< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (19. sayfa)
-
-
Tamam hocam çok sağolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba elimde bayi paspasi var(kauçuk) isteyen olursa ulaşabilir 0543 283 85 55
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde bayi paspasi mevcut 0543 283 85 55
Merhaba, Autohold bu şekilde devre dışı kalınca tekrar devreye mi almak gerekiyor yoksa bir sonraki çalıştırmada tekrar devrede oluyor mu?
Bu şekilde sadece o anlık devreden çıkıyor. Yani ayağınızı frenden çekince araç hareket etmeye başlıyor fakat ilerleyip tekrar durduğunuzda auto hold yeniden devreye giriyor.
-
Anladım teşekkürler.
Beyler koltuk ısıtma tuşunun yanında hava sirkülasyon tuşu var
İç sirkülasyon için m tuşu mu a tuşumu yanmalı?
-
O klimanın a automatic m manuel anlamına geliyor ben Auto da kullanıyorum
Peki sirkülasyonu sadece içerden yapması için ne gerekiyor?
-
Onun için tuş var ama bakmam lazım
A konumunda otomatik yani araç karar veriyor, M konumunda iç sirkülasyon açık, ikisi de yanmıyorsa iç sirkülasyon kapalı demektir.
Teşekkürler bilgilendirme için.
-
Arkadaşlar merhaba. Bugün itibariyle @Harun12bm den kauçuk paspas satın aldım, konuya yazmıştı. Almayı düşünenler için haber vermek istedim. Sorunsuz bir alışveriş oldu bilginiz olsun.
-
Kauçuk paspası aracı alırken ısrarla hediye etmelerini istedim ve ettiler. Başta yok falan deseler de ısrarcı olunca veriyorlar, satın almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle şansını zorlasın bu konuda :)
-
Bana da hediye ettiler. Hatta teslimat sırasında ellerinde yoktu. Geldiğinde aradılar. Aldım taktım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de o kadar ısrarcı oldum ama daha Türkiye'ye bile gelmedi ne zaman geleceği belli değil falan dediler. Bunlar çok ufak şeyler ama ileriye yönelik tercihlerde belirleyici oluyor. Bana üç kuruşluk paspası çok gördüler ama teslim aldığım aracın far tuşu bölümündeki piano black kaplamada çizik vardı. Hemen ertesi gün servise kayıt açtırdım, 2 hafta sonra olumsuz yanıt döndüler. Çok üstelemedim. İlk sıfır arabamdı bu Audi ama dediğim gibi ufak jestler müşteriyi elde tutmak için önemlidir. Audi'de bunlar hiç olmadı. Bir sonraki aracımda muhtemelen tercih etmem.
-
Kesinlikle size katılıyorum. Ufak jestler müşteriyi çok etkiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu elektrik sistemi batarya yakıt tasarrufunda ne zaman devreye giriyor? Mesela 2 silindir moduna geçince yakıt tüketimi çubuğu yeşile dönüyor, o zaman tamamen bataryayla mı gidiyoruz? avantajını tam anlamadım efficiency modunda kullanıyorum aracı. Bilgisi olan bilgilendirirse detaylı olarak sevinirim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpeiro10 -- 24 Haziran 2021; 19:50:15 > -
Elektrik motoru araç ilk hareket ettiğinde ve düşük hızlarda motora destek sağlıyor,diğer faydası yokuş aşağı giderken ayağınızı gazdan çektiğinizde motoru kapatıyor,gaza basınca tekrar motoru çalıştırıyor.Aracı yakıt tasarrufu elde edecek bir şekilde kullanırsanız,genellikle düz yolda düşük hızda hızı sabitleyince,iki silindir modunda tüketim çubuğu yeşile döner,bu sizin batarya ile gittiğiniz anlamına gelmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X