Şimdi Ara

ATRIX için MIUI, CM7, CM9 ve dahası... [REHBER] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.142
Cevap
26
Favori
82.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rüyamda telefonum brick olmuştu Hayır olsun inşallah
  • Orjinal rom takılmaya başlayınca sonunda root-rom işine girdim.
    MIUI rom görsel olarak güzel ama ilk günden hata vermeye başladı(permission manager hatası vs.)
    Neutrino rom başarılı ilk anda gördüğüm bana göre en büyük sıkıntı uygulamaları sd carda yüklemeye başladı. Seçeneklerden dahili hafızayı seçtim ama ilk yüklenen uygulamalar sd kartta kalacak heralde. Birde arayüz fazlasıyla sade. Renkli bir tema yüklersem düzelir heralde. Türkçe dil desteği mevcut ve her şeyi çalışıyor gördüğüm kadarıyla. 1.3 lük GT yi yükledim bu arada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

Orjinal rom takılmaya başlayınca sonunda root-rom işine girdim.
    MIUI rom görsel olarak güzel ama ilk günden hata vermeye başladı(permission manager hatası vs.)
    Neutrino rom başarılı ilk anda gördüğüm bana göre en büyük sıkıntı uygulamaları sd carda yüklemeye başladı. Seçeneklerden dahili hafızayı seçtim ama ilk yüklenen uygulamalar sd kartta kalacak heralde. Birde arayüz fazlasıyla sade. Renkli bir tema yüklersem düzelir heralde. Türkçe dil desteği mevcut ve her şeyi çalışıyor gördüğüm kadarıyla. 1.3 lük GT yi yükledim bu arada...

Cm 10 vardi resmi sürüm olmayan o gayet iyi

• unlock yapcıagım ama power ve ses tuşlarıyla telefonu actıgımda ne yaptıysam fastboot gelmedi hep Starting RSD protocol support yazısı geliyor ve komus işlemindede telefonu görmüyor nasıl sorunu çözebilirim.
  • bulunsun
  • hizlial ve ereyon atrix için önsipariş başlatmış nakt 665 TL ortalama sizce bu fiyata atrix alınırmı?Acaba bu yeni satacakları partiler iade edilen ve fabrika tarafından sıfırlanan ürünler mi ?
  • Bootloader kilidini kırmadan hangi rom yüklenebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Bootloader kilidini kırmadan hangi rom yüklenebilir?

Sanmamki bootloader kırılmadan rom atılabilsin.Ama forumda uzman kişiler var onlara sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

hizlial ve ereyon atrix için önsipariş başlatmış nakt 665 TL ortalama sizce bu fiyata atrix alınırmı?Acaba bu yeni satacakları partiler iade edilen ve fabrika tarafından sıfırlanan ürünler mi ?

Kesin konuşmak istemem ama tahminim o yönde çünkü atrixin üstüne çok model çıktı üretimi çoktan durmuştur telefonun
  • Arkadaslar Cm7 yukledim telefona ama reset sorunu ortaya cikti olmadik yerde donuyor takiliyor reset atiyor nasil sorunu cozebilirim

• Arkadaşlar ben miui kurdum ve şimdi başka rom denemeyi düşünüyorum. Telefondan girdigim için sağlıklı arayamadım.
    Sorum şu; şu anda miui rom kurulu iken başka rom yüklemek için hangi adımları takip etmeliyim?
    Direk üzerine mi kurayım yoksa flash vs işlem mi yapmam gerek?

cevap verirken bu mesajı alıntılarsanız daha hızlı ulaşırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

Arkadaşlar ben miui kurdum ve şimdi başka rom denemeyi düşünüyorum. Telefondan girdigim için sağlıklı arayamadım.
    Sorum şu; şu anda miui rom kurulu iken başka rom yüklemek için hangi adımları takip etmeliyim?

Diğer custom ROM ları tıpkı MIUI yi kurduğun gibi cwm menüsünden kurabilirsin.Ancak şu an kurulu olan MIUI'yi Aroma installer ile kurduysan onda wipe işlemlerini installer kendi yapıyor.Normal cwm den kurulan ROM dosyalarını (ki ağırlıklı olarak custom ROM bu şekilde kurulur) gerekli wipe işlemlerini yaparak kurabilirsin.Gerekirse detaylı da anlatırım.

YAPMAMAN GEREKEN TEK ŞEY ICS VERSİYONLU MIUI ÜZERİNE RSD İLE ORİJİNAL ROMU SAKIN FLAŞLAMA.ORİJİNAL ROM FLAŞLAYACAK İSEN ÖNCE CWM DEN GINGERBREAD SÜRÜMÜ OLAN BİR CUSTOM ROM KUR.ONDAN SONRA ORİJİNAL ROMU YÜKLE.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Arkadaşlar ben miui kurdum ve şimdi başka rom denemeyi düşünüyorum. Telefondan girdigim için sağlıklı arayamadım.

Diğer custom ROM ları tıpkı MIUI yi kurduğun gibi cwm menüsünden kurabilirsin.Ancak şu an kurulu olan MIUI'yi Aroma installer ile kurduysan onda wipe işlemlerini installer kendi yapıyor.Normal cwm den kurulan ROM dosyalarını (ki ağırlıklı olarak custom ROM bu şekilde kurulur) gerekli wipe işlemlerini yaparak kurabilirsin.Gerekirse detaylı da anlatırım.

YAPMAMAN GEREKEN TEK ŞEY ICS VERSİYONLU MIUI ÜZERİNE RSD İLE ORİJİNAL ROMU SAKIN FLAŞLAMA.ORİJİNAL ROM FLAŞLAYACAK İSEN ÖNCE CWM DEN GINGERBREAD SÜRÜMÜ OLAN BİR CUSTOM ROM KUR.ONDAN SONRA ORİJİNAL ROMU YÜKLE.

Cevap için teşekkürler hocam.
    Yani şu an yapmam gereken tek şey cwmye girip wipe işlemlerini yapıp install from sd diyerek romu kurmak, öyle mi?
    her rom kurulumu için flash vs ile uğraşacağım diye canım sıkılıyordu, bu şekilde olmasına sevindim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Cevap için teşekkürler hocam.
    Yani şu an yapmam gereken tek şey cwmye girip wipe işlemlerini yapıp install from sd diyerek romu kurmak, öyle mi?
    her rom kurulumu için flash vs ile uğraşacağım diye canım sıkılıyordu, bu şekilde olmasına sevindim.

Kurmak istediğin custom ROM'u yapan kişinin kendine özel yönergeleri,önerileri yok ise wip'lar ile ilgili standart olarak wipe data/factory reset , wipe cache ve wipe dalvik cache işlemlerini yaptıktan sonra romu yükleyebilirsin. (Bazı durumlarda format system da gerekebiliyor ama dediğim gibi ROM uhazırlayan kişi zaten gerekiyorsa söylüyor bunu)

• Bir sorum olacak. Telefonda bootloader unlock ve root yapılı. eğer ics update ota üzerinden gelirse yükleme yapabilecekmiyim rsd ile geri döndüğümde?.
  • Cihazı aldığım gibi miui yükledim ama içime sinmemişti, şimdi jelly bean romunu kurdum. Cihaz şahane göründü gözüme. çok da stabil duruyor.
    Yalnız status bar butonlarina mobil ağ butonu atıp buton üzerinden kapat aç yaptigimda bazen mobil ağ açılıp kapanmıyor.
    Bir de ideostan kalma swype alışkanlığım var, bu cihaza kurduğumda çözünürlük farkından dolayı swype küçük görünüyor. Touch pal denedim ama serpe gibi değil, mesela su adm küçük olduğu halde swype daha tutarlı.
    Bu cihaza uygun swype bulabiliecegim kaynaklar neler?
    Apktopstan indirdiğim de küçük geldi... Elinde olan paylaşabilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: akinov5

Bir sorum olacak. Telefonda bootloader unlock ve root yapılı. eğer ics update ota üzerinden gelirse yükleme yapabilecekmiyim rsd ile geri döndüğümde?.

unlock yaptıysan ve root işlemi de yapıldıysa ve cihazında custom rom varsa ota ile resmi update alamazsın..Orjinal tr romu rsd ile flashladığında alabilirsin..
  • Son çıkan CM7 sürümünde her hangi bir sorun varmı ? Hala orjinal rom kullanıyorum değiştirme konusunda kararsızlıklarım var. Telefonum ne reset atıyor ne de donuyor maşallahı var, ama canım sıkılıyor değişiklik istiyorum.

Ya da önereceğiniz gerçekten SORUNSUZ bir rom var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 21 Eylül 2012; 18:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Son çıkan CM7 sürümünde her hangi bir sorun varmı ? Hala orjinal rom kullanıyorum değiştirme konusunda kararsızlıklarım var. Telefonum ne reset atıyor ne de donuyor maşallahı var, ama canım sıkılıyor değişiklik istiyorum.

Ya da önereceğiniz gerçekten SORUNSUZ bir rom var mı?

En sorunsuzlarindan biri netrino
    Ben 2.9 gt kurdum. Güzel oldu. 1kez donma oldu ama :(
    Tangonun sesi karsiya bozuk gidiyor. Birde ilk kurunca dahili hafizayi internal secmezseniz takili sd carda atiyor programlari...
    Miui sorunluydu, cm leri denemedim...

• Stabil Jb rom var mi beyler hani ufak tefek hatasi olan

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.