Şimdi Ara

ATT maaşı vs Doktor maaşı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence att hak ediyor doktorlar ne iş yapıyor anca ego çoğu 0 bilgi çıkmış ezberleyerek sınıf geçen tipler Türkiye'de tıp eğitimi diye bir şey yok samimiyim bu durumda hasta olsam ölmeyi tercih edeceğim tipler.var etrafımda bak o kadar diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

hangi alan?

tıp okuyup da cerrahi istemeyeni anlamıyorum... mesleki tatminliğin zirvesini yaşamak varken niye gereksiz branşlara yöneliyorsunuz?

Alıntıları Göster
    mesleki tatminlik isteseydim tıp okumazdım büyük ihtimal. eem istiyordum ben de, odtü eem yazmıştım son anda değiştirdim. tıp fakültesine sadece parası için ve uzmanlıktan sonraki rahatlığı için girdim. cerrahi ayrı bir boyut, benim gibi paranoyak insanlar işin içinden çıkamaz. stresten dolayı el titremesi var bir de, radyoloji çok rahat. en kötü pediatri. ha mesleki tatminlik yaşamak isteseydim hava ve uzay hekimi olurdum orası ayrı

• att yada paramedik yazacaktım yığılma olmuş 85le kapamış bu yıl. paramedik videolarına bakıyorum geçen yıllarda 70le atanan 2 kelimeyi bir araya getiremeyen tipler var çok zoruma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secularist Professor

Ağır cahil adamsın vesselam...

Türkiye'de cerrahi hakkında hiçbir fikir sahibi olmadan böyle boş boş nasıl yorum yapabiliyorsun anlam veremiyorum.

Ulan birde sen bilkent ee de okuyan bir adamsın.

Bilmediğin konular hakkında böyle saçma sapan ahkam kesme...

Türkiyede Cerrahi branş yazmak amelelikten farksız.O mesleki tatmin karın doyurmuyor,zaten o tatmin de hayatın yok olduktan sonra hiçbir işe yaramıyor bir müddet sonra ondan da bıkıyor insanlar... Hem çalıştığının karşılığını alamıyor birde bu yetmezmiş gibi gırla malpraktis davalarıyla uğraşıyorlar.

O cerrahi branşların arkasındaki eziyeti gözardı ederek polyanacılık oynayalım değil mi? Gereksiz branşmış diğerleri... Bak sen tanrı konuştu.

Doktor düşmanı kötü niyetli herifin tekisin. Hadi karalamaya devam et sen de kendini böyle tatmin ediyorsun

Dostum dizilerden gaza gelip boş boş konuşuyorlar işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Amerikaya git o zaman orda da masraflar yuzunden olmeyi tercih edersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA6EED738

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Konu sahibi haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Amerikaya git o zaman orda da masraflar yuzunden olmeyi tercih edersin
    Seni biraz fetöcü gördüm

• Yine boş boş konular,mesajlar.Jigololar hepsinden fazla kazanıyor hem de mesleki tatmin var.Tartışma bitmiştir hayırlı forumlar.

• Attler ortamlarda tıp doktorlarıyla aynı saygınlığı görüyoruz derler yalandan kim ölmüş değil mi?

Ciddi ciddi att ile tıp doktorunu kıyaslamak nasıl bir kafa merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA6EED738

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    allah aşkına bana gittiğin 3 kuruşluk tıp fak. ile hava atmaya çalışma komik oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Bitti benim komiteler. Hem ezber olmadan yapmaya çalışıyorum. Türkçe kaynaklarda ezber ama ingilizce kaynaklarda tüm her şeyini anlatıyor.

Örneğin biyokimya tus kitabı 200 sayfa, x hastalığı artarsa y molekülü artar yazıyor

Biochemistry usmle kitabı 1000 sayfa, x hastalığına neden tepkimeler, çıkarsa vücutta nasıl tepkimeler başlatır, bu tepkimeler vücutta neler başlatır vb. her şeyi bir mantık çerçevesinde anlatıyor
    Komiteler bitti de final var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

allah aşkına bana gittiğin 3 kuruşluk tıp fak. ile hava atmaya çalışma komik oluyorsun

Alıntıları Göster
    Ben hiçbir zaman okulumla,bölümümle hava atmadım.

Sen kurduğum bu cümlelerden hava attığımı çıkarıyorsan problemin büyük.

Aksine sen her daim bölümünle,üniversitenle kısacası etiketle hava atmaya çalışan,doktor düşmanı,tıp fakültesi düşmanı hazımsız bir elemansın.

• Tıpta 1. Sınıfı 6 senede geçemeyecek adamlar doktorluğu eleştiriyor. Bilkentli itülü odtülüler üzerine alınmasın

• Udff be konu leş les enjektor kokmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri yine tıp kazanamamış bol keseden sallıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.