Şimdi Ara

ATT(ACİL TİP TEKNİSYENLİGİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artilarini ve eksilerini karşılaştırdığımızda sizce yapılacak bi meslek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son zamanlarda çok fazla sağlık meslek lisesi açıldığından bence iş olanağı az olan bi meslek

• Sağlık ile alakali bi bölümü bitirip işsiz kalinabilecegini pek sanmıyorum sadece hasta gormek yada ambulans ile alakali işler konusunu sormuştum iş ile ilgili bi problem olmaz.

• Att gibi bolumlere artik duz liselilerinde girebilecegini duydum bu dogrumu arkadaslar. Bu arada rahat atanan bir bolum yanlis hatirlamiyorsam 66 ile kapatmisti.

• Puanının yetmesi yeterli düz lise lerde ATT olabiliyo hemde gayet iyi bir maaşla devlette 3500 özelde 2500 civarinda alındığını biliyorum ama zorluğu biraz Kafami kurcalamisti benimde

• Artık o kadar kolay atama olmuyor. Bu yıl 82 puanla kapadı en düşük. Taşeron işçi meselesi yüzünden alımlar çok düştü ve artık eskisi gibi 600-700 kişinin alındığı atamalar olmaz ATT için. Devletteki maaşı çalıştığın kuruma göre değişiyor. 112 de çalışanla, hastanede çalışanların arasında 200-250 lira fark olabiliyor. Özel hastane ve özel ambulanslarda şartlar biraz ağır. Biraz değil baya ağır. Devlette çalışan bir kişi ambulansta 24 saat nöbet tutup 2 gün dinleniyor ki İstanbul dışında bu 24 saatin 16-18 saati çalışırsınız en fazla. Kırsal alanlarda ise 24 saatte hiç vaka çıkmadığı da oluyor. Bir vakaya gidip ; yol koşullarından , hava şartlarından 6-7 saatte anca hastayı taşıdığında oluyor. Sonuç olarak ayda en fazla 10 gün çalışırsın. Özel ambulanslarda ise haftanın 6 günü 12 saat çalışırsın ve 700-800 lira gibi bir maaş farkı vardır arada belkide daha da fazla. Zorluk konusunda da haftada bir veya iki tane kötü vakaya gidersin ( Trafik kazası-yangın-arrest vs.. ). Diğer vakalar genelde başım ağrıyor, k*çım ağrıyor gibi basit vakalar olur.

• Anomalii A kullanıcısına yanıt
    Simdi baktim 2014 un son atamalari 66 68 civari olmus. Senin dedigin 2015 in ilk atamasi yani dahada atama olacak ve puan dusecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scar tekno face S kullanıcısına yanıt
    Puan 80'in altına asla düşmeyecek. 81 puanla ATT den atama bekliyorum ben bile ümidi kestim. Artık Paramediklere yoğunlaşacak bakanlık. Bundan sonra bir alımda en fazla 200 kişi ATT alırlar. O bile düşük bir ihtimal. Bu ay yapılan alımda 12 kişi aldılar. 12 kişi ile 0,2 puan bile ya düşer ya düşmez.
  • Yanı sen şuan ATT bölümünü bitirdim atama bekliyosun ama atanmiyosun çok ilginç bence ben direk ataniliyo puanlari sorun olmayacak kadar düşük diye biliyodum şimdi ben ATT liği yazmayimmi? Sen pek memnun değilsin bence bu bölümden

• quote:

Orijinalden alıntı: Anomalii

Puan 80'in altına asla düşmeyecek. 81 puanla ATT den atama bekliyorum ben bile ümidi kestim. Artık Paramediklere yoğunlaşacak bakanlık. Bundan sonra bir alımda en fazla 200 kişi ATT alırlar. O bile düşük bir ihtimal. Bu ay yapılan alımda 12 kişi aldılar. 12 kişi ile 0,2 puan bile ya düşer ya düşmez.

Atama bekliyorum diyosun 14 gün önce ki bi konuya kimyayı bitircem inşallah diyosun ? Anlamış degilim

• Bölümden memnunum ama özel sağlık meslek liseleride bu yıl ilk mezunlarını verecek. KPSS'de rakiplerin 2 katına çıkacak. Eskiden dediğin gibi az biraz çalışsan rahat atanırdın ama son 1 yıldır bu imkansız. Geçen eylülde girdim sınava o zaman sınav sonuçları açıklandığında okuldan mezun olduğum gibi atanırım diyebiliyordum. Ama dediğim gibi taşeron işçi alımları herkesin planlarını alt üst etti. KPSS puanına güvenip üniversite sınavlarına hazırlanmayarak aptallık yaptım bende. Bu yıl hazırlanıyorum sınavlara, eğer hedeflediğim yeri tutturamazsam yeniden KPSS'ye gireceğim. Ön lisans bölümünü okursan eğer ATT'nin o zaman atamaların kolay diyebilirim. Bu yıl 69-68 puan ile kapadı yanılmıyorsam. Orta öğretim için puanlar 80 den aşağıyı artık görmez.
  • Tamam işte. Geçen yıl çalışmadığım için bu yıl üniversite sınavlarına çalışıyorum. Atama bekliyorum diye üniversite sınavına hazırlanamam mı ? Ki dediğim gibi atanma ihtimalimde düşük.
  • Anomalii A kullanıcısına yanıt
    Bende onlisans tan bahsediyorum zaten kardesim o yuzden 66 atamasi dedim ortaogretimi icin bisey diyemem.

• Okumami tavsiye etmiyosun yani

• Scar tekno face S kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam ben yanlış anlamışım tamamen. Ön lisansı rahatlıkla okuyabilirsin. Haziran ayında 1100-1200 kişilik alım yaptılar zaten. Artık 112lerde lise mezunu yerine ön lisans mezunlarını tercih ediyor devlet, o yüzden bölümün önü açık.
  • Ben yanlış anlamışım hocam konuyu.Lise için bölümü sorduğunu düşündüm ATT deyince. Ön lisans için kesinlikle öneririm çünkü alımları yüksek. 2-3 yıl boyunca fazla bir düşüşte olmaz alımlarında. Meslek olarak da istisna vakalar dışında devlette çok iyi koşullar.
  • Maaş durumu doğrumudur hocam cidden 3500 TL yi buluyomudur? Ben şimdi anadolu lisesinde okuyorum son sinifim ATT bölümünü bitirip mezun oldugumda kaç ile başlarım ne kadar yukseltebilirim

• Ben att mezunuyum . Staj süresince az çok maaşları biliyordum 2800 civariydi askeri ücret artınca ise artmis olması gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.