Şimdi Ara

Atölye Matematik Türev nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videolar güzel ama totalde 5 saatlik anlatım var bana kısa gibi geldi türev için

• Up 5 saat çok da az değilmiş galiba

• ben ondan izledim, gayet iyi. İntegrali kesinlikle atölye mat'tan dinleyin harika anlatıyor.

• laplasyen kullanıcısına yanıt

5 saatlik anlatımda kaçan bir şeyler olmuyor değil mi hocam? Anlatım benim de çok hoşuma gitti de çünkü

• bence türev için 5 saat çok :D Ben izledim, ama soru çözüm kısımlarını atladım, sadece konu anlatımları izledim. Yamulmuyorsam tam her şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

bence türev için 5 saat çok :D Ben izledim, ama soru çözüm kısımlarını atladım, sadece konu anlatımları izledim. Yamulmuyorsam tam her şey.

hocam şimdi şöyle bi durum var sizin matematiğiniz iyidir belki ama konu sahibi dostumuz belki 03lü ise bu sene hiç birşey görmemiş adama 5 saat az gelebilir.

ben misal mezunum bana yetebilir ama 12.sınıf birine yetebilir mi tam emin değilim.ç

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

haklısınız hocam, bencilce davranmışım. Yanlış yönlendirdiysem özür dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

haklısınız hocam, bencilce davranmışım. Yanlış yönlendirdiysem özür dilerim.

yok hocam est. o manada demek istemedim işin bu boyutuda var her ihtimali düşünmek lazım manasında.

biz 11 iken 12ler bizi bir korkuturdu ulan siz gidin bi limit görün bi türev goörün ozaman anlarsınız parabol polinom neymiş diye gözümüzü çok korkutmuşlardı. 12de hoca anlatınca ulan bumuymuş koskaca limit türev dedim.(integrali görmedim o yüzden no comment  )bu sebebten ötürü konu sahibi dostumuz eğer hiç görmemiş ise gözünde büyütmesin yapılabilir konular hepsi.

• bana yeter 5 saat hocam geçen sene bitirmiştik unuttum hatırlamak için iyidir

• 10 numara anlatmış bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.