Şimdi Ara

Attack Power ve Damage farkı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok da olmasam da yeniyim de Attack Power ve Damage'in farklarını çözemedim.Damage fazla olunca beyaz vuruşların fazla olduğunu söylediler ve bunu gözlemledim fakat attack powerın işlevi nedir? Mesela damagei daha fazla bir silah var fakat diğer silahın da attack power bonusu var hangisini kullanmalıyım gibi sorular beliriyor aklımda.

Charım

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Slavez

• Bence tek tek dene hangisi iyiyse onu kullan. Kesin çözüm
  • Attack power silahının dps ini artırır ve silahın dps ine görede hasarı artar. Karakter ekranında attack power kısmına mouse u getirirsen, attack powerının silahının dps ini ne kadar arttırdıgını görürsün. Bunun belli bir oranı var ama şu an aklıma gelmiyor. Zannedersem 14 ap 1 dps. Bu demektir ki 14 ap silahının dps ini 1 arttırıyor. Diyelim ki silahın 3.60 hızında o zaman 14 ap sana silahla her beyaz vuruşunda 3.6 dmg ekler.. Silah tercih ederken, şu an armoryi açamıyorum ve warrior oldugunu varsayıyorum, 2h silah için yavaş ve üst dmg i yüksek bir silah tercih etmen yararına olcaktır. Potansiyel itemların sana vereceği bonusları gösteren bir addon vardı şu an hatırlayamıyorum. Onu kullanarak hangi silahın üst dmg inin fazla olacağını görebilirsin.
    Oyunu yaklaşık 6 ay önce falan bırakmıştım, bu konuda bildigim bu kadar.. Daha fazlasını söyleyecek ve/veya beni düzeltecek birileri vardır elbet..

• Yorukoglunun belirtiği mekanik doğru ancak bu mekanik sınıftan sınıfa değişiyor. Çünkü dual wield bir sınıf oyuncusu ve dual wield spec.te varsa yine değişecektir. Referans ve kaynak olarakhttp://www.wowwiki.com/Attack_Power adresini kullanabilirsin.

Sınıf ve Talent Buildini belirtebilirsen daha belirgin tavsiyeler alabilirsin ne azından bilgin dahilinde vermeye çalışacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.