Şimdi Ara

Atv Kanalında bu sabah tablet satılmış gören var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
21.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah atvde bir tablet satılmış ve bir yakınım kapıda ödemeli almış özelliklerine bakmak için aradın bulamadım markasını o da hatırlamıyor aradı birkaç kere telefon meşgul acaba reklamı gören veya bir bilgisi olan var mı ?

• concord dur büyük ihtimalle hocam ama daha ucuzuna hepsiburada dan sanalpazar veya gittigidiyordan alabilirsin tv de full üfürüyorlar 1 liralık tablet kalemine 40 lira ama biz bunu bedavaya veriyoruz diyor sonra 10 dolarlık klavyeli kılıf arkadaşa göre 100 dolar
  • anlamadım valla ya bulamadım hiç bir sitedede
  • vmax vpad mıydı neydi. 512 ram lı alete 289 tl istiyo.
  • O değilde adamlar bağıra bağıra gazetede telefonda çakma iphone satıyor, nokianın modellerinin falan çakmalarını satıyor yasak değil mi bu? Tv izleyen kitleyi resmen çözmüşler ne bulurlarsa kazıklıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

vmax vpad mıydı neydi. 512 ram lı alete 289 tl istiyo.

512 mb ram olan alete 289 lira verilmez ki ya ayıptır
  • bnde öyle düşünüyorum.yanında deri klavyeni kılıf veriyo değerine 150 tl diye sallıyor. bukadar dolandırıcılık olmazki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tv de pazarlanan ürün concord marka ancak hdml cıkısı bile yok tv de satılan urunde

http://www.alisverisdukkani.com/Tablet-Pc,LA_637-2.html

bir üst modelini daha uygun fiyatlarla bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCON TERMOSTAT -- 5 Aralık 2012; 18:44:08 >
  • Öyle bir anlatıyorlarki tabletten anlamayan birisi alabilir.Adam diyor dvd , mp3 çalar , telefon , laptop hepsi bir arada hemde 289 TL'ye !
  • vmax vpad gibi bir markaydı..İlk 700 kişiye 1000 tl olan muhteşem cihazı(!) klavyeli kılıf ile 280 kusura satacaklarını söylüyorlardı..12 taksitte yapıyorlarmış..sanırım 7 boyutundaydı..reklam çok güzel yapılmıştı..Tablet piyasasını bilmeyen birisi hemen arayıp satın almıştır diye tahmin ediyorum..
  • STV görüpte almıştım.

VMAXX EXCELLENCE TABLET aldığım gün klavyeyi görmüyor.Bu konu ile ilgili Eren Ticari Ürünler Pazarlama ve Dış Ticaret Ltd. Şti. 'ni defalarca aramama rağmen belirtilen telefonlara hiç kimse cevap vermemektedir.Firmaya ulaşmak mümkün değil. Faturanın üzerinde 0 212 572 99 22 nolu telefon var cevap veren yok sipariş verdiğim hattı aradım bana teknik servisin telefonunu veriyor ona da günlerdir deniyorum cevap veren yok.Sürekli bant kayıt.0 212 911 10 04

Bir malı satıp arkasında durmamak ne ticari ne de insani ahlak kurallarına uyar. İnsanları sadece para almak için yapılan bu tür girişimlerin sizlere bir şey kazandırmayacağını belirtmek istiyorum.

Kısacası ben yandım kimse yanmasın.
  • Rahmetli Sabancı'nın çok güzel bir lafı vardı.. ''Ucuza para verecek kadar zengin değilim''

Malesef hepimiz (bende dahil) gördüğümüz yeni cihaza balıklama atlıyoruz.. Evler teknoloji çöplüğüne döndü.. Herkesin evinde illaki kullanmadığı en az 2 adet telefonu vardır hala..
    İnsanlarımızın bilgisizliğiinden yararlanan fırsatçılar, 100 TL bile etmeyecek tabletleri, telefonları ''1000 TL den, 299 TL ye indirdik koşuuuunnn'' şeklinde reklamlar yaparak tabiri caizse kakalıyorlar..

En azından bu forumlar sayesinde insanımızda bir algı oluştu.. forumu kullanmayı bilen herkes, alışverişini yapmadan önce fikir sahibi olabiliyor.. Ama bu denizde damla misali... Diğer insanları televizyondan reklam yaparak kandırıyorlar...Mesela, Karşı komşum HD olmayan bir uydu alıcısına 500 TL para vermiş..HD receiver diye satmışlar ama HDMI çıkışı bile yok.. iade etmeye kalkıncada cinlik yapmaya çalışıyorlar.. el insaf ya..

Artık bu tuzaklara düşmeyelim diyeceğim ama sadece bu bölümü okuyan ve bilgili olan bir kısma hitap etmiş olacağım.. Aç gözünü Türkiye'mmmm... Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 6 Kasım 2012; 10:50:41 >

• Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Atv mi bilmem ama bir kanalda dandik bir tablete 1000 lira fiyat cekip indirimde diye 300e yakın fiyata iteleyenleri izlemistim.
  • bu sadece tv de olmuyor ki.her yerde oluyor.daha öncede bir konuda bir arkadaşa yazmıştım.hepsiburada da bir tabletin 450 den 189 a düştüğünü söylemişti.ben de böyle bir şeyin hiç bir zaman olmadığını sadece şirketlerin indirim yapmış gibi görünerek müşteriye fırsat yakaladığını düşündürmek istediklerini söylemiştim.internetteki sitelerin çoğu böyle.ama tabi en etkilisi konuşarak söylenen yalan.yok bu işine şu işine yarar bu kadardan bu kadara indirdik der bilgisizseniz eğer geçmiş olsun.

ama tabi öyle her şey bitmiş değil.öncelikle şikayetvar.com a şikayetinizi güzel ve etkili bir dille anlatan bir şikayet yazın firma hakkında.ertesi gün çoğu firma döner(eğer şikayetvar.com üzerinde tanımlı bir firmaysa).baktınız ne arayan var ne soran gidin tüketici hakları mahkemesine güzel bir dilekçe de oraya döşeyin artık yiyorsa aramasınlar sizi.

• her kanalda cikiyor bu sabah showda cikti merak ettim arastirdim cinden 50$a alabilecegimiz piyasadaki en dusuk ozellikli a8 CPU + 512mb RAM + 7" 480*800 ekranli tableti 289tlye satiyorlar yaninda milyarlik hediyelerle sitesinde bin lira:http://www.concord.com.tr/

Yuh dedim bu kadar da dolandiricilik olmaz teknolojiden anlamayan insan kanabilir super etkileyici anlatimlari var
    ayni şekilde birçok urun satiliyor TVde, eşe dosta haber verelim boyle şeylere kanmayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

her kanalda cikiyor bu sabah showda cikti merak ettim arastirdim cinden 50$a alabilecegimiz piyasadaki en dusuk ozellikli a8 CPU + 512mb RAM + 7" 480*800 ekranli tableti 289tlye satiyorlar yaninda milyarlik hediyelerle sitesinde bin lira:http://www.concord.com.tr/

Yuh dedim bu kadar da dolandiricilik olmaz teknolojiden anlamayan insan kanabilir super etkileyici anlatimlari var
    ayni şekilde birçok urun satiliyor TVde, eşe dosta haber verelim boyle şeylere kanmayalim

Öyle demeyin;

Klavyeli standı ilk onlar getirdi. Muadilleri şuan onları taklit ediyorlar. Yeni getirdikleri marka da IXPERIA(Sony'nin reklamsız olanı işte, gülmeyin. Reklam çekilmeyince firma başına i koymuş). 899 liralık tableti nasıl 289 liraya satarız diye teknoloji ekibi ile kafa patlatıyor adamlar. Vee sonunda çözüm. Reklam maliyetini kendilerine aktarıp (15 dk reklam çekerek) ürünün fiyatını herkesin alması için düşürmüşler.

Android 4.4 işlemcili bu ürünün dünyada eşi benzeri yok. Google bile bu işletim sistemine geçemedi, kaldı ki bu işlemciye nasıl geçebilsin.

Bomba sonunda patlıyor. Mail order sistemi ile, bu tablet ilk arayan 500 kişi için (saat 2:35) 1 değil, 2 değil,5 değil,
    7 değil, 10 değil, 11 değil
    ,taaam 12 taksit!! Hem de peşin fiyatına!.
    Bu eşsiz tablete ayda 24 tl ödeyerek sahip olabiliyorken, neden hala bekliyorsunuz?

Arayın sizi de düdüklesinler.

Tamam, içimden küfür ediyorum. Buraya yazmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanos -- 10 Aralık 2012; 11:03:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hanos

quote:

her kanalda cikiyor bu sabah showda cikti merak ettim arastirdim cinden 50$a alabilecegimiz piyasadaki en dusuk ozellikli a8 CPU + 512mb RAM + 7" 480*800 ekranli tableti 289tlye satiyorlar yaninda milyarlik hediyelerle sitesinde bin lira:http://www.concord.com.tr/

Öyle demeyin;

Klavyeli standı ilk onlar getirdi. Muadilleri şuan onları taklit ediyorlar. Yeni getirdikleri marka da IXPERIA(Sony'nin reklamsız olanı işte, gülmeyin. Reklam çekilmeyince firma başına i koymuş). 899 liralık tableti nasıl 289 liraya satarız diye teknoloji ekibi ile kafa patlatıyor adamlar. Vee sonunda çözüm. Reklam maliyetini kendilerine aktarıp (15 dk reklam çekerek) ürünün fiyatını herkesin alması için düşürmüşler.

Android 4.4 işlemcili bu ürünün dünyada eşi benzeri yok. Google bile bu işletim sistemine geçemedi, kaldı ki bu işlemciye nasıl geçebilsin.

Bomba sonunda patlıyor. Mail order sistemi ile, bu tablet ilk arayan 500 kişi için (saat 2:35) 1 değil, 2 değil,5 değil,
    Bu eşsiz tablete ayda 24 tl ödeyerek sahip olabiliyorken, neden hala bekliyorsunuz?

mesajın başlarında küfüre niyetlendim de sonunda sen etmişsin gerek kalmadı [:@
    arada atladıkların var ama tvdeki reklamın aynısını anlatmışsın, benzer bir reklamı daha var vakit geçmeden siparişi verin indirimi kaçırmayın http://www.youtube.com/watch?v=rqO_tNMgV1A

• quote:

Orijinalden alıntı: hanos

quote:

Öyle demeyin;

yanında da 5 kavonoz bal + polen verselerdi düşünürdüm :)))

• kimbilir kaç kişi alıyo o tabletlerden tv nin gücü
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.