. Alırken bakımları zamanında düzgün yapılmış mı servis bakımlı mı. Motorda yazılım vs var mı bunlara dikkat edin. Yakıt tüketimi oldukça iyi ben 6-7 litre civarı geziyorum şehir içi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Audi doktoruyoutube
Audi A3 | Kronik Sorunlarıhttps://www.youtube.com/watch?v=Hegqo-X15iU&feature=youtu.be
Sedan Macaristan üretimi, sportback ise ingolstad. Sedanda sportback’e göre bazı üretim bandı kusurları olabiliyor, onun harici söylediğiniz model yılında pek kronik sorun yok. Ancak tabi izolasyon sorunu var. Özellikle 17 jantta çok belirgin hissedersiniz. Davlumbaz ve kapı içi izolasyon öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Evet üretim yerleri farklı Macaristan ve Almanya olarak. Birde sedanın arka baş mesafesi çok kötü.
Sedanda arka çok basık hocam, sportbackte bitişe kadar tavanın düz devam etmesi nedeniyle baş mesafesinde sorun yok. Tabi yine de sportback a3’de bir golf kadar baş mesafesi yok, ancak diz mesafesinde golften iyi.
Araç tercihinde tavsiyem eşya gözü paketi olan alcantra koltuklu paketi denk getirirseniz güzel olur. Araç donanım konusunda epey fakir, bu nedenle bazı retrofitlere bütçe ayırmanızı tavsiye ederim. Forumda daha önce geçen adaptif hız sabitleme ve şerit takibi öneririm ama meşakkatlidir. Hiç değilse CarPlay için mib 2 ünite retrofiti artık biraz şart gibi denilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kablosuz carplay çok basit hocam birçok yer yapıyor kesme biçme yapmadan torpido içindeki CD çalar içine birtane ufak bir cihaz koyarak birebir orijinal gibi çalışıyor. Bende retrofit olarak audi sound var. Ve birkaç dış görsel parçalar okadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 24 Temmuz 2023; 22:56:59 >
Hocam o cihazlar yine de bir ara birim olmaları nedeniyle ses kalitesinde düşüşe sebebiyet veriyor. Tavsiyem bu konuda daima mib üniteden yana olacak gibi. Ayrıca birde hayalet ekrana yansıyan harita meselesi var tabi.
2020 a3 sedam 35 tfsi. 2 senedir kullanıyorum. Özelliklerden çok memnunum. Arabayı zenginleştirdi bu donanımlar
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko2282 -- 25 Temmuz 2023; 11:41:47 > -
Çok teşekkür ederim yanıtlar için. Biz fazla iri yapılı değiliz, 3 kişilik aileyiz, arabaya maksimum 4 kişi biniyoruz, arka koltukların basık olduğundan bahsedilmiş ancak 3-4 kişilik ailede rahatsız edici olabilir mi?
Ayrıca baz donanımda dahi yokuş kalkış desteği hill holder var mı? Yaşadığım yer yokuşlu o yüzden bu özellik önem taşıyor benim için.
1,85 boyum var kafam tavana değmiyor. Azıcık dik oturus hissi veriyor. Her c sınıfı gibi diz mesafesi belirli ölçüde. Ön koltugu arkaya cok almama rağmen eşim rahatlıkla oturuyor. Eşimde 1,75 boyunda. Çocuk koltugu sağ arkada bağlı. Pencere mesafesi 2 yasındaki kızım için yeterli kalıyor. Bagajada sorunsuz katlanan travel sistem bebek arabasını ve yanına bir ucak bavulunu yerleştirebiliyoruz. Bagaj alanı cok guzel hatcback ten en büyük artısı. Cam tavan iceriye yeterli ferahlıgı veriyor. Yakıt uzun yol ortalama 6,5 sehir içi 8 lt. Suan piyasaya bakıyorum 2020 model 1.4 - 1.5 m tl ye alınabilecek en mantıklı araç. Başta aynı fiyatlarken Passatlara göre cok uygun kaldı fiyatı buda baska bir konu
-
auto hold var (yokuş kalkış desteği) standart oalrak
-
Bu arada ek bilgi vereyim arkadaşlara servisten 3. periyodik bakım için randevu aldım. %20 indirimle 7.435 TL dendi. A3 35 tfsi 2020
-
Arka koltuk basikligi sedanda var evet hb de daha ferah . Koltuklar biraz arkada oturus pozisyonu yatay dimdik degil buda daha cok ferahlik veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bagaj havuzu öneriniz var mı? 2020 model sportback aracım. Kullanan ve memnun olan varsa link paylaşabilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler
2020 Model A3 - 35 TFSI 8V Sportback aracımı satıyorum. İlgilenenlere özelden ilan no verebilirim.
Direksiyonu cok hafif manevralarla dondurdugumde cit cit bir ses geliyor, ses dogrudan kabin icinden-malzemeden geliyor.. Hava yastigi sarmaliyla mi alakali? Hic tecrube eden veya cozen var mi? Herhangi bir sorun teskil etmiyor ama asiri gicik etti
Hocam yağlama yapıyorlar düzeliyor
Bu aracin direksiyon kutusuna dogru olan korugu siyirip yaglama gerektiren durumdan mi bahsediyorsunuz? Bahsettigim ses o degil, bu tamamen kabin icinde olusan bir ses, sadece hafif cevirince cikiyor, ve sadece ilk dondurmeye baslandiginda ses geliyor citirt diye sonra gelmiyor fakat neredeyse her cevirmede geliyor.. Sanki malzeme gevremis de o citirtiyi yapmis gibi bir ses.. Veya airbag sarmali direksiyona dokunuyor da hafif bir citirti yapiyor gibi bir ses… Ya da sinyal kolu cit citlarindan gelen bir citirti sesi gibi de denebilir
Hali bagaj havuzu diye olan markayi kullaniyorum, her ne kadar verilen paranin karsiligi olacak sekilde bir kalinliga sahip olmasa da piyasadaki en iyi alternatif denebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X