Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.077
Cevap
78
Favori
475.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde geldi bakım. Hatta araç yağ uyarısı verdi. Zamanı da az gecmiş ti fazla km yapan birisi değilim. 'Benim audi' uygulama indirimi ile 5700 fiyat aldım bende. Sanayi de falan daha uygun a halledilebilir mi ki. 🙄 Bu fiyatlar da el yakmaya başladı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W
  • ANLT kullanıcısına yanıt
    Sırf şu iyi niyet muhabbeti yüzünden sanayiye götürmüyorum yoksa 1500-2000 liraya en kral bakım yapılır

SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
  • DivingDeep kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle birde satarken full yetkili servis bakımlı olması çok önemli alan kişi için.

SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
  • Bugün aracı çalıştırdığımda orta konsoldaki mmi ekran simsiyah oldu, görüntü kayboldu. Geri vitese takınca kamera çalışmadı. Dün akşama kadar sorunsuz çalışıyodu. Neden yapabilir? Çözümü var mıdır? Servisi aradım gelmeniz lazım cihaza bağlıycaz dediler.

ÇÖZDÜM. Aynı sorunu yaşayan varsa eğer mmi açma kapama tuşuna 20 saniye basınca ekran geri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpeiro10 -- 10 Nisan 2023; 17:30:55 >

Fuzuli
  • Arkadaşlar kafama takılan bir şeyi size sormak istiyorum.
    2020 1.5 tfsi dynamik hatchback aracım mevcut

Yaşadıgım yer dolayısıyla çok fazla rampa yokuş inip çıkıyorum. Yokuş çıkarken ve inerken vites geçişleri beni sinir ediyor yokuş inerken araba 2. Vitesten salmıyor kendini 3bin devire kadar dayandırıyor.
    Yokuş çıkarkende 2.vites 2,6 devire çıkmadan vites atmıyor. Dsg bu şekilde mi işliyor anlamadım. Arkadaşım 1.5tfsi passatı kullandım onda böyle bir sorun yok bnm araç çok komposöre yıgılıyor.

Sizlerde de böyle bir şey var mı? Yoksa bana mı öyle geliyor kuruntu yaptım. Eşim bile diyor bu araba niye bagırıyor bu kadar diye

Birde araçların garanti süresi ne kadar dı 2020 sıfır almıştım aracı gitsem şanzuman sıkıntısına ücretsiz bakarlar mı? Geçen sene servise kızdım 2.yıl bakımını sanayide bakımını yaptırmıştım yağ polen hava filtresi felan değişmişti🙈

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brtkrn -- 14 Nisan 2023; 5:59:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brtkrn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun sanayide bakım yaptığınız için iyi niyetten faydalanamayabilirsiniz. Yinede şansınızı deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 14 Nisan 2023; 11:39:39 >
    Biraz kullanım stilinizle alakalı olabilir. Eğer bayır aşağı frene basıyorsanız ( bir kere dokunup bırakmanız bile yeterli ) şanzıman yavaşlamak istediğinizi düşünüyor ve vitesi büyütmüyor ta ki gaza dokunup bırakana kadar.

Rampa çıkmakla ilgili bir şey diyemiyorum. Tamamen gaz pedalına basma şiddeti ile ilgili. Bazen benzer durum benim de başıma geliyor, neden bağırıyor diyorum. Gaza basma ivmemi düşürdüğüm anda bir üst vitese geçiyor.

Belki aracı bir müddet manuel modda sürüp şanzımana sürüşünüzü algılatmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 14 Nisan 2023; 11:39:30 >
    Normali bu olmalı bence, yokuşu düşük devirle çıkmak arabaya ciddi zarar veriyor. Ayrıca inerken motor freni olmasının da bir zararı yok ki arabaya hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemert -- 14 Nisan 2023; 12:13:45 >
    Diger arkadaslarin dedigi gibi, normali bu. Otomatik sanziman mantigi boyle calisir cunku, arzu edilen tepki boyledir.. Aracta egimi algilayan sensorler var, buradan gelen bilgiye gore yokus inerken ve cikarken vitesi dusuk tutmaya odaklanir… Yokus inerken sonraki vitese gecmesini veya bosa atmasini (bosa atmasi icin autoda olmasi gerekiyordu sanirim sanziman modunun eger araciniz sport ise) istiyorsaniz: gaza hafifce dokunun (hafifce ama, sert dokunursaniz yine hiz istediginizi zannedip yine yuksek devir cevirir). Yokus cikarken de motorun cekebilecegini ama vitesin dusuk kaldigini hissediyorsaniz yine ayni sekilde gaza sert dokunmayi birakin, yavas yavas gaza dokundugunuz halde motor araci cekiyorsa ve bir sonraki viteste dahi cekecek gibiyse ust vitese alir…

Otomatik sanzimanlar egime, motor devrine (yani o durumda ve sonraki vitese atinca cekip cekmeyecegine) ve de en kilit nokta kullanicinin gaza dokunus tepkisine bakarak karar verirler.. Siz kullanici olarak sert gaza basip abanirsaniz yuksek devir olmadan vites atmaz, siz gaza hafifce dokunmadan rampa asagi giderseniz ust vitese gecip arabayi salinim haline gecirmezler.. Yani bahsettiginiz durumlarda isteginize gore hareket etmedi icin sizin kullanici olarak gaza dokunmayi ogrenmeniz onemli (ya da diger arkadasin bahsettigi gibi frene dokunmamayi)

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Bunu bir önceki edc’li dizel aracım yapmıyordu. Bayır aşağı inerken frene azıcık dokununca ( yeteri kadar dokunmadan ) araç vites büyütmeye devam ediyordu. Pek anlaşamıyordum şanzımanla.

Belki de adaptasyonu eksikti ama dsg bana daha sezgisel ve kolay anlaşılabilir geliyor

😅 vag grubu bazi eksiklerine ragmen surus konforu acisindan yag gibi akan (bence ozellikle audilerde daha da iyi bir seviyede bu yag gibi akma hissiyati) guzel araclar yapiyor hocam, vatandas yok yere vag araclari tutmuyor

6500 tl fiyat verdiler. Buji ve v kayışı çıkartılmış şekilde

4. satırda yazan periyodik kontrol 

5.satırda yazan sarf malzeme nedir. bunları almak zorunda mıyım

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 24 Nisan 2023; 1:34:31 >

SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    V kayışı çok mu pahalıydı ?

SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
  • V kayışı ve gergisi + işçilik 2000 gibi rakama geliyor.

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

Periyodik bakım + Buji ve V kayışı değişti. (Polen filtresini değiştirmedim ben yılda 2 bakıma girdiğim için)

Kayış gergisi ve gergi amörtisörünün değişimine şu an gerek yok dedi. Araç 55 binde 2019 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemert -- 29 Nisan 2023; 12:30:25 >
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.