Bildirim
ATM Parama El Koydu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Negro atm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi bankaysa o bankanın subesine git garantide olay soyle işliyor gişe işlemleri/gorevliye durumu anlat sana bir dilekçe doldurtacak ne kadar para makinede kaldıgına dair incelemeden sonra gun içinde para hesabına otomatik yatıyor.bazı bankalarda direk guvenlik gorevlisi makineyi acıp sana sıkısan parayı veriyor telefonla olacak iş değil -
parayı tanımamaları, sıkıştırmaları, eksik para vermesi derdi bitmiyor ki çok uyuz oluyorum bankamatiklere -
yapıkredi de müşteri hizmetlerine atm numarasını ve miktarını söylüyorsun. 1-2 gün içinde hesabına geçiyorlar.
edit: 10 TL ne lan fakir misin? yeni gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkamil -- 19 Eylül 2013; 15:59:11 > -
yumruk at geri geliyor paran -
ben paranın ucuna ip baglıyom parayı tanımladıktan sonra geri cekiyom sonsuz para -
Vaybe bizim nasıl aklımıza gelmediyse.Zengin olduk desene. -
Herneyse müşteri hizmetlerini aradım almaz isem para ATM de kalır dediler.Konuşma süresince 2 tlmi yediler bile :(
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nasıl grip olunur
- e devlet sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı
- dolgu olan dişimin kenarı kırıldı
- duoderm et beni için kullanılır mi
- theraflu forte yorumlar
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X