Şimdi Ara

ATT İlk Staj Günü Nasıl Geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın ilk stajıma çıkıyorum çok heyecanlıyım. ATT okuyan, mezun olan vs varsa biraz bilgi verebilir mi?

• Hemsirelik okuyorum bildigim kadariyla acile verirlerse gelen hastalarin tansiyonunu olcersin ilk gunler genelde gozlem yaptirirlar ekg cekersin defibrilatore baglayip gozlem yaparsiniz enjekaiyon yaparsin serum tak serum cikar damar yolu ac falan filan tabi bunlari hemsirelerin yada att lerin gozleminde yaparsin sakin kafana gore is yapma bisey olir basina bela alirsin acile vermeyedebilirsen seni yogun bakim ameliyathane yada normal servisede verebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında mezun oluyorum. İlk gününe de son gününe de lanet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Yakında mezun oluyorum. İlk gününe de son gününe de lanet olsun.

Neden aga benim tanıdıklar memnun sen neden böyle dedin? Biz de itfaiye okuyoruz Haziran'da mezun olcaz inşallah yani itfaiyede çalıştım bizim istasyonlarda ambulans müfrezeleri oluyor ordan olan arkadaşlar memnun hep o yüzden sormak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

quote:

Neden aga benim tanıdıklar memnun sen neden böyle dedin? Biz de itfaiye okuyoruz Haziran'da mezun olcaz inşallah yani itfaiyede çalıştım bizim istasyonlarda ambulans müfrezeleri oluyor ordan olan arkadaşlar memnun hep o yüzden sormak istedim

Hocam ben de arkadaş gibi yakında att bitireceğim. Ama üniversitede itfaiye okumak istiyorum. Nedeni ise kendi bölümümü sevmemem. Attler ile itfaiyecilerin çalışma sistemleri aynı sanırım. İtfaiyeciler belki daha az maaş alıyordur ama bu benim için pek önemli değil. Okumayı tavsiye eder misin bana? Sadece gelecekte iş bulamamaktan korkuyorum, tek kaygım bu. (Gerçi att-paramediklerin de atamaları çok iyi değil.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

quote:

quote:

Hocam ben de arkadaş gibi yakında att bitireceğim. Ama üniversitede itfaiye okumak istiyorum. Nedeni ise kendi bölümümü sevmemem. Attler ile itfaiyecilerin çalışma sistemleri aynı sanırım. İtfaiyeciler belki daha az maaş alıyordur ama bu benim için pek önemli değil. Okumayı tavsiye eder misin bana? Sadece gelecekte iş bulamamaktan korkuyorum, tek kaygım bu. (Gerçi att-paramediklerin de atamaları çok iyi değil.)

Devletin en fazla maaş alan kurumu İtfaiyedir bunu aklından çıkarma hocam :) Türkiye de yaşıyoruz şartları anlatmama gerek yok hocam torpilin varsa girersin. Çok zevkli süper bir meslek gerçekten adı bilinmeyen kahramanlar itfaiyeciler. Tavsiye ederim derim de hocam dediğim gibi yani dayın yoksa pek ümidin olmasın. Merkezi atamadan da atanmak için KPSS puanı 80 falan alman şart yani bu saatten sonra. Şu an her şehirde çok fazla sayıda itfaiyeci açığı var ama devlet alım yapmıyor ah bir yapsa inan dolduramaz açığı tüm mezunları alsa. Bu arada çalışma sistemi 24/48 bir gün iş iki gün tatil şeklinde hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

quote:

quote:

Devletin en fazla maaş alan kurumu İtfaiyedir bunu aklından çıkarma hocam :) Türkiye de yaşıyoruz şartları anlatmama gerek yok hocam torpilin varsa girersin. Çok zevkli süper bir meslek gerçekten adı bilinmeyen kahramanlar itfaiyeciler. Tavsiye ederim derim de hocam dediğim gibi yani dayın yoksa pek ümidin olmasın. Merkezi atamadan da atanmak için KPSS puanı 80 falan alman şart yani bu saatten sonra. Şu an her şehirde çok fazla sayıda itfaiyeci açığı var ama devlet alım yapmıyor ah bir yapsa inan dolduramaz açığı tüm mezunları alsa. Bu arada çalışma sistemi 24/48 bir gün iş iki gün tatil şeklinde hocam.

Ben düşük zannediyordum, teşekkürler hocam. Söylediğin dayı-amca muhabbeti her alanda var maalesef. Mezun kalıp seneye sınava girdiğimde yinede itfaiye yazmak istiyorum. Kpss çok çalışıp atanamasam bile en azından ''ben elimden geleni yaptım.'' derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtfaiye hangi bölüm kaç senelik

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

İtfaiye hangi bölüm kaç senelik

Sivil savunma ve itfaiyecilik diye geçiyor. 2 yıllık bölüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.