Şimdi Ara

Attlas Eco Set 2b Matkap + 4.8 Vidalama 100 tl ücretsiz kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.hepsiburada.com
    Attlas Eco Set 2b Matkap + 4.8 Vidalama Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/attlas-eco-set-2b-matkap-4-8-vidalama-p-HBV00000NFLY8?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu markanin elektrikli matkap/vidalama urnun aldim. resimdeknden buyuk. Neyse urun bir kez kullandim sonra sarj etmemeye basladi. ne servis bulabildim ne tamir ettirebildim. Resmen cop oldu. Bu markaya ait aku sarj cihazi aldim. kisin laizm oldu sarj etmedi. agarantiye verdim. yapild diye geri verdi yine ayni. Yine cop oldu. Almayin boyle urunleri lazim olunca kullanamazsiniz. 100 TL verip cope atacaginiza 200 tl verin bi tane duzgun vidalama ya da matkap alin onu kullanin. ben ev islerinde kullaniyorum tabi ancak boyle seyler bir kez aliniyor. bosh , black&decker vs alin. Zaten enflasyon var. yllar sonra ucuz bir paraya almisim dersiniz
  • Ev işlerinde kullanacak kadar yeterli, profesyonel işlerde sürekli kullanılmayacak cihaz.

• 1 tl bişey ekleyip tosla ile 80 liraya gelebilir

• Duvar delebilir miyiz tablo asacak kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marakku08 M kullanıcısına yanıt
    Güzel bir uç alırsanız deler.

• bu markanin elektrikli matkap/vidalama urnun aldim. resimdeknden buyuk. Neyse urun bir kez kullandim sonra sarj etmemeye basladi. ne servis bulabildim ne tamir ettirebildim. Resmen cop oldu. Bu markaya ait aku sarj cihazi aldim. kisin laizm oldu sarj etmedi. agarantiye verdim. yapild diye geri verdi yine ayni. Yine cop oldu. Almayin boyle urunleri lazim olunca kullanamazsiniz. 100 TL verip cope atacaginiza 200 tl verin bi tane duzgun vidalama ya da matkap alin onu kullanin. ben ev islerinde kullaniyorum tabi ancak boyle seyler bir kez aliniyor. bosh , black&decker vs alin. Zaten enflasyon var. yllar sonra ucuz bir paraya almisim dersiniz
  • Bosch bir matkap ucu da alarak faydalandım, teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imza
  • 80tlye almıştım 15tlyede duvar delmek için uç seti aldım gayet yeterli matkap, şarjlı tornavida günlük kullanımda iyi pek zorlamaya gelmiyor
  • Bu markanın şarjlı vidalama cihazını A101 veya bimden yıllar önce almıştım küçücük bişey çantalı uç takımı da vardı. Tahmini 30-40 tl lik bişey. Ama yıllardır kullanıyorum tık demedi. Zaten küçük olduğundan zora gelmiyor ama işim düştüğünde de hep işimi görüyor. Tabi normal bir ev kullanıcısının şarjlı vidalamaya zaten senede iki üç kez işi düşer o da ayrı bişey.

• şarjlı vidalama iş görür ancak matkap iyi değil duvarı delemedi bende iade etmiştim

• üstteki yine iş görüyor da şu altta ki şarjlı tam çöp. 2 sinden de var. bende
    altta ki atıl duruyor.
  • Tosla kartim olsa hemen yapistirirdim bir adet....

• Matkap kırıcı gibi rahat is yapmasa da düzgün ucla is görüyor. Sarjli Vidalama ise ufak tefek işlerde başarılı bu isi yapan almasın ama kırk yılda bir işimi görür diyene uyar

• quote:

Orijinalden alıntı: marakku08

Duvar delebilir miyiz tablo asacak kadar
    Kullanıyorum rahatlıkla delersin tam ev kullanıcısı için

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Kullanıyorum rahatlıkla delersin tam ev kullanıcısı için

Alıntıları Göster
    aldım geldi ve kullandım.Fena değil memnun kaldım ev kullanımı için iyi
  • Aynı modelin turuncu renklisini yıllardır kullanıyorum. Sert kiriş olmadıktan sonra sorun yok. Şarjlı ya geçtikten sonra kullanmadım uzun zamandır. Fazlasıyla işinizi görür.

• bu fiyata çok iyi .en azından evde iş görür
  • Dubel atmak vida sıkmak için matkap gayet yeterli küçük vida sıkma olsada olur olmasada olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.