Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.033
Cevap
175
Favori
482.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha once bu sorunu yasayaar oldu, guncelleme yaparlar olmazsa unite degisiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar yakin zamanda arac alan var mi esim otomatik istedigi icin manuel golfumu sattim. Arac bulamiyorum alan varsa aldigi bayiyi pm den belirtirse cok sevinirim.

• MMI ünite komple değişti. Bakalım aynı sorun tekrar edecekmi. Bu arada parça fiyatı 150bin Tl imiş. Garanti olmasa üzecek rakamlar..

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    2.el aldım 1.5 ay önce

• Selam herkese cok sevdigim aracim a3 sedan 2018 aracimi satip 0 a3 sedan adv premium + prestige paket olarak araci almis bulunmaktayim insallah uzmeden uzun yıllar kullanirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekrem54 E kullanıcısına yanıt
    Benim de aracın geri gorusu iptal etmisler
    Dedim servis taksın
    Kamera takilamiyor diye cevap aldim
    Aracın sökülmesini istemem konsol vs uzun iş
    2022 lerde var ken 2023 lerde iptal olmasına anlam veremedim.

• thelion78 T kullanıcısına yanıt
    Video yeterli oluyor mu hocam benim de birkaç kere başıma geldi ekran açılmama problemi. Seyrek olduğu için servisin problemi tekrarlayamama ihtimali yüksek. Bir de yazılım güncellemesi deniyorlar mı yoksa direk değişim mi? Teşekkürler

• MMI ünitesi ile ilgili işlem yapabilmek için sorunu ispat niteliğinde video çekmemi istemişlerdi. Ben de 1 dakikalık çekim yaptım. Bu çekimde ekranda görüntü yok, ses geliyor, aracın plakası ve camdaki seri numarasını da kapsayacak şekilde olmalı. Bir günde değişimi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelion78 -- 2 Mart 2023; 20:54:1 >
  • Merhabalar,

35 TFSI Sedan Advanced aracımı yeni aldım. (2.el)

Apple Carplay type-c den kablolu olarak direk çalışıyor ama kablosuz olarak nasıl çalıştırabiliriz ?

• BoNsE B kullanıcısına yanıt

benim aracta da boyle bir ses geliyor. Araci yeni aldim hep yapiyor muydu hatirlamiyorum fakat son zamanlarda cok tikkatimi cekmeye basladi. Servisle gorusebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracımı bugün teslim aldım eski kasayı aramazsınız her konuda daha üstün ve konforlu bir araç olmuş sedan andvanced 35 tfsi çok ön yargım vardı ama kullanınca süspansiyonlar bir önceki kasaya göre iyi hissettirdi sanki A4 kullanıyorum dedim

• Orjinal A3 2021 kauçuk paspas satan var mı ?

• MyAudi uygulamasını halledebilen oldu mu? Sms olmuyor +44 istiyor, mail olmuyor, bayii dedim avek suanda kapalı kablosuz CarPlay vs hepsi ilerleyen süreçte gelecek dedi. Customer servise henüz deneyen oldu mu?

• ozguRH+ kullanıcısına yanıt

OBDEleven ile aciliyor.

• fatalpower F kullanıcısına yanıt
    İnternette baktım 59 € bir aparat ile telefon üzerinden açılabiliyor sanırım. 🙄
    Bugün servise sordum şu an mümkün olmadığını söyledi servis aksiyonu yokmuş. Obd ile garanti dışı kalma dururmu var mıdır ? Arkadaş clio5 aldı orta paket kablosuz bağlanıp mis gibi kullanıyor 🤬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguRH+ -- 8 Mart 2023; 20:35:47 >
  • Bugün aracın hoparlorlerine baktim arka kapilarda da bas ve tiz ler mevcut önde de aynı sekilde 6 adet yaziyor ama 8 adet saydım on konsolda da yerler var ama hopalor var mi yok mu bilmiyorum aracta opsiyon olarak yer alan audi ses sistemi mevcut 2023 model sizelerde de durum aynı mı

• Darkforwhite kullanıcısına yanıt
    Bende de aynen bu şekilde. Ses sistemi fena değil. Sanki eski kasada biraz daha iyiydi.

• Canefew C kullanıcısına yanıt
    Eski kasada ses seviyesi biraz daha yüksekti yeni kasada ses çözünürlüğü daha yüksek

• Mmi deki wifi ne işe yarıyor aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.