Şimdi Ara

ATM sırasında kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu gün babam aradı biraz para yollamış sağ olsun git çek ihtiyaçlarını karşılarsın dedi bende tabi sevindim ayakkabı alacaktım onu alırım birazını da kenara atarım dedim her neyse işte çıktım hemen atm ye gitmeye başladım metroya bindim ve gittim hem oralarda gezeceğim için bana daha uzak olan atm ye gittim sonra bir baktım atm de fazlaca sıra vardı bende off bu ne sıra böyle dedim tam o sırada 40 yaşlarında bir abi geldi aynen bu ne kuyrukmuş arkadaş dedi bende atm lerin kuyruğu olmaz ki kedinin kuyruğu olur dedim herkes bir anda sessizleşti ve bana baktı etraftan çıt çıkmıyordu bir anda herkes ooooo hll knk demeye başladı ve alkışladı konfetiler falan patladı dedim ne oluyor sonra beni omuzlarına alıp havaya atmaya başladılar benim çok zeki olduğumu düşüp bana tapmaya başladılar o anda Nobel ödüllü Aziz Sancar beni aradı sen çok zekisin ben bu Nobel'i haketmiyorum ben senin kadar zeki değilim dedi ödülümü sana vermek istiyorum umarım hakedersin dedi bende hake dedim ve birden ortalık fena karıştı herkes birbirini yumruklalmaya başladı bende durun ulan hayvan gibi şii yapıyorsunuz dedim ve Çin ejderhasına dönüştüm ve her yere alev atarak moonwalk yaptım onlarda zebaniye dönüşüp beni zindana attılar sonra aralarından biriyle arkadaş oldum vifi şifresini istedim üfff snn be slk dedi meğersem zebani Kezban zebaniymiş hemen telefonu çıkardım bim sel kullanmanın faydaları internet tam çekiyodu bende foruma girip takıldım ve tipim Nasıl ss li konusu açığım işte aynen böyle oldu beyler sizce ne yapsam o abiyi mahkemeye versem kazanır mıyım sonuçta gururu mu incitti çok utandım beyler böyle olmasını istemiyordum kibarca özür dileseydi bunlar olmazdı alt üstü bir sıra yüzünden başıma gelmeyen kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 20 Ocak 2016; 17:12:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Çin ejderhasını gören artılasın
  • Yardım edin beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zindan çok açıkta kalmış, csb

• Okumayın ejderhası çin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Zindan çok açıkta kalmış, csb

Okumaktan Zarar çıkmaz lütfen okuyup düşüncenizi söyleyin sizce abiyi mahkemeye versem mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bir şey demeyecek mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın hake diyen zebani

• Anahtar kelimeler: Zindan, zebani,çin ejderhası, moonwalk, nobel, kuyruk, kedi,konfeti, hake

• Okumayın nobel veren aziz sancar

• Yukarı lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • COMİC

• Nick-csb uyumu

• Csb

• önce turbo sandım sıra bekleme ve kavga tam onluk geldi

konumuza dönersek; konuyu yanlış siteye açmışsın kardeş incisözlük ayarverme kısmına açıcaktın, tam oraya yakışır bir ayar tebrik ederim şukunu verdim
  • Biraz daha yukarıya lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beynin nerde?

• f3 arat ejderha.

csb + blok
  • ctrl+f > arama > blok < ejderha >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.