Şimdi Ara

ATM de paramı unuttum?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yapıkredi ATM den 100 tl para çektim.kartı aldım gidiyordum.tam o Sırada aklıma para geldi.(30-40 Sn)hemen geri koştum.para yoktu.Parayı alabilecek kimsede yoktu.sonra Kartı geri taktım.100 lira gitmiş.denemek için 100 lira daha çektim ve bekledim.Makine parayı geri Aldı.baktım yine 100 lira yine eksilmiş.

Hemen bankayı Aradım.atm numarasını filan aldılar.pazartesi sayımda belli olacakmış.başına daha önce gelen var mı? Konmazlar demi parama yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankamatik geri yutuyor parayı. Bankaya dilekçe yaz geri hesabına yatırıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam makine parayi yutuyomu diye bi 100 tl daha çekmiş hocam 5 tl cekeydin ya 100 ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Bankamatik geri yutuyor parayı. Bankaya dilekçe yaz geri hesabına yatırıyorlar.

Ben dilekçe yazmadım.Nuvo şubesiz bankacılık filan diyorlar.telefondan bildirdim.Referans numarası filan verdiler.bana geri döneceklerimiş

•  ATM de paramı unuttum?!

Niyetim bunu atmaktı konuya girerken ama olay farklıymış içimde kalmasın diye atıyorum.
  • Zenginliğin gözü kör olsun

• Atm'ye para çekmeye gidip parayı unutmak atm ne ki zaten para ne alaka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATM YOK OLDU :^)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merak edenler için söyleyim bugün sabah param hesabıma geri aktarıldı.pek umudum yoktu ama 200 lira 200 liradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufigit -- 8 Şubat 2016; 18:14:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.