Primacy 3 de aynı sorunu ben de yaşamıştım,aldıktan iki sene sonra lastik sertleşmişti.Ancak sertleşme sorunu continentallerde de var,sport contact 5 ve premium contact 2 lastiklerinde primacy 3 gibi aynı durum başıma gelmişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay86 -- 29 Mayıs 2021; 17:6:49 > |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (13. sayfa)
-
-
Değiştirdiğinize değdi mi peki?Benim aracımda pirelli cinturato p7 var ve dişli asfaltta içeriye titreşim ve uğultu veriyor,lastik bana sert gibi geldi.
-
Titresim ve ugultu a3 un kronik sorunu . %10 degisir lastikte aman aman taktimda super sessiz oldu diye bir degsim yok . Davlumbaza yalitimda cozmuyor sorunu sirada zemin yalitimi var onada yaptiricam baktim hala ugultu vs var saticam arabayi . Yoksa dislide rahatsiz ediyor , zaten turkiyenin asfaltin %90 i disli asfalt . Yol tutus vs daha iyi ps4 un yagmurlu havada su atis kanallarida iyi t005 de derin sudan gecince cekiyordu araba ps4 de ole bisi olmadi hic
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin arac eski kasa degil mi?..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 29 Mayıs 2021; 18:37:57 > -
Evet 8v , ama 8y dede ayni sorun var bunu incelemelerdede soyluyorlar zaten aracta 2 sıkınti var birisi yol sesi alma konusu ( ruzgar sesi,motor sesi , dis ortam sesi nerdeyse almiyir) 2.cisi ufak park manevralarinda arkadan gelen yay gacirtisi normal giderken hicbir sorun yok ve araci park edip inerken arac havaya kalkinca o gacirti duyuluyor baska nokta hata yok aracta desem yeri trim sesi vs yok sinifindaki araclara gore bozuk yolda dahi yok baska bir kusurunu bulamadim yol sesini kessem 20 sene binerim ama kesilmezse yolu yakin :)
quote:
Orijinalden alıntı: ironwrist34
Evet 8v , ama 8y dede ayni sorun var bunu incelemelerdede soyluyorlar zaten aracta 2 sıkınti var birisi yol sesi alma konusu ( ruzgar sesi,motor sesi , dis ortam sesi nerdeyse almiyir) 2.cisi ufak park manevralarinda arkadan gelen yay gacirtisi normal giderken hicbir sorun yok ve araci park edip inerken arac havaya kalkinca o gacirti duyuluyor baska nokta hata yok aracta desem yeri trim sesi vs yok sinifindaki araclara gore bozuk yolda dahi yok baska bir kusurunu bulamadim yol sesini kessem 20 sene binerim ama kesilmezse yolu yakin :)Benim de bir önceki aracım 8v idi ama lastik yol sesi yoktu öyle rahatsız edecek kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kisiye gore duyma orani degsiyor da ben problem bendemi diye youtubeden tum 8vlerin videolarina baktin hepsinde yol sesi var 17 inc ve uzeri olan larin 16 incte pek ses yok sizin 16ysa eger
Benim aracımda 8v, 17 inç jantlar var. Yol sesi kabul edilebilir seviyenin altında olduğunu düşünüyorum. Bundan daha sessiz araba arıyorsak a6 ya binmek lazım. Uzun bir süre a4 kullandım, a kasa mercedes kullandım. Kayda değer bir rahatsızlık hissetmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sunu net olarak soliyeyim seat leon golf 17 inc ayni ebatlarda net daha sessiz . Bunu videolardan izleyerekde kanaat getirebilirsiniz. Kabul edilebilir ama neye gore kabul edilebilir hondaya gore edilebilir veya opele gore ama leon a golf e gore kabul edilemez 2. Aracim audi a1 bu aractan sessiz yil gextikce kalite algisi dusuyor
Beyler bende yeni kasa A3 alma arefesindeyim.
Eski kasayı da kullandım, evet yol sesi ciddi anlamda vardı. Fakat yeni kasada da var mı?
Mesela passat'da kullandım, onda acayip rüzgar sesi vardı fakat yol sesi sıfıra yakındı.
Rotayı tekrar passat'a mı çevireyim?
-
Bunu bence ikisini kullanarak karar verebilirsiniz. Passat ile A3 sınıf farklılığı mevcut. Sırf ses olayına bakarak karar vermeyin bence.
Passatın teknolojisi çok zayıf.
İnanılmaz bir rüzgar sesi var 90km hız sonrasında.
Yeni A3 sedan boyut olarak çok ideal geldi.
Yarın netleştirmem lazım, malum yine zam gelecek.
-
D sınıfı da olsa passat'ın mevcut 8b kodlu kasası artık taş devrinden kalma bir hale geldi. Ufak makyajlar yese de 2014 yılına ait bir araçtan bahsediyoruz. 400-500 bin verip teknoloji fakiri 7 senelik kasa almak bana mantıklı gelmiyor. Boyutları bana yeterli gelir diyorsanız a3 sedan bu karşılaştırmada daha önde bence.
Yorumunuza katılıyorum.
-
Merhaba arkadaşlar, A3 8Y Sedan araç alarak aranıza dahil oldum. Bazen aracı ilk çalıştırdığım an da MMI kilitleniyor ve ekranı resetlemem gerekiyor. Servise sorduğumda güncelleme bekliyoruz dediler. Bu sorunu giderebilen var mı aranızda acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klarnetli -- 31 Mayıs 2021; 1:9:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
araçlara android auto kablosuz bağlanabiliyor mu?
-
Ban de 20 nisanda A3 8Y Sedan almıştım. Benim aracımda böyle bir sorun şimdiye kadar olmadı.
-
Araçta yazılımsal olarak bazı sorunlar var bende de. Mesela bazen carplay donuyor tepki vermiyor vs. Hatta aslında sorun olmayan ama nedense düşünülememiş yazılımsal eksiklikler de var. Mesela klimayı her açtığımda önceki ayardan değil default ayardan yani 28 dereceden başlatıyor ve tam bir amelelik. Ama bu tarz konuları güncellemeyle çözeceklerdir tahminim.
Toplam kilometre bilgisi ve ortalama yakit tuketim bilgilerinizi paylasir misiniz?..
Malum cok az kullanabiliyoruz araci, 700km civarinda benim arac (35 TFSI Sportback), ortalama 8.7 litre verisi var... 1500-2000km civari yol yapanlar varsa onu merak ediyorum acikcasi...
Eski kasa araclari olanlar lutfen eski kasayla ilgili konudan devam etsin, burayi yeni kasa ile sinirli tutalim... Ornegin her ne kadar yenilerde de 1.5 motor olsa da elektrik motoru gibi bir gerceklik var, mukayese etmek anlamsiz, karisiklik oluyor...
-
Klimayla ilgili benim ki her zaman en son ayardan başlıyor. Carplay ise android carplay kullanıyorum kablolu olması sebebiyle bir sorun yaşamadım belki iphone kablosuzlarda sorun olabilir bilemem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X