Şimdi Ara

AUDI A1 PARİS'TE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yılında yollara çıkması beklenen Audi A1’,n üç kapılı versiyonu Metroproject adıyla geçen yıl Tokyo’da tanıtılmıştı. Audi kaynaklarından alınan bilgiye göre aracın beş kapılı versiyonu da gelecek ay yapılacak Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Paris’te konsept olarak tanıtılacak 5 kapılı A1’in üretim versiyonuna çok yakın bir çizgiye sahip olması bekleniyor. Bilindiği gibi A1 VW Grubu’nun yeni MQB modüler platformu üzerinde üretiliyor. Bir başka ifade ile küçük ve orta sınıf otomobillerin ortasında bir yerde konumlandırılıyor.

Hem önden çekişli hem de dört çeker olarak pazara sunulacağı tahmin edilen A1’in ürün zincirinin en tepesinde yer alması beklenen S1’de markanın 200 HP’lik TSI motoru görev yapacak.

AUDI A1 PARİS'TE

• En çirkin AUdi heralde..
  • R3'den bile beter
  • yandan seat ibizaya benzettim biraz, azicikta 2000 kasa a3lere benziyor arka tarafi.. 30 bin ytl ye satilirsa alirim sahsen
  • Oyuncak gibi duruyor.
  • quote:

Hem önden çekişli hem de dört çeker olarak pazara sunulacağı tahmin edilen A1’in ürün zincirinin en tepesinde yer alması beklenen S1’de markanın 200 HP’lik TSI motoru görev yapacak.

bu motoruyla güzel bir araç tipi o kadarda kötü değil bence..
    özellikle bayanla nasıl minicooper'ı beğeniyorlarsa bunuda beğeneceklerdir..
  • audi olsun çamurdan olsun...sürüş dinamikleri sürüş karakteri oldukça iyi olan s3 gibi bir s1 çıkarsa ortaya 200 beygirlik tfsi sanırım gti motoru koyarlar..ki fiyatı da 55-60 ytl olursa tipine mipine bakılmaz alınır bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutu gibi olmuş araç hiç hoşuma gitmedi
  • Hakikaten kutu gibi ama :)
  • Başka fotolarına baktım cok güzel miniye sağlam rakip
  • Seri üretimde de direksiz mi olacak acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.