Bildirim
Atmel 89Cxx usb programlayıcı ??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
akşama yayınlayayım mesayim bitti eve gidiyorum -
Sezer kardeş ellerinize sağlık çok faydalı bir forum açmışsınız. elektronizm formundan bahsediyorum sanırım siz açtınız. AT89CXX serisi usb programlayıcı devreniz için forumunuza girdim ancak henüz yayınlamadınız. Çünkü bulamadım.
Birde atmel1.part ile atmel2.part aynı dosyalar sanırım çünkü ikisinin içinden de aynı şeyler çıkıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: kzengin
Sezer kardeş ellerinize sağlık çok faydalı bir forum açmışsınız. elektronizm formundan bahsediyorum sanırım siz açtınız. AT89CXX serisi usb programlayıcı devreniz için forumunuza girdim ancak henüz yayınlamadınız. Çünkü bulamadım.
Birde atmel1.part ile atmel2.part aynı dosyalar sanırım çünkü ikisinin içinden de aynı şeyler çıkıyor.
hocam 100mb ın üstünde uploada izin verilmez genellikle sitelerde bende dosyaları ikiye ayırdım.ikisinide indirmezseniz dosyalar tamamen görüntülenmeziki dosyayıda aynı klasöre koyun sonra sağ tuşla klikleyin klasöre çıkart değin.
-
Tamam açtım ancak fbe.exe, fuse.exe, midicontroller.exe gibi birkaç dosyada virüs var. Onları karantinaya attım toplam 8 dosya.
Bir de 89Cxx serisi usb programlayıcı yok dosyaların içinde.
Saygılarımla,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X