Şimdi Ara

Audacity yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar audacity programıyla ses kaydı yapmaya calısıorm yanlız kayıda basladgmda kendiliginden bir delay olusuo ve ses 1 saniye gecikmeli olarak cıkıyo. ses kartımda sorun oldgnu zanetmiorm cnku ses denetiminden mikrofon ayarını actgmda ses es zamanlı olarak gelio kulagıma. yanlz audacity de dedigm gbi kendilignden kayıt yaparken bi delay olusuo ve bunu kapatamadm. bilgisi olan yada yardımcı olabilicek biri var mı ?? smdiden tesekkurler



  • Bir müzik üzerine mi kayıt yapmaya çalışıyorsun?
    Eğer öyle ise cubase, chakewalk ya da acousticamp3 mixer tarzı programlar kullanmanı tavsiye ederim. Sesle ilgili her türlü sıkıntının pratik çözümleri mevcut bu programlarda.
    Aslında audacity de de sesi ayrı bir kanal olarak kaydedip o bir saniyelik gecikmeyi düzenledikten sonra mix yapabilirsin.
  • yok direk mikrofondan gelen sesi kaydediorm. eskiden laptopta kullanıodm onborad ses kartımla hic bi problem yoktu, yeni pc aldm creative x-fi xtreme audio ses kartı war, windows un kendi ses kaydedicisi ile kaydederken sorun yok, ama audacity de kaydetmeye calısırken delay olusuo kendilignden, ses 1 saniye gecikmeli gelio
  • Audacity'de,
    Edit > Preferences altında Audio I/O tabında
    "Software Playtrought..." seçili ise seçimini kaldırıp tekrar deneyin.
  • Eğer müzikle uğraşmak istiyorsan aklından Creative' i çıkar. Senin işin oyun oynamak veya film izlemek değil. Müzik yapmak.. Tabii eğer bir şarkı kaydetmek istiyorsan.. Marka olarak M-Audio'yu öneririm.

    Eğer arkadaşın dediği ayarlardanda olmazsa, sorun ses kartındadır. Sesi kaydetmiyorken kulağına eş zamanlı gelmesi normal, ses kartın yetersizse kaydederken problemler yaşarsın.
  • benim sorunum audacity ile kaydederken sesi ver olarak değilde projeyi kaydettim (.au formatında). programı acil kapatmam gerekiyordu. projeyi tekrar açarak sesi ver yapacaktım ancak. projeyi klasöre kaydederken yüzlerce .au dosyası yapmış parça parça klasör içinde duruyor. ben bunu tek bir parça olarak almak istediğimde ya ayrı pencerelerde geliyor yada aynı pencerede ayrı ayrı ses dosyası olarak geliyor. tek ses olarak eskisi gibi alamıyorum yaptığım kayıtta 10dk civarında tekrar kayıt yapma şansımda yok. şimdiden yardımınız için teşekkür ederim. acil yardıma ihtiyacım var. Audacity yardım!!! Audacity yardım!!! Audacity yardım!!!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.