Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.010
Cevap
78
Favori
440.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam şerit takip için iyi bir fırsat. Kamera ve sinyal kolu siparişini aliexpress’ten geçer cam değişiminden bir süre sonra rahatlıkla halledersiniz. Yaptırmanızı öneririm gerçekten fark yaratıyor, özellikle otomatik uzun kısa fonksiyonu iyi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan.actio K kullanıcısına yanıt
    Yoo problem değil, forum içinde online kodlama yapan arkadaşar da var. Ona sormuştum. Sonrasında o da yapamadığını söyledi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • individual İ kullanıcısına yanıt
    Hocam audi’den onay ile yapabilen birilerini buldum. Olacak gibi duruyor, olursa güncelleyeyim konuyu. Sorun olan çalıntı parça vs için faturasız olma yahut hangi araçtan söküldüğünün belli olmama durumu. Ancak ben parçayı ebay’den aldığım için faturam mevcut ve sökülen araç da belirli bende, sorun olmayacağını düşünmekteyim.

Tamamdır, yalnız yapacak kişi de 300-500 euro mertebesinde para isteyebilir. Sadece yazılım için. Montajı ayrı bir paradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 31 Mayıs 2023; 15:6:36 >
  • 350 dolar denildi hocam, göze aldım o miktarı. Sıfırı 65.000 lira. 400 pound (10.5) ek olarak 5 civarı diğer parçalar tutuyor. Şu aşamada 15.5 tuttu. Birde 350 dolar ve montaj maliyeti deyince yine makul kalıyor. Ki tüm parçalar elde var montaj için uçuk bir miktar çekme imkanı olmaz bu durumda.

Çok iyi rakamlar.

Ben de ali’den pla 2.0 aldım 3-4 gün önce. Henüz göndermedi. (3600₺)
    Polonyadan ise side asssit radarları aldım, yolda olduğunu umuyorum. (4800₺) Elime ulaşırsa ayrıca ön kapı modüllerini de değiştireceğim. Belki çalışmaz.

Pla 2.0’dan 3.0’a geçmek kolay olduğu için taktırdıktan sonra karar vereceğim. Dolayısı ile ön cam değişim işini bekletiyorum şimdi. Ön camı aldıktan sonra dönüşü zor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 31 Mayıs 2023; 15:7:55 >
  • Hocam pla benim de niyetim olan bir donanım ama kışa doğru tamponlar sökülmüşken 3 donanımı aradan çıkarmayı planlıyorum. Tpms, kör nokta ve pla zira üçü de aynı kanaldan geçen kablolar bu yüzden tek seferde bitirme niyetindeyim.

Ben de biriktirip yapmayı planlıyorum. Siz bahsedince abs pompalarını araştırdım, 5000-5500’e sıfırı var internette. Belki pompayı değiştireceğim.

Pompa değişimce pla 3.0 modülü için ayrıca 1000-1500 ödenecek. Bu sefer radarım çalışmayacak, radar değişecek.

Bendeki eski radarla menü bu şekilde

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

Radarı güncellersem mesafe menüsü de geliyor. Daha önce taktık ama çalıştıramadık.

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 31 Mayıs 2023; 15:23:57 >

Evet hocam bende mesafe menüsü de var mesela ancak bazıları yumurta radar daha iyi diyor. Açıkçası denemediğin için bilemiyorum. Tabi bir yandan da porsche halen yumurta radar kullanıyor iyi olabilir düşüncesindeyim.

• Selamlar tekrardan,

Aracında fabrika çıkışı BO olan arkadaşlar varsa şase kodunu özelden paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Kapı modüllerinin kodları lazım da.

• Merhabalar, aracın anahtarını değiştiren oldu mu? birçok yerde kabuk gördüm de değiştirmek için kaliteli mi emin olamadım ama bir de güncel A7-A8-Q8 anahtarı ile değiştirmeyi düşünüyorum gören oldu mu? (Sustası bozuldu hazır bozulmuşken yenisiyle değiştireyim diyorum AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp )

• anthony davis kullanıcısına yanıt
    Zamanında değiştirdim hocam sonra o anahtarı kaybedip 2022 ocakta keyless anahtar için 5800 kaskodan geçince isteğim kalmadı.

Görsel daha güzel ama o anahtarda çekim mesafesi bir tık düşüyor onu söyleyim. Örneğin 300 mt’den falan rahat çekerken 180’lere falan düşüyor diyeyim. Ancak görsel gerçekten güzeldi. Ben bir defa nazar oldu deyip daha değiştirmedim.

Tramer kaydı oluştu mu hocam anahtarı kaskodan yaptırınca?

• bahodilo B kullanıcısına yanıt
    Kayıp anahtar olarak kaskodan yer akıyor hocam. Bunun için gelmeyen ya da bunu konu eden bir alıcıya da ben dert anlatmakla uğraşamam zaten.

• Merhabalar, yakın bir zamanda herhangi bir bayide (il fark etmeksizin) satışta olan bir A3 SB s line paket olduğuna denk gelen var mı acaba? Diğer bütün markalarda fiyat artışı olmuşken audide henüz bir değişiklik olmadı, hala bu fiyatlardayken bir tane bulabilmeyi ümit ediyorum AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp 

• Selamlar, çok memnun olduğum 8V kasa aracımı satıyorum, ilanı burada görebilirsiniz: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-en-uygun-1.5-tfsi-sorunsuz-1043959183/detay/

• furkankarakilic F kullanıcısına yanıt
    130 bin zam geldi dün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Abs pompasını değiştireceğim artık.
    Geçen hafta pla 3.0 setim geldi.

Hayırlı olsun hocam. Benim de virtual cockpit ekranı ile diğer tüm çerçeve, kablo ve braket tarzı parçalar geldi. Bakalım önümüzdeki ay bende montajı planlıyorum. Bu süreçte uygun fiyat kör nokta set bulsam alma niyetim var. Ancak kör nokta set halde olunca değerinin üzerinde bir fiyat çekiyor Çinli kardeşler, parça parça ebay’dan alsak gümrük dünya vergi çıkarıyor. Özellikle ups kargolarda gümrüğe takılmadan geçen varsa bravo.

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.