Şimdi Ara

Atmel 89Cxx usb programlayıcı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar atmel 89Cxx serisi cpuları programlayabilecek mümkünse usb şema verebilecek olan varmı?çok gelişmiş bişey de olabilir hiç sorun değil , uğraşırım.
    ayrıca pgm denilen salak programı lpt arayüzü ile kullanmaktan bıktığımı da burada haykırmak istiyorum...

• akşama yayınlayayım mesayim bitti eve gidiyorum
  • Sezer kardeş ellerinize sağlık çok faydalı bir forum açmışsınız. elektronizm formundan bahsediyorum sanırım siz açtınız. AT89CXX serisi usb programlayıcı devreniz için forumunuza girdim ancak henüz yayınlamadınız. Çünkü bulamadım.

Birde atmel1.part ile atmel2.part aynı dosyalar sanırım çünkü ikisinin içinden de aynı şeyler çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kzengin

Sezer kardeş ellerinize sağlık çok faydalı bir forum açmışsınız. elektronizm formundan bahsediyorum sanırım siz açtınız. AT89CXX serisi usb programlayıcı devreniz için forumunuza girdim ancak henüz yayınlamadınız. Çünkü bulamadım.

Birde atmel1.part ile atmel2.part aynı dosyalar sanırım çünkü ikisinin içinden de aynı şeyler çıkıyor.

hocam 100mb ın üstünde uploada izin verilmez genellikle sitelerde bende dosyaları ikiye ayırdım.ikisinide indirmezseniz dosyalar tamamen görüntülenmeziki dosyayıda aynı klasöre koyun sonra sağ tuşla klikleyin klasöre çıkart değin.

• Tamam açtım ancak fbe.exe, fuse.exe, midicontroller.exe gibi birkaç dosyada virüs var. Onları karantinaya attım toplam 8 dosya.

Bir de 89Cxx serisi usb programlayıcı yok dosyaların içinde.

Saygılarımla,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NODEMCU ESP8266 çalışmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.