Şimdi Ara

ATM Parama El Koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 10 tl yatıracaktım RP için fakat ATM parama el koydu.İnternetten araştırdım müşteri hizmetlerini arayın falan diyor fakat 30 dakika kadar hatta bırakıyolarmış.30 Dakikada neredeyse bir o kadar param gidicek.Bildirmez isem bir sorun olur mu yoksa zarara gireceğim halde bildirmeli miyim ?

• Negro atm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bankaysa o bankanın subesine git garantide olay soyle işliyor gişe işlemleri/gorevliye durumu anlat sana bir dilekçe doldurtacak ne kadar para makinede kaldıgına dair incelemeden sonra gun içinde para hesabına otomatik yatıyor.bazı bankalarda direk guvenlik gorevlisi makineyi acıp sana sıkısan parayı veriyor telefonla olacak iş değil
  • parayı tanımamaları, sıkıştırmaları, eksik para vermesi derdi bitmiyor ki çok uyuz oluyorum bankamatiklere
  • yapıkredi de müşteri hizmetlerine atm numarasını ve miktarını söylüyorsun. 1-2 gün içinde hesabına geçiyorlar.

edit: 10 TL ne lan fakir misin? yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkamil -- 19 Eylül 2013; 15:59:11 >
  • yumruk at geri geliyor paran
  • ben paranın ucuna ip baglıyom parayı tanımladıktan sonra geri cekiyom sonsuz para
  • Vaybe bizim nasıl aklımıza gelmediyse.Zengin olduk desene.
  • Herneyse müşteri hizmetlerini aradım almaz isem para ATM de kalır dediler.Konuşma süresince 2 tlmi yediler bile :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.