< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

mtjYYFSX60
2 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
▪ Tyre size – 195/65 R15
Tyres Tested:
▪ Bridgestone Blizzak LM005
▪ Continental WinterContact TS860
▪ Goodyear UltraGrip 9
▪ Pirelli Cinturato Winter
▪ Michelin Alpin 6
▪ Tests carried out by TÜV SÜD on the request of Bridgestone in October-November 2018 at the facilities ATP Papenburg (Germany) for dry and wet tests, at TÜV SÜD Product Service (Germany) for noise, comfort and laboratory tests and at ARCTIC FALLS (Sweden) for snow and ice tests.
▪ Competitor tyres purchased on the Europan market by TÜV SÜD. https://www.youtube.com/watch?v=DiKgRv2nBP4 |
|
|
|
Selamlar, yakın zamanda cam tavanlı sedan s-line için fiyat alan var mıdır? |
|
Arkadaşlar merhaba, 2024 model A3 Sedan aracımı geçen hafta satıp BMW X1 XDrive 25e ye geçtim. Bu forumdan çok faydalı bilgiler edindim. Tüm forumdaşlara teşekkür ederim. Bundan sonra da takip etmeye çalışacağım. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yvzali -- 21 Ekim 2025; 17:7:7 > |
|
Teşekkürler hocam. 2024 Advanced 10.000 KM. Açıkçası 2. El biraz durgun sanırım bu aralar. çok uzatmamak için uygun verdim. 2.650. size de hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Konfor, yalıtım, sürüş keyfi vs açısında bir karşılaştırma yapar mısınız? Ben arkadaşın bir önceki kasa X1'ini kullandım hiç beğenmedim, kamyon gibi geldi bana. Son kasa iyi diye okumuştum. |
|
ilk izlenimllerim - araç gayet seri. Elektrik desteğiyle birlikte 245 bg net hissettiriyor. - ses yalıtımı A3 ten çok daha iyi. A3 te belşi bir hızdan sonra yol sesini belirgin şekilde duymak benim şikayet ettiğim konulardan biriydi. -frenler çok başarılı - iç yaşam alanı doğal olarak daha ferah. A3 ten sonra ön ve yan camlar çok büyük. . Malzeme kalitesii i daha iyi . özellikle koltuklar çok rahat. Şimdilik herhangi bir trim sesi yok. - menüsüne henüz alışamadım. Biraz zaman alacak gibi. Audinin direksiyondaki tuşları ve menüsü çok kullanışlı ve basitti . BMW de her şeyi ekrandan. Ayarlamak gerekiyor. - eleştirebileceğim diğer 2 husus. Kapılar kapandığında beklediğimiz o tok sesi alamıyorsunuz. de son hızının 190 km/s ile sınırlandırılmış olması. . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Çok teşekkürler üstadım. daha güzelleri sizlerin olsun. |
|
Ben Omoda 5’ten A3 Sportback Sline’a geçtim. Genel olarak donanımda kayıplarım olsa da malzemesi daha kaliteli ve konforlu geldi bana. Çin’den Alman’a geçtiğim için değerlendirmem ilginç olabilir diye paylaşıyorum. Daha sportif bir araba aldığımı farkındayım ama eksilerini söyleyeyim. Omoda’larda çift cam vardı önlerde ve yalıtımı çok daha iyiydi. Bu araç dışarıdan çok ses alıyor. İkincisi Chery’lerde kullanılan diğer Alman araçlardan da bildiğimiz 7 vites ıslak tip çift kavrama DCT şanzıman DSG’den çok daha kararlı, kaliteli ve konforlu bence. Normalde şanzımanla ilgili bir yorum yapacak kadar fark görmeyi hayal etmezdim ama DSG şanzımanın arada çıkardığı tuhaf sesler, yaşadığı kararsızlıklar falan beni Getrag’dan sonra rahatsız etti. Belki herkes bu seslere alışıktır ama Getrag’da aracın şanzımanı var mı yok mu zorluk yaşar mı diye yorum yapacak tek bir malzeme bile vermemişti bana. DSG’nin ise orası burası ayrı oynuyor gibi ve size de hissettiriyor. Bunun haricinde arabadan çok memnunun, yol tutuşu ise aşırı iyi geldi. Kör nokta uyarılarının aynada değil de yandan ayna arkasından olması çok güzelmiş çünkü aynadaki kör noktayı bir yerden sonra unutuyorsunuz dikkatinizi bile çekmiyor. Sadece 1.5 etsi motor daha güçlü olabilirdi veya başka bir opsiyon olsaydı keşke. Bağırttırmadan veya ağır ağır hızlanmadan performanslı bir motor olduğunu düşünmüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|